Prosím o jídlo

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
41688
4.7.23 21:39

Jestli k vám jezdí Rohlík nebo Košík, nějaké základní potraviny ti koupím.

• načítám...
2930
4.7.23 21:44

Také se přidávám, pokud k vám jezdí rohlík klidně ti něco nechám poslat. Jestli potřebuješ napiš sz

• načítám...
10602
4.7.23 21:45
@Božislava píše:
Mně se něco takového stalo, ale ani pitomej pytlík těstovin jsem neměla, nemám doma velkozásoby v lednici či ve skříni, pouze tři brambory, tak jsem ji je dala, ale že bych z toho byla ňák unešená. Obyčejně tu mám pár potravin, jako třeba jednu porci rýže, tři brambory, tři vejce a kousek chleba. A paštiku. Jsem tak holt zvyklá žít.

Já mám vždy v zásobě několik druhů těstovin v dózách a k tomu základní potraviny jako mouku, cukr, sůl, koření, kečup,… vždy něco v mrazáku :nevim:.

• načítám...
Anonymní
4.7.23 21:45

Děkuji za názor. Doufejte, že se Vám nic podobného jako mě nestane. Ještě před rokem bych možná také nechápala a možná i odsuzovala. Ale to je jedno. Vaše poznámky o dětech se mě vcelku dotýkají, zřejmě žádné nemáte, či Vám okolí ulehčuje cestu životem? Budiž Vám to přáno. Zřejmě to posiluje Váš charakter a střízlivý pohled na život jako takový.

• Upravit
7241
4.7.23 21:46

@Petral 1978 psala jsem ti zprávu.

• načítám...
148138

@thalasan @Havlova jak se to holky dělá? To nakoupíte, zaplatíte a necháte poslat k zakladatelce na adresu? Já rohlík nevyužívám, tak nevím.

• načítám...
41688
@Anna766 píše:
@thalasan @Havlova jak se to holky dělá? To nakoupíte, zaplatíte a necháte poslat k zakladatelce na adresu? Já rohlík nevyužívám, tak nevím.

Přesně tak.

• načítám...
7241
4.7.23 21:47
@Anna766 píše:
@thalasan @Havlova jak se to holky dělá? To nakoupíte, zaplatíte a necháte poslat k zakladatelce na adresu? Já rohlík nevyužívám, tak nevím.

jj tak to jde…, objednáš, zadáš kam to má dojít, a zaplatíš to kartou…

• načítám...
7333
@Bytsamsebou píše:
Já mám vždy v zásobě několik druhů těstovin v dózách a k tomu základní potraviny jako mouku, cukr, sůl, koření, kečup,… vždy něco v mrazáku :nevim:.

Jsem samostatně žijící člověk, který prakticky toho zas tolik nesní.

• načítám...
148138
Tak se přidám, jestli to tak půjde.
@KKK85 píše:
jj tak to jde…, objednáš, zadáš kam to má dojít, a zaplatíš to kartou…
  • načítám...
7333
4.7.23 21:49

Nevím co je Rohlík, ale podle názvu rozváží rohlíky, housky apod. Konečně v nouzi i rohlík či houska je fajn.

• načítám...
2930
4.7.23 21:49
@Anna766 píše:

Já to taky nevyužíváme, ale věřím, že na tom nic nebude :lol:

• načítám...
7241
4.7.23 21:50
@Božislava píše:
Nevím co je Rohlík, ale podle názvu rozváží rohlíky, housky apod. Konečně v nouzi i rohlík či houska je fajn.
:P :P :P :P :P :P :P :P
  • načítám...
10602
4.7.23 21:51
@Božislava píše:
Jsem samostatně žijící člověk, který prakticky toho zas tolik nesní.

A to je právě to, nebydlíš a nestaráš se o děti, tudíž to máš na salámu a klidně ti stačí čínská polévka a rohlík… Zakladatelka je v jiné situaci, tudíž by zásoby pro případ nouze, mít měla.

• načítám...
41688
4.7.23 21:51
@Božislava píše:
Nevím co je Rohlík, ale podle názvu rozváží rohlíky, housky apod. Konečně v nouzi i rohlík či houska je fajn.

A co to najít na internetu. Touhle logikou by košík prodával košíky. Tam koupíš jakékoliv potraviny, ale i drogerii domácí potřeby, školní potřeby,…

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!