Ahoj maminky, je tu některá, které při UZ ve 20tt dr nenašel takový ten čtvereček na hlavičce u plodu, kdy jedna část (bílá čárka) propojuje obě hemisféry?? Dr to dnes neviděl a radši mě na zítra objednal do Prahy na kontrolní UZ. Sám mi řekl, že kdyby tam propojení nebylo, viděl by to v okolí hlavičky, že je tam něco špatně, ale u mě je vše jinak v pořádku. Vím, že se dozvím výsledek hned zítra dopoledne, ale jsem nervozní, bojím se a chtěla bych jen uklidnit, že jste to některá taky tak měla a nakonec bylo vše v pořádku děkuji za uklidnění
Ahoj maminky, je tu některá, které při UZ ve 20tt dr nenašel takový ten čtvereček na hlavičce u plodu, kdy jedna část (bílá čárka) propojuje obě hemisféry?? Dr to dnes neviděl a radši mě na zítra objednal do Prahy na kontrolní UZ. Sám mi řekl, že kdyby tam propojení nebylo, viděl by to v okolí hlavičky, že je tam něco špatně, ale u mě je vše jinak v pořádku. Vím, že se dozvím výsledek hned zítra dopoledne, ale jsem nervozní, bojím se a chtěla bych jen uklidnit, že jste to některá taky tak měla a nakonec bylo vše v pořádku
děkuji za uklidnění