Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Tak na pohotovosti dostal zodac a 3× denně brufen v úterý máme jit na obvod
@anickadomnik píše:
Tak na pohotovosti dostal zodac a 3× denně brufen v úterý máme jit na obvod
A to je teda alergie?
Verun83, ty jsi kožní Mudr? To jsem zas já, kluk má to impetigo..
@rsisa píše:
Verun83, ty jsi kožní Mudr? To jsem zas já, kluk má to impetigo..
Nejsem.
A lepsi se to? Nebo jste dostali neco jineho? Co podpazi? Lepsi?
Čus, všechno je lepší, ty boláky i ta hrůza v podpaží, tam je zlepšení markantní, akorát první dvě tři noci jsem hlídala, aby si to neškrábal, měl to namazané, na tom ster. krytí a v sobě Dithiaden, ale stejně ve spaní chtěl škrábat, ale dobre.
V tom podpaží je ta kůže teĎ taková vysušená, v záhybech kůže je zaschlá mast, nejde to smýt..zítra jdeme ke kožní tak uvidíme, protože má na hrudníčkuještě jakési pupínky..
@Verun83
a navíc mě děsí, má na kolínkách, na bércích, na zápěstí takové jakési nevím co to je, jakoby hrbolky, vyrážka v barvě kůže, ono to není ani tak vidět jako cítit při doteku… ![]()
@rsisa píše:
@Verun83Čus, všechno je lepší, ty boláky i ta hrůza v podpaží, tam je zlepšení markantní, akorát první dvě tři noci jsem hlídala, aby si to neškrábal, měl to namazané, na tom ster. krytí a v sobě Dithiaden, ale stejně ve spaní chtěl škrábat, ale dobre.
V tom podpaží je ta kůže teĎ taková vysušená, v záhybech kůže je zaschlá mast, nejde to smýt..zítra jdeme ke kožní tak uvidíme, protože má na hrudníčkuještě jakési pupínky..
tak snad to nebude nic váznýho. zkus kouknout na kozí colostrum, nebo reishi od superionherbs - nejkvalitnější na našem trhu. na imunitu pro syna.