Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak antikoncepci neberes a chapu to spravne, ze to nedelate pojazdy s kondomem? Tak samozrejme otehotnet muzes, takovych uz bylo ![]()
Přerušovaný styk není nejlepší ochrana. Ano, i z něj můžeš být těhotná.
Pokud některý z těch styků byl jen přerušovaný, tak je samozřejmě větší šance na otěhotnění než s kondomem. Jak mi jednou řekl můj muž „chlap není spermiotěsnej“
![]()
@Anonymní píše:
Pokud některý z těch styků byl jen přerušovaný, tak je samozřejmě větší šance na otěhotnění než s kondomem. Jak mi jednou řekl můj muž „chlap není spermiotěsnej“![]()
to je pěkná hláška ![]()
Nesnažíte se o dítě, ba naopak, a přitom přímo v době ovulace sexujete bez ochrany? No tak to potěš koště…
Přerušovaný styk, jak obecně známo, není moc dobrá antikoncepce, a když už, tak se kombinuje s dalšíma metodama, např. hlídání si ovulace a v době ovulace prostě nesexit vůbec. Takových „přerušovaných“ dětí běhá už po světě…
Ahoj, před pár dny jsem měla ovulaci ( poznám podle bolesti) ale o miminko se nesmažíme ba naopak a proto si dáváme pozor ale v den ovulace jsem měla 3× pohl. Styk a sperma nešlo ani jednou do mě.. První pohl. Styk byl rano a sperma do kondomu druhy a třetí pohl. Styk večer a v noci a druhý den byl pohl. Styk 2× též večer a v noci ale zase bez spermatu do mě - je možné abych s tohodle mohla otěhotnět? Přítel byl mezitím několikrát na malé takže by asi sperma vyplavila moč.. Jen se ptám, protože mě to zajímá, díky