Prosím o jídlo

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
4398
4.7.23 21:52

@Petral 1978 jezdí k vám ten košík nebo rohlík? Pokud ano, pošli mi adresu do SZ. Něco pošlu. Ozvi se.

• načítám...
711

@Petral 1978 psala jsem ti SZ, ale nevím jestli jsi si všimla.

Jinak holky, co znamená základní potraviny? Aby pak neměla doma jenom 10kg rýže a 15 balení kolínek - asi tyhle věci vymažu z košíku jak to tady vidím :mrgreen:

• načítám...
41688
@thalasan píše:
Já to taky nevyužíváme, ale věřím, že na tom nic nebude :lol:

Já musím, dcera má dost specifickou dietu a u nás v obchodě toho nejde moc sehnat.

• načítám...
4383
4.7.23 21:53
@Bytsamsebou píše:
A to je právě to, nebydlíš a nestaráš se o děti, tudíž to máš na salámu a klidně ti stačí čínská polévka a rohlík… Zakladatelka je v jiné situaci, tudíž by zásoby pro případ nouze, mít měla.

Přesně. Zakladatelka je prostě pro mě nezodpovědný člověk.

• načítám...
41688
4.7.23 21:54
@kateka.1 píše:
@Petral 1978 psala jsem ti SZ, ale nevím jestli jsi si všimla.Jinak holky, co znamená základní potraviny? Aby pak neměla doma jenom 10kg rýže a 15 balení kolínek - asi tyhle věci vymažu z košíku jak to tady vidím :mrgreen:

Tak předpokládám, že se zakladatelka ozve, ci potřebuje a nenapíše všem kolínka s rýží.

• načítám...
41688
4.7.23 21:55
@Anna766 píše:
@thalasan @Havlova jak se to holky dělá? To nakoupíte, zaplatíte a necháte poslat k zakladatelce na adresu? Já rohlík nevyužívám, tak nevím.

Ještě je tam minimální částka, za kterou musíš nakoupit.

• načítám...
10604
4.7.23 21:56
@kateka.1 píše:
@Petral 1978 psala jsem ti SZ, ale nevím jestli jsi si všimla.Jinak holky, co znamená základní potraviny? Aby pak neměla doma jenom 10kg rýže a 15 balení kolínek - asi tyhle věci vymažu z košíku jak to tady vidím :mrgreen:

No tak bude mít 10 kg rýže a 15 balení kolínek! Opravdu není v situaci, kdy by si mohla vybírat menu.

• načítám...
537
4.7.23 21:57

Klidně se také přidám, kdyžtak do SZ co by se hodilo, ať nemáš těch 10 kilo rýže. ;)

• načítám...
798
@Lu66 píše:

jojo, nastesti přiletí spasitelky z emimina a nechají dorucit potraviny :mrgreen:

• načítám...
5889
@kateka.1 píše:
@Petral 1978 psala jsem ti SZ, ale nevím jestli jsi si všimla.Jinak holky, co znamená základní potraviny? Aby pak neměla doma jenom 10kg rýže a 15 balení kolínek - asi tyhle věci vymažu z košíku jak to tady olej,těstoviny,mouka,cukr,sůl,
@kateka.1 píše:

Většinou třeba potravinové banky dávají koření, čaj, těstoviny, rýži, luštěniny, masové konzervy, paštiky, občas mají pečivo, sušené mléko, kakao, instantní polévky apod…

• načítám...
74219

Takže x lidí psalo o adresu, že něco pošleme. Ale všímá si jen něčeho o dětech. Zvláštní.

• načítám...
148139
4.7.23 21:58
@Havlova píše:
Ještě je tam minimální částka, za kterou musíš nakoupit.

To je kolik, koukám tam, ale nikde to nevidím?

• načítám...
4383
4.7.23 21:59

@Nenitamduch Já bych teda jen tak cizímu člověku nic neposlala. Už z principu. Někdo udělá bé bé a všichni si hrají na spasitele. Zakladatelka musí hejbnout zadkem, to se nedá nic dělat. Při rozvodu se měli dohodnout na alimentech, říct si o nějakou podporu, zkrátka cokoliv. Nevěřím že nikdo z rodiny, přátel nebo nějaká charita by ji nepomohli. Navíc má už dospělé dítě. To nemá práci? Nepřispívá? Já jsem v 18 přispívala na chod domácnosti…

• načítám...
148139
4.7.23 22:00
@Lu66 píše:

Zapomněla sis ještě odplivnout.

• načítám...
148139
4.7.23 22:00

@Lu66 neposílej, nutí tě někdo s pistolí u hlavy?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!