Prosím o jídlo
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Teda reaguješ dost arogantně a asi ti nedochází, že nejsi v pozici kdy by sis to mohla dovolit. Každopádně… podél silnic se teď dají splasit ryngle, třešně, mnohde roste volně rybíz, v lese už jsou prý borůvky. Skoro v každém supermarketu se dá koupit jídlo s končící trvanlivostí, relativně za pár korun. A pak pro silné žaludky… v obchodních centrech lidé často odkládají nedojedené jídlo na tácech.
@Havlova píše:
No, nevím. Mě letos o Vánocích po více než 20 letech soužití opustil muž. V říjnu řekl, že odejde a na vánoce se sbalil a odjuchal za mladším kusem. A víš co je největší sranda? Ani jsme se za ty roky nestihli pohádat, ještě v létě plánoval, co a jak.
Jsem taky nezodpovědná?
nocni mura. Mas moji „soustrast“. Uz mi ten muj vadi zase mene.
@ulice píše:
@Petral 1978 jezdí k vám ten košík nebo rohlík? Pokud ano, pošli mi adresu do SZ. Něco pošlu. Ozvi se.
@Černá Madonna píše:
Určitě souhlasím.
Jen mě překvapilo, že to napadlo někoho z finančních důvodů než z těch zdravotních.
Ona plasma je většinou z těch finančních.
@matkabagristy píše:
nocni mura. Mas moji „soustrast“. Uz mi ten muj vadi zase mene.
Stane se. Mám dceru, syna, vnoučata, psa. Jsem bohatá. On má jen tu paní. Syn s ním nemluví, dcera mu řekla, že ji zklamal a ani ona ho nevyhledává.
@Havlova píše:
Ona plasma je většinou z těch finančních.
Já vím. Bohužel, je mnoho lidí, kteří darování plazmy považují jen jako "přivýdělek ". ![]()
Neee. Nedojezené jídlo na tácech. To bych nepodpořila ani u největšího nepřítele.
Poslala teda někomu tu adresu?
Nečetla jsem všechny odpovědi, tak možná zminim něco co už padlo. Opravdu se obrat na neziskové organizace typu potravinová banka, charita. Pracuji tam lidé, kteří chtějí pomáhat. Pokud jedes na dren, tak to také není dobre a měla by jsi situaci začít resit i z tohoto pohledu. Neočekávané náklady se třeba u nas objevují snad každý druhy měsíc. Obrat se na úřad ohledně příspěvku na bydlení - ano je i na hypotéku, je to sice ono papirovani ale potřebuješ si udelat rezervu. Nejhorší co můžeš udelat je jet na dren dlouhodobe a pak sebou ještě prasknout.
@Havlova píše:
Stane se. Mám dceru, syna, vnoučata, psa. Jsem bohatá. On má jen tu paní. Syn s ním nemluví, dcera mu řekla, že ji zklamal a ani ona ho nevyhledává.
Máš víc než mnozí jiní
![]()
@Nenitamduch píše:
a ty taky nemas na jidlo pro deti? Ja nevim me asi ani tak neirituje to, ze nema na to jídlo jako spis to, ze to je člověk bez rodiny a hlavne přátel
Ja nejsem buhvijak vrela, ale vyjmenovala bych xy lidi, kteri by mi hned pomohli a nemusela bych zakladat diskuze a prosit cizi lidi
A to ne kazdy ma. Ja mam aspon rodinu, ale jinak vubec. ( A jsou lidi, co nemaji ani tu rodinu, me kamosce ze stredni uz neziji rodice a s bratrem ztratila kontakt davno). Posledni cca rok mam i sousedy, kteri by mi v krizi byli ochotni pohlidat vsechny deti. A svym zpusobem chapu, ze je jednodussi pozadat anonymne nez nekoho v sousedstvi, kdo si pak na cloveka bude ukazovat prstem a suskat. Parkrat jsem uz na emiminu nekomu neco poslala. Rekla bych, ze to bylo tak 50:50 clovek v nouzi vs. nekdo vypocitavy, kdo hral na city. Ale pokud pomoci chci, tak jdu vedome do rizika, ze dotycny mozna zadnou pomoc nepotrebuje. Je to me rozhodnuti, pokud to v te chvili snese rozpocet, tak bud hodne pomuzu a nebo se mi mozna nekdo v duchu hodne vysmeje, ale to uz je zivot. ![]()
@Nenitamduch píše:
ne nejsem
Víš, možná máš vysoké IQ, ale EQ je pro život mnohem důležitější.
Pokud chces, posli adresu (nejlepe zasilkovnu, ale muzes i svou). Poslu ti neco, co mame navic
- Upravit
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!