Prosím o jídlo

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
26747
4.7.23 21:20
@Ketris píše:
Taky bych klidne neco poslala, ale ted je 2 dny svatek, takze by to dorazil zrejme fakt az v pondeli… Snad se najde nekdo pobliz, kdo by ti pomohl. A snad nekdo nenarazi na nepoctivce..

Tak Rohlik ji to doručí klidně zitra

• načítám...
148137
4.7.23 21:24

Zkusit oslovit nadace, např. Nory Fridrichové, Donio, KLUB svobodných matek ,patrondeti.cz ,a další, i Babiš snad něco má.

• načítám...
798
4.7.23 21:26

Smutne. Hodne smutne ze takovi lidi maji deti :roll:

• načítám...
7333
4.7.23 21:28
@Bytsamsebou píše:
Mě vždycky fascinuje, že někdo nemá rodiče, tchány, kamarády, kolegy, sousedy, atd., kteří pomůžou.

Tak to mě zas až tolik nepřekvapuje-

• načítám...
633
4.7.23 21:28
@Tosidelassrandu píše:
Já nikdy nepochopim, proč si teda někdo, kdo nemá ani maličkou rezervu, dělá tolik dětí? Jako tebe od toho, že nemáte co jíst dělí fakt jen špinavý komín? Vždyť ty tady doslova žebráš o jídlo. Nemáš ani špetku pokory, píšeš dost arogantně.

Kdyby to dítě měla každé s někým jiným, tak bych souhlasila, ale píše, že „otec“ platí alimenty, ne otcové. Podle věkového rozestupu spolu tedy museli být minimálně 16 let, to není zrovna málo na „dělání tolika dětí“. A nevíme, co se stalo potom a proč je na tom teď tak špatně (třeba ji muž opustil v těhotenství?). A ani to vlastně není podstatné.

Kdybych bydlela blíž, pomohla bych. Zakladatelko, drž se, přeju hodně štěstí. Život se někdy pěkně zamotá.

• načítám...
5930
4.7.23 21:29
@Nenitamduch píše:
Smutne. Hodne smutne ze takovi lidi maji deti :roll:

Tak stát se může cokoliv a vyčítat hned, že nemá mít děti, to je hnus. Třeba se snaží děti zajistit a mít pro ně jednou dům. A dneska jsou hypotéky opravdu šílené.

• načítám...
Anonymní
4.7.23 21:30

Děkuji všem zúčastněným v diskuzi. Věřte mi že se nikdo nechcete dostat tam kam já. Pomoc na e miminu? Nemám ani fb. A že mám hodně děti? No.. před rozvodem to nikdo nevyzdvyhoval..prostě stane se. A mě se to stalo. Žijeme skromně, bez nějakého přepychu a jsme v poho.Ale někdy se to prostě sejde. A že nemáme rezervy, spousta rodin je dnes nemá. Rozhodla jsem se žít sama, s dětmia hypotékou do 72 let a ano můžu si za svou situaci sama. Ale to není pro mě teď podstatné, zvládnu to. Děkuji všem za nabídnutou pomoc. Jednu z nich jsem využila a to kvůli nejmladšímu synovi. Díky

• Upravit
7333
@free333 píše:
Můžete i darovat plazmu, berou od 18.U nás dávají kolem 700 kč za jeden odběr.

Mně odmítli ze zdravotních důvodů.

• načítám...
798
@Kipa22 píše:
Tak stát se může cokoliv a vyčítat hned, že nemá mít děti, to je hnus. Třeba se snaží děti zajistit a mít pro ně jednou dům. A dneska jsou hypotéky opravdu šílené.

a co jako? Mela dve uz vetsi, udelala si benjaminka ale postarat se neumi. Žebrat na emiminu :roll:

• načítám...
4383
4.7.23 21:33
@Nenitamduch píše:
a co jako? Mela dve uz vetsi, udelala si benjaminka ale postarat se neumi. Žebrat na emiminu :roll:

Souhlasím. Řeknu to hnusně, ale když chce mít opici, musíš mít na banány… :nevim:

• načítám...
2650
4.7.23 21:36
@Kipa22 píše:
Jsi moc hodná, také přemýšlím, jak pomoci, ale jsem z Prahy.

Jsem také z daleka, pošlu balík poštou.

• načítám...
3958

Tak ať tě založí otec dětí, ne? Snad nenechá svoje děti hladovět. Nebo ten je taky bez koruny? Měla jsi požádat o zálohu na výplatu v práci, pomoc od kolegů…

Příspěvek upraven 04.07.23 v 21:37

• načítám...
148137

Tak hlavně že se vedle mnohé nechápavě podivují jak je možné že někdo jde skočit zoufalstvím i s dětmi. Ale vždy se najdou kusy hovězího co si přichvátnou kopnout do slabšího.

• načítám...
364
4.7.23 21:37

Nepises jak bys to chtela predat???

• načítám...
7333
4.7.23 21:38
@Bytsamsebou píše:
Má sousedka je má kamarádka, takže ta by nás rovnou pozvala na oběd :D… Ale ano, kdybych neměla vůbec nic (což by se nikdy nestalo), tak bych rozhodně sousedy poprosila alespoň o pytlík těstovin, přece nenechám děcka umřít hladem 8).

Mně se něco takového stalo, ale ani pitomej pytlík těstovin jsem neměla, nemám doma velkozásoby v lednici či ve skříni, pouze tři brambory, tak jsem ji je dala, ale že bych z toho byla ňák unešená. Obyčejně tu mám pár potravin, jako třeba jednu porci rýže, tři brambory, tři vejce a kousek chleba. A paštiku. Jsem tak holt zvyklá žít.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!