Prosím o jídlo

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
4.7.23 20:03

Prosím o jídlo

Dobrý den.Jsem samloživitelka 18,15,2 roky a prosím o pomoc.Ano otec platí výživné a ano máme vlastní bydlení. I když nic moc, ale máme. Mám dvě zaměstnaní a platím hypotéku..ale bohužel jsem musela objednat elektrikáře(sto let stará chalupa, vypadli světla a také kominika-kamna čoudí, tak že nemůžu ohřívat vodu.)A již nemám na jídlo. Žijeme od výplaty k výplatě..nestěžuji si..vybrala jsem si to, ale prosím..můžete nám pomoci, jsou prázdniny a děti nemaji jídlo ve škole. A navíc ty nečekané výdaje. Prosím o základní potraviny pokud se najde někdo kdo má nadbytek. Nechci rady, diskuzi potřebuji pomoc ať vydržíme tento měsíc. Děkuji

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
75940
4.7.23 20:05
@Petral 1978 píše:
Dobrý den.Jsem samloživitelka 18,15,2 roky a prosím o pomoc.Ano otec platí výživné a ano máme vlastní bydlení. I když nic moc, ale máme. Mám dvě zaměstnaní a platím hypotéku..ale bohužel jsem musela objednat elektrikáře(sto let stará chalupa, vypadli světla a také kominika-kamna čoudí, tak že nemůžu ohřívat vodu.)A již nemám na jídlo. Žijeme od výplaty k výplatě..nestěžuji si..vybrala jsem si to, ale prosím..můžete nám pomoci, jsou prázdniny a děti nemaji jídlo ve škole. A navíc ty nečekané výdaje. Prosím o základní potraviny pokud se najde někdo kdo má nadbytek. Nechci rady, diskuzi potřebuji pomoc ať vydržíme tento měsíc. Děkuji

asi bys teda měla napsat odkud jsi - těžko někdo poveze jídlo z Aše do Zlína, například

• načítám...
115533
4.7.23 20:07

Zkoušela jsi potravinou banku?
Odkud jsi?

• načítám...
40377
4.7.23 20:08
@Petral 1978 píše:
Dobrý den.Jsem samloživitelka 18,15,2 roky a prosím o pomoc.Ano otec platí výživné a ano máme vlastní bydlení. I když nic moc, ale máme. Mám dvě zaměstnaní a platím hypotéku..ale bohužel jsem musela objednat elektrikáře(sto let stará chalupa, vypadli světla a také kominika-kamna čoudí, tak že nemůžu ohřívat vodu.)A již nemám na jídlo. Žijeme od výplaty k výplatě..nestěžuji si..vybrala jsem si to, ale prosím..můžete nám pomoci, jsou prázdniny a děti nemaji jídlo ve škole. A navíc ty nečekané výdaje. Prosím o základní potraviny pokud se najde někdo kdo má nadbytek. Nechci rady, diskuzi potřebuji pomoc ať vydržíme tento měsíc. Děkuji

Proč nedojdeš na Ospod a neřekneš jim, že nemáte na jídlo?

Vždyt jsou potravinové banky, charity atd.

A co babičky a otec, ti by dětem něco nekoupili?
Kamarádky nemáš?

• načítám...
74219
4.7.23 20:09

Počkej a to je začátek měsíce. Vždyť výplata teprve přijde. Proč to nejstarší dítě není na brigádě?

• načítám...
38
4.7.23 20:11

Odkud jsi?

• načítám...
8848
4.7.23 20:13

Školní obědy-pozadej ve školách o zařazení do projektu women for women. Nebo z kraje-taky dotují obědy pro nemajetné.

• načítám...
74219

Charita a potravinová banka v okolí, kde žiješ. My nevíme, kde žiješ, když to není napsané. To je pak těžké.
Jestli jsi na tom zle, tak ty máš snad nárok pravidelně na tu potravinovou banku. Proto tam pravidelně přispíváme, ať jsou tam zásoby. Takže i tohle řešit.
Když máš internet. Tak nejrychlejší je napsat na fb místa, kde žiješ. Jestli něco lidí přinesou, přispějí.

Příspěvek upraven 04.07.23 v 20:14

• načítám...
6381

Odkud jsi? Pomůžou ti peníze?

• načítám...
680
4.7.23 20:15

Kolik by ti pomohlo, případně odkud jsi?

• načítám...
Anonymní
4.7.23 20:17

Z Mladé Boleslavi. A ne nezkošela. Myslim že budou chtít prřjmy a výdaje atd. Nemám čas papírovat. Potřebuji jídlo teď ne za měsíc či dva. Vždycky jsme byly v poho, ale na rezervy nemám a prostě se to stalo a teď nemám na nic. Ikdyž mě nikdy nenapadlo, že takto dopadnu. Na příspěvky nemám nárok, údajně vysoký příjem. Nikoho nezajímá, že platíte hypotéku. Místo toho, aby jste bydlela v nájmu a brala příspěvky.
Ironie. Bydlíme ve 100 let starém domě.

• Upravit
7239
4.7.23 20:18
@Petral 1978 píše:

odkud jsi?

• načítám...
64855
4.7.23 20:19
@truelly píše: Školní obědy-pozadej ve školách o zařazení do projektu women for women. Nebo z kraje-taky dotují obědy pro nemajetné.

což je o prázdninách trochu divná rada, pokud nemá peníze zrovna ted

• načítám...
10599
4.7.23 20:20

Mě vždycky fascinuje, že někdo nemá rodiče, tchány, kamarády, kolegy, sousedy, atd., kteří pomůžou.

• načítám...
7239
4.7.23 20:21

@Petral 1978 starší děti mají brigádu aspoň?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!