Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Anonymní píše:
Dobrý den, ano vím zakládám diskuzi opět na téma škola, ale už opravdu naposledy jenom potřebuji názor.
Toužím být kadeřnice a to docela hodně.
Ale, sestra mi řekla že na takovou školu chodí lidé který ví že nebudou mít budoucnost.. Ať jdu na ekonomku, že bez maturity nebudu mít v životě práci. (přitom bych si maturitu dodělala po výučáku) A říká mi ať tam prostě nejdu..
Já jsem ji v pátek poslechla a řekla že se tam teda hlásit nebudu (teď jsem v 8.), ale stejnak mi pocit říká ať jdu tam kam chci a ne tam kam chce abych šla.. A že si prý na doživotí zničim vlasy (barvení a stříhání na škole je u nás v Plzni povinne). A že už nikdy nebudu mít vlasy jako dřív… Poslechli by jste ségru a nebo svoje pocity?
Jdi na tu kadeřnici! Tohle roboti dělat nebudou. A když se za deset let rozhodneš jet do Ameriky nebo Thajska, tak NĚCO umíš. Můžeš si časem udělat živnost, jezdit po maminach a stříhat je u nich doma, kde můžou v klidu hlídat svoje děcka. Je to práce, kterou můžeš dělat v padesáti. Holka neváhej ![]()
@Bubla Bůčková píše:
Jdi na tu kadeřnici! Tohle roboti dělat nebudou. A když se za deset let rozhodneš jet do Ameriky nebo Thajska, tak NĚCO umíš. Můžeš si časem udělat živnost, jezdit po maminach a stříhat je u nich doma, kde můžou v klidu hlídat svoje děcka. Je to práce, kterou můžeš dělat v padesáti. Holka neváhej
Půjdu na kadeřnici.
nenechám si do toho kecat.
![]()
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.