Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
S tvojí máti bych byla hotová raz dva. Kdyby měla kecy, tak bych s ní na nějakou dobu přerušila kontakt (třeba jen na týden) a ona by brzy přišla k rozumu. Těžko asi odhadneš, co by se ti mohlo narodit, kde to děda žije? Že by dokázal toto vyčítat? Zrovna u takových lidí mě názor vůbec nezajímá
Jako, pravděpodobnost otěhotnění je vcelku malá. Máš už pravidelně MS?
to udělám,jen to nevydržím než si udělám ten test,bude stačit když si ho budu dělat za dva týdny?
Nevím za jak dlouho, ale můžeš si zajít do laboratoře na krevní test jako samoplátce za cca 200kč
Měla sem pravidelné,poslední mi skončily na začátku tohoto měsíce.Děda je ještě ze staré školy z názorem že dokud to nebude kluk tak se nemá přestat-a to i hodněkrát říkal ![]()
malekote21 píše:
Měla sem pravidelné,poslední mi skončily na začátku tohoto měsíce.Děda je ještě ze staré školy z názorem že dokud to nebude kluk tak se nemá přestat-a to i hodněkrát říkal
Tak ať si děda pořídí děti sám, když je tak chytrej.
Já tedy nevím ale co je ti do dědy
, na pohlaví vůbec nezáleží, snad zdraví, ne?A vím o čem mluvím.Nezlob se na mě, ale rozumní lidé snad nebudou řešit pohlaví a maminka taky ty děti rodit nebude ne?Jestli dítě chceš, tak se na všechny vykašli, hotovo.
S maminkou i s dědou bych vyrazila dveře. Ale já jsem nervák od přírody. Holky maj pravdu, dovolej si k tobě to, co jim dovolíš ty.
Pohlaví dítěte neovlivníš, jestli chce kluka, ať si ho udělá sám ![]()
jo taky jsem taková že si nenechám nic líbit.pochopila bych to jedině od přítele že má obavu jestli to zvládnete ale nikdo jiný do toho nemá co kecat
přítel to bere tak že když nebudu těhotná tak se nic neděje a když jo tak se koupí další postýlka.Jen mi vadí jak je v klidu-já to do testu nevydržím.po dvou týdnech by to mělo ukázat že?nebo spíš koupit ten co ukazují v televizi?
malekote21 píše:
přítel to bere tak že když nebudu těhotná tak se nic neděje a když jo tak se koupí další postýlka.Jen mi vadí jak je v klidu-já to do testu nevydržím.po dvou týdnech by to mělo ukázat že?nebo spíš koupit ten co ukazují v televizi?
Tak to už raději zajít jako samoplátce na krev, protože tam nebudeš zkoumat nějaké duchy apod. Buď ti začne hcg stoupat, nebo ne. Ale nemám tušení, od kdy to má smysl zkoušet.
malekote21 píše:
Na podobný peníze jako je ten digitální test, te vyjdou krevní testy.
malekote21 píše:
ty testy dělají všude na poliklinice?
No řekla bych, že všude tam, kde mají laboratoř.
Z jakyho duvodu jsi vysadila antikoncepci???? A kolikaty DC jsi byla, ze myslis, ze jsi mohla otehotnet
Hele, ja otehotnela, kdyz bylo maly 6.mesicu a taky jsme to zvladly a zvladame. Na ostatni se vyprdni, ty tvuj zivot nezijou ![]()
malekote21 píše:
od přítele tatka má už dvě vnučky a chce kluka co mi nesel příjmení u mě v rodině to bylo jedno-za holčičku byli moc rádi.těhotná sem zas nechtěla být,ale vím že jestli sem tak nebudu mít to srdce si ho nechat vzít a myslím že i přítel by ho nechtěl dát prič.Moje mamka chce pořád aby ji někdo poslouchal,brácha ten dělá pravý opak a máti se mu bojí cokoli říct tak si to bynahrazuje u mě
Teda s tvoji matkou bych si taky hned poradila,hlavne si nenech od ni kecat do zivota,mysli na to,ze je to jenom tva a pritelova vec a jestli to pritelovi nevadi,ze by si byla po druhe tehotna,tak to vubec neres a co tva matka nemuze vubec nic,tak at s tebou nemluvi,vzdyt ona se priplazi
U nas je to,ze moje matka furt mne nadavla a brachovi vsechno proslo a hned jak jsem zkoncila skolu,tak jsem odesla z domu a zustal s ni bydlet bracha,on je takovy pupicek,zije sam a jezdi furt domu z prace a matka hned se hcova jinak ke mne,nebo vi,ze neco by udelala,nebo se mi michala do zivota,tak bych rychle ukoncila vztahy a jestli chce videt vnuka a od leta i vnucku,tak se podle toho i ke mne chova ![]()
Hlavne si nenech od nikoho keccat do zivota,jestli je to matka,tchan,nebo ostatni lidi,je to porad a porad bude jenom tvuj a priteluv zivot,hodne stesti ![]()