Prosím o jídlo
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@stinga píše:
a ty bys zazvonila na sousedy a řekla „prosím, dejte mi kilo masa a kilo rýže?“
Hlavně jestli tuto pomoc paní využila za posledních 10 let několikrát, tak taky už ji nemusej ani nikde otevřít že jo…
@stinga píše:
Má sousedka je má kamarádka, takže ta by nás rovnou pozvala na oběd
… Ale ano, kdybych neměla vůbec nic (což by se nikdy nestalo), tak bych rozhodně sousedy poprosila alespoň o pytlík těstovin, přece nenechám děcka umřít hladem
.
@stinga píše:
Já třeba bych sousedy poprosila. V momentě kdy matka nemá jak dít svému dítěti najíst, jde všecko stranou…
@Petral 1978 píše:
Děkuji za příspěvky a ano straší děti mají brigádu. co mi je to platné..když potřebuji pomoc teď. A že někoho fascinuje, že nemáme rodinu, která by pomohla??Ne nemáme. Ani nevíte jak rádi bychom měli. Děkuji za odkaz na lumi. Snad pomůžou.
To je to co jsem potřebovala. Pomoc a ne kázání.
Můžete i darovat plazmu, berou od 18.
U nás dávají kolem 700 kč za jeden odběr.
@free333 píše:
Můžete i darovat plazmu, berou od 18.U nás dávají kolem 700 kč za jeden odběr.
No, tak až zase takové řešení by mě opravdu nenapadlo. ![]()
Přesně, potřebuji přežít do výplaty. Nepotřebuji řešit dlouhodobě. A ne doma skoro nic nemáme, jsme zvyklí žít na doraz. Prostě to teď nevyšlo.,,,(velké nečekané výdaje)A ano oslovila jsem ty co mají nadbytek, zda může někdo pomoci. Nemyslím že na těstovinanách či pytlíku ryže ze se nějak obohatím. A možná jsou tací co můžou a chtějí pomoci a ne jen si přidàvat a rýt.
- Upravit
@Petral 1978 Napiš mi do sz adresu, něco pošlu. Mám tu domácí přesnídávky, tak mohu poslat pro toho nejmenšího.
Pošlu i nějaké trvanlivé potraviny.
Když dáš adresu. Tak pošlu těstoviny a rýži, jiné trvanlivé věci.
@Petral 1978 no a ta výplata je kdy, za týden?
Tak ono jídlo na týden pro 4 lidi zase tak malá částka není ![]()
Jako já nemám problém Ti poslat něco málo, co tu najdu, ale jak by jsi si to představovala?
Mám do toho vrazit vlastní benzín, nebo poštovné?
Vzhledem ke svátku to stejně dřív než v pondělí mít nebudeš.
- Upravit
@Blue2 píše:
@Petral 1978 Napiš mi do sz adresu, něco pošlu. Mám tu domácí přesnídávky, tak mohu poslat pro toho nejmenšího.
Pošlu i nějaké trvanlivé potraviny.
Jsi moc hodná, také přemýšlím, jak pomoci, ale jsem z Prahy.
Nemůže si ten nejstarší najít brigádu trvalou? Protože pokud jedete nadoraz, může se problém s potravinami opakovat.
Navíc zřejmě netvoří rezervy, když jsi zvyklá jet nadoraz ![]()
Co konkokurent? Banka by Ti ho nedovolila?
- Upravit
@Černá Madonna píše:
No, tak až zase takové řešení by mě opravdu nenapadlo.
Proč? Nesouhlasíš s tím?
Příspěvek upraven 04.07.23 v 21:16
@Petral 1978 píše:
Dobrý den.Jsem samloživitelka 18,15,2 roky a prosím o pomoc.Ano otec platí výživné a ano máme vlastní bydlení. I když nic moc, ale máme. Mám dvě zaměstnaní a platím hypotéku..ale bohužel jsem musela objednat elektrikáře(sto let stará chalupa, vypadli světla a také kominika-kamna čoudí, tak že nemůžu ohřívat vodu.)A již nemám na jídlo. Žijeme od výplaty k výplatě..nestěžuji si..vybrala jsem si to, ale prosím..můžete nám pomoci, jsou prázdniny a děti nemaji jídlo ve škole. A navíc ty nečekané výdaje. Prosím o základní potraviny pokud se najde někdo kdo má nadbytek. Nechci rady, diskuzi potřebuji pomoc ať vydržíme tento měsíc. Děkuji
Ještě mě napadá organizace Naděje, tam je vždy někdo, na azylákách nebo noclehárnách pro dospělé, úplně to tam neznám, ale tam by ti něco dát mohli, ale je to spíš na charitativnosti pracovníka.
Taky bych klidne neco poslala, ale ted je 2 dny svatek, takze by to dorazil zrejme fakt az v pondeli… Snad se najde nekdo pobliz, kdo by ti pomohl. A snad nekdo nenarazi na nepoctivce..
Jsem zdaleka. Nemůžeš něco prodat, do zastavárny nebo na FB, na překlenutí problému?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!