prosím o radu-poradu

ED
65
17.4.04 19:54

prosím o radu-poradu

Ahoj holky,

už jsem sem jednou o radu psala. Týkalo se to injekce na vyvolání MS. Tu jsem do těch zmiňovaných 10 dnů nedostala. Dokonce jsem teď už vlastně nedostala druhou menstruaci. Mám strach jít k doktorce, aby mi neřekla, že nejsem těhotná. Ale to snad přece nemůže být ani možné, ne?
Když injekce nezabrala a už jsem dvakrát vynechala.....
Co si o tom myslíte??????????????

Četla jsem toho spoustu o tom, že si holky někdy těhotenství můžou až vsugerovat. Myslíte, že by to mohlo dojít až tak daleko??????

TT mám samozřejmě se dvěma čárkami, ale fakt mám strach.

Když mě dr. po vynechání první MS vyhodila s tím, že jsem si to vsugerovala a hned mi šoupla injekci asi se není moc co divit.

díky moc za všechny názory

Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
208
17.4.04 20:23

Ahoj Ed, nevěřím tomu, že by sis vsugerovala těhotenství natolik, že bys ovlivnila těhotenský test!!!! Na tvém místě bych zašla za jiným gynekologem!! Držím palečky, ať test nelže a ať si užíváš mrňouska v bříšku.. Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
17.4.04 21:40

Ahoj Ed,ja bych sla urcite k jinemu gynekologovi.Myslim si ze by si mohla byt klidne tehotna :P Je to zajimave ze mas ty dve //na testu.To se neda vsugerovat tehotenstvi,tak aby ti to ukazalo dve carky.Doufam ze nemas mimodelozni.Mej se hezky a at mas mimiska tam kde ma byt.
 Petra

• Citovat
  • Upravit
338
18.4.04 05:14

Ahoj Evi,
myslím že sis těhotěnství nevsugerovala, pokud máš dvě čárky na TT a těhu pocity tak zkus navštívit jiného gynekologa.
Já, když jsem v roce 1999 čekala dcerku, tak jsem měla také těhu pocity, vynechanou ms a pozitivní TT: Můj gynekolog mi po shlédnutí utz řekl že těhotná nejsem a dal vyvolávačku. Po ní se ms samozřejmě nedostavila, tak jsem šla k jinému gynekologovi a ten mi po shlédnutí utz pověděl že v bříšku mám 2,5cm.miminko, které je naprosto v pořádku.
Já jsem si ale celou dobu byla skoro 100% jistá že mimi v bříšku mám, i když jsem každou chvíli čekala že se objeví ms.
Hodně štěstí přeje Lola

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
18.4.04 07:10

Ahoj Evo,
neváhej a najdi si jiného gynekologa ať máš jistotu a něco nezanedbáš. Ty dvě čárky sis určitě nevsugerovala a přístup Tvé doktorky je opravdu poněkud zarážející. Měla by Ti nejdřív udělat test HCG a pak teprve, kdyby byl negativní, dát injekci na vyvolání. Aspoň moje doktorka takto postupuje.
Držím palce
 Ariana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
18.4.04 11:15

Ahoj Evi, být Tebou, tak bych klidně na provokačku šla, protože i když budeš těhulka, miminku to neublíží! :D A jinak musím souhlasit s holkama, aby sis našla jiného lékaře, protože přístup Tvé doktorky je skutečně zarážející.

Andrea: Nemůžu s Tebou souhlasit! Mě vyšly doma dva TT pozitivně, tak jsem se hned po Velikonocích vrhla k doktorovi. Na UTZ NIC!!! A krev také těhotenství vyloučila. Takže ta sugesce a touha po mimískovi dělá své! Nyní jsem 42DC a MS nikde, těhulka nejsem, takže jsem fakt tak poblázněná touhou po miminku, že se i ta červená potvůrka nedostavuje. Na provokačku jdu 3.5.04 a pak nastane období dalšího snaženíčka.

Přeji Vám všem, aby Vám TT ukázal pravdu a ne to, co chcete vědět. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
18.4.04 21:29

Ahoj Evi, jak píšou holky, taky bych šla k jinému doktorovi, ale injekci bych si nenechávala dát. Já když jsem podruhé otěhotněla, tak jsem to dlouho nevěděla, ikdyž jsem se pořád sledovala, ještě jsem kojila, ale už normálně menstruovala a když už jsem si myslela, že jsem těhotná, test byl negativní (následovala samozřejmě MS), pak už jsem se na testy vyprdla, nemenstruovala jsem, nijak „jinak“ jsem necítila a když jsem byla asi ve 14.týdnu, tak mi začla tvrdnout děloha (test byl samozřejmě pozitivní :wink: ). Tak buď to ještě ňákou dobu vydrž a nech se překvapit jako já a nebo to riskni a udělej si testík :D . Držím palečky Katka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí