Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Manžel s bráchou jsou od sebe 13 měsíců a jejich máma to taky zvládla. A to nebyly takové vymoženosti jako chůvičky, sourozenecký kočáry atd. Takže, když to zvládli jiný maminy, určo bys to zvládla i ty. ![]()
kolik ti je že píšeš máma by mě zabila?15?tak to jo ale určo ti je víc tak jakápak máma by mě zabila
![]()
je mi víc,alemáti mě tak bere-když se ji něo nelíbí hned po mě řve-takže ted by už nikdy semnou nepromluvila.bo řekne že s penězma nevýjdeme když se ted snižujiu dávky a za druhé dítě není porodné
Uvidíš třeb vůbec těhotná nebudeš.A pokud nemáte pořádné zázemí a finance na další dítě,tak je to taky problém v dnešní době ![]()
bydlet máme kde-to bydlíme v rod. domku s jeho rodinou akorát ty finance by byli problém.a horší je to že v jeho rodině chce každý kluka a jeho děda by neodpustil to že by to mohl být kluk ![]()
no máš to všechno nějaké divné.mě se teda do života rodiče nepletou od té doby co jsem se postavila na vlastní nohy.a řeči ostatních házím za hlavu a kdyby se semnou zato máti nebavila ať se nebaví,její škoda
Jseš dospělá, neřeš to, co řeknou tvoji nebo jeho rodiče, d§ležitější co na to ty, a tvůj přítel.Já osobně si myslím, že pokud bys o otěhotnění stála, tak takovýmhle způsobem neotěhotníš
, ale náhode je blbec, a na just, pokud o to moc nestojíš, tak to třeba vyjde, ale spíš myslím, že ne.Btw taky nám jednou sklouznul kondom a těhotná jsem nebyla.Otěhotněla jsem až když jsem chzěla
Ano a řešit pohlaví?Tak to je trošku vrchol, ne?A vůbec jsi dospělá tak se nenech dupat jak malej harant!A ostatní si k tobě dovolí, co ty jim dovolíš.Já vím, lehko se to řekne!
ditrych píše:
Ano a řešit pohlaví?Tak to je trošku vrchol, ne?A vůbec jsi dospělá tak se nenech dupat jak malej harant!A ostatní si k tobě dovolí, co ty jim dovolíš.Já vím, lehko se to řekne!
náhodou máš pravdu,nesmí si nechat všechno líbit,mě kdyby někdo takto sr.. na hlavu tak ztropím skandál ![]()
od přítele tatka má už dvě vnučky a chce kluka co mi nesel příjmení u mě v rodině to bylo jedno-za holčičku byli moc rádi.těhotná sem zas nechtěla být,ale vím že jestli sem tak nebudu mít to srdce si ho nechat vzít a myslím že i přítel by ho nechtěl dát prič.Moje mamka chce pořád aby ji někdo poslouchal,brácha ten dělá pravý opak a máti se mu bojí cokoli říct tak si to bynahrazuje u mě
Jak psali holky jsi dospělá, svéprávná osoba.
To že řeší pohlaví dítěte, je jejich blbost. To že by ti vyčítali pohlaví a nepřijali to dítě je taky jejich blbost, oni by se připravili o vnouče.
Fakt se na ně vyprdni.