Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky,mám takovou asi dost trapnou otázku: Mám už doma 8mi měsíční holčičku a vysadila sem antikoncepci na měsíc a ted v sobotu se mi podařilo při styku „spolknout“ kondom a vše mi teklo po nohách-naštěstí sem ten kondom vytáhla bo ho kousek vyčníval.myslíte že bych mohla otěhotnět?Předem děkuji za odpověd
určitě je možnost, raději bych běžela pro tabletu PO nehodě. A to co nejrychleji, protože jsou myslím max. do 72hodin.
Nevíš náhodou za jak dlouho se to dá zjistit na testu?Jestli budu tak mě máti zabije a přítel prý že když nebudu tak se nic neděje a když jjo tak bude další postýlka.Bere to dost v klidu že až do testu na to nemám myslet že ějak bude-ale já zas tak v kldu nejsem ![]()
No nejdřív to zjistíš, tak, že ti nedorazí MS, takže tak za ty 3 týdny. Taky teda záleží kdy jsi měla poslední MS a kdy ovu.
Příspěvek upraven 21.02.11 v 10:31
možnost tu je,ale já bych pro tabletu nešla. Já bych byla ráda zda budu v očekávání. Ale mě samo neposlouchej
Já jen že by mi nevadilo nechtíc otěhotnět.
Prosím tě a to dítě by si měla se svojí matkou nebo přítelem?
Proč by tě zabila
?Ona rozhoduje kolik a kdy budeš mít dětí?No já nevím,já si první test dělala v 4.týdnu.
Já bych ráda ale sem sama doma s malou a přítel mi nenechal ani korunu takže si ji nemám za co koupit
a ten z práce příjde tak k večeru ![]()
já ji znám začne vyčítat že sem si malou neužila a už mám další že nejsem zodpovědná a nic jiného se ji nedá vysvětlit
.a to ještě nevím co by řekl otec od přítele ![]()
Tak u nás taky čučeli jako blázen a to je máme po třech letech,ale je to každého věc
I kdybys byla brala bych to tak jak to je(aspoň já),jiný lidi by za to dali všechno na světě když jim to třeba nejde.
to máš pravdu,ale už mám 8mi měsiční holčičku a to by bylo hodně brzo.a k tomu má přítel ve své péči 3leté dítě-teda zatím bo se o ní ted soudí s její matkou.vím že když budu tak nebudu mít to srdce dát prič a jak to neudělám tak máti semnou přestane mluvit ![]()