Výběr golfek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8
26.3.11 20:32

prosím o pomoc

Dobrý den, prosím všechny dobré duše o pomoc s výběrem golfek. Už je řešíme docela dlouho, ale pořád nic. Chtěla bych něco lehkého - max 8kg, spojenou rukojeť, nejlépe skládat do deštníku, ale není podmínkou. Polohování nožiček i zad. Když se mi nějaké líbí, jsou těžké, mají pouze látkovou sedačku-bez vyztužení, nebo jsou drahé. Ráda bych se vešla do 3 tisíc. Moc všem děkuji. Pokud někdo máte zkušenosti s golfkama, které nemají spoj.rukojeť, ale dají se i s dítětem ovládnout jednou rukou, sem s nima :-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
IMI
2766
26.3.11 20:46

Nevim kolik vážej, stejně ti výrobce napíš váhu odstrojenýho kočárku, ale ja měla a teď znova mám (pro velký úspěch) jane carrera pro. Novej se teda snad už nedá koupit, ale já kupovala použitej za 2 tis. Spojená rukojeť, skládání do deštníku, polohovací. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
26.3.11 20:54
annyfi píše:
Dobrý den, prosím všechny dobré duše o pomoc s výběrem golfek. Už je řešíme docela dlouho, ale pořád nic. Chtěla bych něco lehkého - max 8kg, spojenou rukojeť, nejlépe skládat do deštníku, ale není podmínkou. Polohování nožiček i zad. Když se mi nějaké líbí, jsou těžké, mají pouze látkovou sedačku-bez vyztužení, nebo jsou drahé. Ráda bych se vešla do 3 tisíc. Moc všem děkuji. Pokud někdo máte zkušenosti s golfkama, které nemají spoj.rukojeť, ale dají se i s dítětem ovládnout jednou rukou, sem s nima :-))))

http://deti.bazos.cz/…rera-Pro.php ten je krásný a cena super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
26.3.11 20:58

Ahoj já mám jane nomad není těžký a hlavně je prostorný.Koupila jsem ho použitý za 2500Kč maximální spokojenost.Lehký,spojená rukojet krásně se ovládá :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IMI
2766
26.3.11 21:02

Jenom Nomad se neskládá do deštníku, ne_ Jestli jo, tak mě naštveš, sháněla sem jak blbá kvůli tomu právě carreru :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
26.3.11 21:30

Neboj nenaštvu neskládá.Zakladatelka psala,že to není podmínkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
26.3.11 21:39

Mám Jane Energy, nejsou špatné, lehké, super, ale v terénu nic moc.. Teď jsem pořídila na dovolenou Espiro Magic a teda super! Jen nevím, jak je to přesně s polohováním nožiček, u nových to prý snad jde.. A je to snad stejné jako Babypoint Mark? Tak nějak.. Doporučuji vyzkoušet někde v prodejně.. Terén zvládají na 1 a malý je miluje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IMI
2766
26.3.11 21:54

Alisek Jasně, ale já to jako podmínku měla a ted bych se bila, pač nomádů bylo všude plno. Ale potěšila si mě :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
26.3.11 22:04

jéé, já už vybírám golfky půl roku a furt nic :cert:

ty espiro magic má kamarádka a jezdí s nima v pohodě po kočičákách:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí