Cybex Callisto nebo Nuna Pepp?

39
26.3.11 15:18

cybex callisto nebo nuna pepp?

Máte prosím někdo zkušenosti s těmito kočárky? Dceři je 15 měsíců.Jezdíme s Quinny freestyle, ale chci na léto nějakej lehčí a skladnější do města a na výlety. Nemůžu se rozhodnout mezi cybex callisto 2011 a nuna pepp. Jak zvládají štěrk a lehčí terén? vzhledově jsem zamilovaná do nuny, ale docela mi u ní chybí madlo. Prosím poraďte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Cybex Callisto?

Přidejte zkušenost s Cybex Callisto
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
707
26.3.11 15:39

co jsem si měla možnost vyzkoušet, tak cybex callisto je praktičtější a určitě má lepší „jízdní vlastnosti“ :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
26.3.11 19:12

My máme Callisto a jsem naprosto uchvácená gumovými kolečky! Sice to není superměkká jízda jako u sporťáku, ale zase to nerachtá a nedrncá jako ostatní golfky (nevím, jak Nuna, zkušenosti nemám) a je tichý. Nuna se mi taky líbí, ale zase Callisto je víc nad zemí a to mi přijde lepší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
28.3.11 10:26

já jsem měla stejné dilema, nuna se mi líbila víc, ale u mě rozhodly dvě věci - callisto má rozhodně mnohem větší stříšku a velké mínus nuny - nemá polohovací nožičky, nedokážu si představit spinkání dítte s nohama dole :-( :-( :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
28.3.11 11:20

Ta stříška u Callista je fakt super, zakryješ s ní celé dítě :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
28.3.11 15:21

ty nožičky taky řeším, ale Elča mi v kočárku nespí, takže nevím, jestli to je až tak důležité. Taky je to docela prcek (ve 14 měsících má 8 kg)Na každém z nich je něco super i něco, co mi vadí. A majitelky jak callista tak nuny jsou spokojené. Potřebovala bych je vyzkoušet, ale Liberec je asi velkej zapadákov, protože je nikde nemaj.No a přítel nejdřív říkal callisto a teď zas že nuna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
28.3.11 20:00

Ondra v Callistu taky ještě nespal, zatím jen sedí, ale jistě někdy bude. Až vyjedeme na dýl. A neumím si představit, že by mu nohy visely dolů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
28.3.11 20:28

chtěla jsem se ještě zeptat na tu boudičku. nevim jak to napsat. na fotkách ta látka zadní části boudy tak jako volně plandá. jde to nějak srolovat nebo nějak přichytit někde? je to asi jediná věc, která mi na callistu vadí. teda ne že by to byl nějakej velkej problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
28.3.11 20:39

Jestli chceš osahat callisto, jedno mám doma kol. 2011. Jablonec
Napis SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
28.3.11 21:33
Marselinka píše:
chtěla jsem se ještě zeptat na tu boudičku. nevim jak to napsat. na fotkách ta látka zadní části boudy tak jako volně plandá. jde to nějak srolovat nebo nějak přichytit někde? je to asi jediná věc, která mi na callistu vadí. teda ne že by to byl nějakej velkej problém.

To, co se ti zdá, že plandá, je tam proto, že se ta boudička dá přehrnout přes dítě a zároveň je na tom kapsa na drobné předměty. Dá se to na zádovou opěrku uchytit suchým zipem, takže pokud nechceš, neplandá to :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
29.3.11 20:09

ka-tka: děkuji za ochotu. jste moc hodná, ale už je rozhodnuto.Bude to Nuna, tak snad nebudu litovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
8.4.11 12:58
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
8.4.11 14:32

Vychytávky má skvělý. už jsem ho viděla v LBC v Dětském ráji, ale jsem prcek a madlo je na mě nepohodlně vysoko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
8.4.11 18:49

To jo, také nepatřím k nejvyšším, ale už jsem si ho objednala a v pondělí se těším na balíček :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
8.4.11 19:34
:wink:

Příspěvek upraven 12.12.11 v 18:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...