Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
no tak na tom, že pán to trochu s návrhem přepísk se tu shodneme, podle mě to víš i ty sama.
problém je, že jsi v tom emočně chycená a to se pak těžko dělají rozumná rozhodnutí. podle toho, co píšeš, od něj odejít nechce, přestože se chová jako magor.
je ale třeba si uvědomit, co to s sebou nese i vůči dítěti, příp. dalším dětem (tu poznámku o tom, že s tebou za těchto okolností chce další, to nemoh myslet vážně
) - budou si myslet, že je běžné matku uvázat doma za nohu k plotně a táta si může dělat co chce, přeci se o ni pěkně postaral, zahrádku rozdělil
hele, je to fakt jak z nějaký blbý komedie, asi byste se měli oba probudit a jít od toho.
a hlavně - pokusit se to udělat tak, abys neodešla úplně s holým zadkem.
hodně štěstí ![]()
Anonymní píše:
mě rozvod nikdy nenapadnul, nevím jak ustojím hekání ze zdolaa chce ještě jedno dítě..
Když nad tím tak přemášlím, je to jako zlej sen, a určitě nebyl můj sen, být ve 22letech rozvedená a žít sama v bytě.
Nevím co ho to popadlo… To že chodí na diskotéky s klukama sem přešla, ale todle nevím.. a to my ještě řekl, že mu to je líto ale že je holkař a jestli se mi to nelíbí tak ať jdu.
tebe nechce, chce single život, tebe zavře nahoře aby tě měl pod kontrolou a ty jsi neměla už žádný život, přesto chce od tebe intimní ´život, a chce další dítě? Zeptám se - neměl tvůj muž před nedávnem úraz hlavy? Jen tohle by ho ospravedlňovalo k tomu, co tu píšeš. A ty? Doufám, že vůbec o tom neuvažuješ ani v malinkaté myšlence - vždyť by z tebe byla služka na domácí práce i sexuální práce - co když by si dovedl ženskou? to byste tam žili všichni? Letěl by jen by tohle navrhl! Ať tě to ani nenapadne - další dítě -bože, fakt nechápu. Platí hypotéku a jako co, ty se staráš o jeho dítě, o vaši domácnost - není to tak dlouho, co bylo vyčísleno, že žena která je doma a staráse o domácnost, vaří, pere… tak její práce má hodnotu cca 24tis korun za měsíc. Takže - pokud nechce tebe, fajn jedině, co mě napadá je prodat barák - a nebo - pokud se to nelíbí jemu, tak se může klidně sebrat a vypadnout z baráku on.
Anonymní píše:
Holky a malému seberu tátu??Je mu 10měsíců…
Jako táta je nejlepší…
a co jako? jako táta je nejlepší a proto si necháš s..t na hlavu a budeš dělat to, co chce on? Prober se. Za čas si přivede jinou a co ty - budeš na to koukat, nebo budete žít polygamně?
ynax píše:Anonymní píše:tebe nechce, chce single život, tebe zavře nahoře aby tě měl pod kontrolou a ty jsi neměla už žádný život, přesto chce od tebe intimní ´život, a chce další dítě? Zeptám se - neměl tvůj muž před nedávnem úraz hlavy? Jen tohle by ho ospravedlňovalo k tomu, co tu píšeš. A ty? Doufám, že vůbec o tom neuvažuješ ani v malinkaté myšlence - vždyť by z tebe byla služka na domácí práce i sexuální práce - co když by si dovedl ženskou? to byste tam žili všichni? Letěl by jen by tohle navrhl! Ať tě to ani nenapadne - další dítě -bože, fakt nechápu. Platí hypotéku a jako co, ty se staráš o jeho dítě, o vaši domácnost - není to tak dlouho, co bylo vyčísleno, že žena která je doma a staráse o domácnost, vaří, pere… tak její práce má hodnotu cca 24tis korun za měsíc. Takže - pokud nechce tebe, fajn jedině, co mě napadá je prodat barák - a nebo - pokud se to nelíbí jemu, tak se může klidně sebrat a vypadnout z baráku on.
mě rozvod nikdy nenapadnul, nevím jak ustojím hekání ze zdolaa chce ještě jedno dítě..
Když nad tím tak přemášlím, je to jako zlej sen, a určitě nebyl můj sen, být ve 22letech rozvedená a žít sama v bytě.
Nevím co ho to popadlo… To že chodí na diskotéky s klukama sem přešla, ale todle nevím.. a to my ještě řekl, že mu to je líto ale že je holkař a jestli se mi to nelíbí tak ať jdu.
asi tak
Pokud byla koupě fiktivní, poptala bych se u právníka. Koupě a tedy převod peněz by měl být někde vidět, převod na účet. Tím bych mu pohrozila, že jde dokázat, že koupě byla fiktivní. Budeš mít něco v ruce, čím na něj můžeš. Ale je důležité být si tím jistá. Investuj do porady s právníkem.
Nelisa píše:
Pokud byla koupě fiktivní, poptala bych se u právníka. Koupě a tedy převod peněz by měl být někde vidět, převod na účet. Tím bych mu pohrozila, že jde dokázat, že koupě byla fiktivní. Budeš mít něco v ruce, čím na něj můžeš. Ale je důležité být si tím jistá. Investuj do porady s právníkem.
ale nepřinese to trable i pro ni, že to byl podvod v podstatě?
Pokud to byla částka nad tuším 100tisíc, tam je to převodem ze zákona. Hypotéka zřejmě začala před manželstvím, když je psaná pouze na něj, nicméně ji platil i ze společných peněz v manželství, pokud není předsvatební smlouva, tak polovinu tedy platila ona. Přijde mi, že manžel je vychcaná zlatokopka
, fiktivní prodej cizímu člověku se moc neliší od vylákání peněz rovnou…
1. podla mna potrebuješ získať čas a silu na rozhoduntie, vyzerá to, že ho sále chceš, yároveň je jeho mávrh ponižujúci ![]()
2. takzže ja by som s tým „naoko“ súhlasila, nech teda začne barák prerábať (veď to tiež nie je hneď).
3. medzitým by som sa začala venovať nejakému koničku (cvičenie, …), a dávala mu aspoň 2 krát do týždňa strážiť dieťa,
4.ak potrebujš jeho peniaze tak by som mu viedla aj naďalej domácnosť a snažila sa uliať si peniaze streanou, ak nie, tak by som pre neho neprala a nevarila, nech vie čo je single
5.na sex by som pristúpila in´ba ak by som zrovna ja mala fyzickú potrebu (ak je v sexe dobrý
)
6. po čase uvidíš ,začneš si vážiť samu seba, a podla mňa sa ho úplne v pohode zbavíš alebo mu dojde že sa chová ako kretén (aj keď to bohužiaľ pochzbujem) ![]()
Držím palce
hellokitty28 píše:
Ahoj,
nechápu, co je to za chlapa, že vymyslí takovýhle nesmysl! Já bych do toho rozhodně nešla! Jak si dál představuje budoucnost? že budete dál manželé, ale budete žít oddělené životy a on si tam bude moct přivést koho chce? Za mě rozhodně NE!
To mi připomíná soužití Jardy a Veruny ve Vyprávěj ![]()
Anonymní píše:
Kopni ho do pr..le a rozved se ![]()
zakladatelko pokud vlastníte každý polovinu majetku, tak to bez tvýho vědomí nemůže prodat. Nejdřív písemně musí za určitou částku nabídnout svoji polovinu tobě, když odmítneš tak to nemůže někomu jinému prodat levněji!
Jinak pokud bys šla do toho nechat si udělat nahoře svůj byt, tak to pak nech rozdělit na 2 bytové jednotky a každý bude vlastník té své. Aby se ti nestalo, že ti tam nastěhuje nějakou nádheru.
Jestli v tom baraku zustanes, tak se prestan chovat jako seda myska, upravuj se, chod mezi lidi a jestli s nim budes i spat, tak jedine s ochranou, ale zadny dalsi dite a jestlize bude chtit varit, tak at si za to zaplati a pro jistotu,.bych si stranou ukladala nejake penize. Ja bych to teda nevydrzela a poslala ho do haje.
Mě teda příjde, že manžel je intrikující zlatokop. Přišel do svazku s holou .. a teď získal buď půlku baráčku, nebo luxusní byt.. to je absurdní..
Dobře si to promyslel.. ![]()
Baráčku by mi bylo líto. Obzvlášť jestli je po babičce.. Bydlet s ním a dělat mu služku či mu uspokojovat potřeby, to mi příjde ale opravdu velmi ponižujicí..
Kor, když je ten barák tvůj.. Ani nebudu rozpitvávat jaké by to bylo pro tvoji dušinku a dušinku vašeho děťátka.
Doufat, že prozře je naivní, člověk, který by byl schopen ti takto ubližovat tě už asi rád nemá
…respektive rád má jen sám sebe
Poradila bych se s právníkem..
Ahoj,
teď jsem na tuhle diskusi narazila. Trochu se začtu, jen pro začátek ti chci napsat, že pokud si dům zdědila a půlku darovala manželovi, zažádej o vrácení daru. Není naprosto problém dar vzít zpět a vykutáleného manžela vyrazit. Nemá nárok na nic, má ze zákona nárok na vyplacení a to ve výši 50% z dosud zaplacené hypotéky. Takže
ho pošli do kytek. Nenáleží mu ani klika. Kdyby jsi potřebovala vědět jak tak písni SZ. Jinak ho kopni do koulí hned!
Hoope píše:
Ahoj,teď jsem na tuhle diskusi narazila. Trochu se začtu, jen pro začátek ti chci napsat, že pokud si dům zdědila a půlku darovala manželovi, zažádej o vrácení daru. Není naprosto problém dar vzít zpět a vykutáleného manžela vyrazit. Nemá nárok na nic, má ze zákona nárok na vyplacení a to ve výši 50% z dosud zaplacené hypotéky. Takžeho pošli do kytek. Nenáleží mu ani klika. Kdyby jsi potřebovala vědět jak tak písni SZ. Jinak ho kopni do koulí hned!
Ona ho nedarovala, ale fiktivně prodala. to bude větší oříšek, přesto si myslím, že by právník mohl něco vymyslet.