Prosím o jídlo

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
8523
5.7.23 22:02
@korast píše:
Nečetla jsem celou diskuzi a nechci být bezcitná, ale mě udivuje, že zakladatelka nemá doma třeba balíky těstovin, rýži, luštěniny, brambory, mouku, mléka, zkrátka takové ty levné potraviny, ze kterých by se dalo třeba i měsíc vyžít. Nebo sousedku, kamarádku, známého. Nežiješ přece na pustém ostrově? Mně by fakt nenapadlo žádat o pomoc na netu :think: Navíc starší děti můžou jít na brigádu. Nechce se mi věřit, že je tvá situace až tak neřešitelná, ale pokud je a nejedná se o nějaký podvod, ráda ti pomůžu.

Proč tě to udivuje? Já třeba bydlím v paneláku, kuchyň mám malou a fakt nevím, kam bych dala měsíční zásoby. Ještě k tomu jsem zvyklá nakupovat obden, maximálně jednou za tři dny, takže kdybych náhodou nemohla jít nakoupit, tak bysme vydrželi s jídlem tak na týden a to bůh ví jestli. :lol:

• načítám...
79762
5.7.23 22:06

@PetraJ a stane se ti, že nemáš vůbec nic? A to tak, že jsi zaplatila včera řemeslníka a dnes nemáš ani kilo brambor? Za týden třeba, dejme tomu. Ale nemít nic, když mám malé dítě. No nevím, nechtěla bych to zažít

• načítám...
30616
5.7.23 22:49

@inkakřivák Hodne zalezi na zpusobu nakupovani. My delame cca jeden velky nakup autem mesicne (karton mlika, plato vajec, 3 krabice jablek…) a pak dokupujem jen prilezitostne pecivo, ovoce, maso (urcite ne obden, spis 1-2krat tydne). Pak by asi zalezelo, v jake fazi by nas zastihlo vycerpani penez. Ale tesne pred nakupem se stava, ze je doma cocka, kukuricne placky, marmelada, rybicky, protlak, drozdi a posledni mrkev (nebo nejaka jina podobne pitoma kombinace :mrgreen: ).

• načítám...
76007
5.7.23 22:59
@terien píše:
To taky netvrdím. Ale většina bezdomovců není živa jen z brambor a rohlíků.

oni často pijí mléko, mamka jednou musela čekat ve Zlíně 2 hodiny na autobusáku a oni si tam povídali a dávali jeden druhému rady, jak přežít co nejlíp

• načítám...
76007
5.7.23 23:01
@inkakřivák píše:
@PetraJ a stane se ti, že nemáš vůbec nic? A to tak, že jsi zaplatila včera řemeslníka a dnes nemáš ani kilo brambor? Za týden třeba, dejme tomu. Ale nemít nic, když mám malé dítě. No nevím, nechtěla bych to zažít

tak třeba už ty zásoby potravin, co měla doma vypotřebovala :nevim:

• načítám...
41751
5.7.23 23:01
@stinga píše:
oni často pijí mléko, mamka jednou musela čekat ve Zlíně 2 hodiny na autobusáku a oni si tam povídali a dávali jeden druhému rady, jak přežít co nejlíp

No, u nás před Penny Marketem pijí něco úplně jiného. :nevim:

• načítám...
76007
5.7.23 23:19
@Havlova píše:
No, u nás před Penny Marketem pijí něco úplně jiného. :nevim:

no jasně, taky je vidím pít krabičáky a lahváče, ale zřejmě ráno pijí mléko - aspoň ti chytřejší

• načítám...
76007
5.7.23 23:20
@Havlova píše:
No, u nás před Penny Marketem pijí něco úplně jiného. :nevim:

ještě je zajímavé, že u nás před Penny vůbec nejsou, ono tam ani není moc žádné místo, ale jsou před Billou a před Tescem,

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!