Prosím o jídlo
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Nenitamduch píše:
jojo, nastesti přiletí spasitelky z emimina a nechají dorucit potraviny
No, nevím. Mě letos o Vánocích po více než 20 letech soužití opustil muž. V říjnu řekl, že odejde a na vánoce se sbalil a odjuchal za mladším kusem. A víš co je největší sranda? Ani jsme se za ty roky nestihli pohádat, ještě v létě plánoval, co a jak. ![]()
Jsem taky nezodpovědná?
@Havlova píše:
No, nevím. Mě letos o Vánocích po více než 20 letech soužití opustil muž. V říjnu řekl, že odejde a na vánoce se sbalil a odjuchal za mladším kusem. A víš co je největší sranda? Ani jsme se za ty roky nestihli pohádat, ještě v létě plánoval, co a jak.
Jsem taky nezodpovědná?
To jsem nevěděla, to je mi líto, přeju ať je už jen lépe.
@Lu66 píše:
@Nenitamduch Já bych teda jen tak cizímu člověku nic neposlala. Už z principu. Někdo udělá bé bé a všichni si hrají na spasitele. Zakladatelka musí hejbnout zadkem, to se nedá nic dělat. Při rozvodu se měli dohodnout na alimentech, říct si o nějakou podporu, zkrátka cokoliv. Nevěřím že nikdo z rodiny, přátel nebo nějaká charita by ji nepomohli. Navíc má už dospělé dítě. To nemá práci? Nepřispívá? Já jsem v 18 přispívala na chod domácnosti…
Má dcera je v 18 na střední škole. ![]()
@Anna766 píše:
To jsem nevěděla, to je mi líto, přeju ať je už jen lépe.
Už jsem v pohodě. Ale díky.
@Lu66 píše:![]()
![]()
to mě pobavilo.
Mě to tvoje brečení - bů zase po mě někdo něco chce - taky.
@Havlova píše:
Má dcera je v 18 na střední škole.
Tak to já byla taky ![]()
@Havlova píše:
No, nevím. Mě letos o Vánocích po více než 20 letech soužití opustil muž. V říjnu řekl, že odejde a na vánoce se sbalil a odjuchal za mladším kusem. A víš co je největší sranda? Ani jsme se za ty roky nestihli pohádat, ještě v létě plánoval, co a jak.
Jsem taky nezodpovědná?
a ty taky nemas na jidlo pro deti? Ja nevim me asi ani tak neirituje to, ze nema na to jídlo jako spis to, ze to je člověk bez rodiny a hlavne přátel
Ja nejsem buhvijak vrela, ale vyjmenovala bych xy lidi, kteri by mi hned pomohli a nemusela bych zakladat diskuze a prosit cizi lidi
@Anna766 píše:
Mě to tvoje brečení - bů zase po mě někdo něco chce - taky.
Dobře
![]()
@Černá Madonna píše:
No, tak až zase takové řešení by mě opravdu nenapadlo.
A proč ne?
@Lu66 Víš co, já jsem vždycky říkala: „Tohle by se mě nikdy nemohlo stát - tohle bych nikdy nedopustila!“ a taky jsem tak odsuzovala. Pak jsem se „otočila“ a opravdu ani nevím jak a kolikrát jsem za to nemohla a najednou jsem byla v té samé situaci, co jsem odsuzovala (teď nemluvím o penězích a jídle). A pak všechno vidíš úplně jinak a to rozhodnutí, co vidíš dneska jako nepochopitelné u druhého, je v jeho kůži docela „rozumné“. Dneska se snažím nesoudit, protože pak můžou hodně rychle soudit tebe a nikdy to není příjemné.
Kdyby prosila o peníze, tak o tom ani nepřemýšlím a nic jí nepošlu, ale pokud prosí o rohlík???
ten asi těžko někde prodrbe…
@Nenitamduch píše:
a ty taky nemas na jidlo pro deti? Ja nevim me asi ani tak neirituje to, ze nema na to jídlo jako spis to, ze to je člověk bez rodiny a hlavne přátel
Ja nejsem buhvijak vrela, ale vyjmenovala bych xy lidi, kteri by mi hned pomohli a nemusela bych zakladat diskuze a prosit cizi lidi
Ano, mám. Oboje. Ale zase chápu, že ne každý může mít příjmy, které jim umožní tvořit rezervu.
Neposlala bych peníze, ale na rýži, čočce a mléku asi paní nezbohatne.
@Blue2 píše:
Jsem také z daleka, pošlu balík poštou.
Skvělé. Já teď na balík nemám. Ale jednou jsme také takové mamince pomohli, to jsme si to mohli dovolit.
@Nenitamduch píše:
a co jako? Mela dve uz vetsi, udelala si benjaminka ale postarat se neumi. Žebrat na emiminu
Jsi hloupá. Nazdar.
@Havlova píše:
Proč? Nesouhlasíš s tím?Příspěvek upraven 04.07.23 v 21:16
Určitě souhlasím.
Jen mě překvapilo, že to napadlo někoho z finančních důvodů než z těch zdravotních.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!