Syn 19měsíců si schválně sundavá si plenu a čůrá na zem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2996
7.2.19 10:50

@NiDa taky jsme rikali, ze trouba pali. Jenze my mame takova dvirka, ktera se nerozpali a tudiz na ne deti mohou sahat bez ujmy na zdravi. Velmi brzy na to oba dva prisli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2996
7.2.19 10:54

Pokud ohradku pro dite, tak bych volila s podlazkou. Znam dite, ktere si ohradku bez podlazky nadzvedlo a vylezlo z ni. A nebo ji chytlo a chodilo s ni po mistnosti :lol: Pripadne co zvolit ohradku jen kolem sporaku? Neco jako se dava kolem krbu. Tu tam dat jen, kdyz se bude pect v troube a jinak ji uklidit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.2.19 10:59

@luci.no to že trouba pálí opakuju jak pitomec neustále dokola dvířka nejsou tak moc rozpálená jen teplá , ale jakmile jí pootevřu tak jak je zvědavá strká tam ruce hlavu o dvířka mi nejde jde mi o to jak vyndat maso z trouby aby jsme obá přežili bez popálenin

• Citovat
  • Upravit
34322
7.2.19 11:01

Možná by bylo fajn ho přestat nálepkovat ,že je čert a myslet si, že to dělá schválně. Každá činnost má nějaký důvod, i když není vidět. Když ho odložíš do postýlky, může být prostě natolik rozhozený, tak ve stresu, že se pak takto chová. Není to úplně normální chování, něco je u něj jinak, buď v něm, nebo jako reakce na něco od vás :nevim: . Skoro bych až řekla chudák dítě… Zkus se do něj víc vžít, co ho trápí, proč tak reaguje, jak mu pomoct, než řešit, jak mu ve všem zabránit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.2.19 11:12
@Lucie_Sx píše:
Možná by bylo fajn ho přestat nálepkovat ,že je čert a myslet si, že to dělá schválně. Každá činnost má nějaký důvod, i když není vidět. Když ho odložíš do postýlky, může být prostě natolik rozhozený, tak ve stresu, že se pak takto chová. Není to úplně normální chování, něco je u něj jinak, buď v něm, nebo jako reakce na něco od vás :nevim: . Skoro bych až řekla chudák dítě… Zkus se do něj víc vžít, co ho trápí, proč tak reaguje, jak mu pomoct, než řešit, jak mu ve všem zabránit.

pane bože vím že to je reakce na to že jsem ho tam na dvě minuty dala, snažím se tu řešit jak mu vysvětlit že ruce a hlava se do horký trouby nestrkají
máš radu?

• Citovat
  • Upravit
2996
7.2.19 11:54
@Anonymní píše:
pane bože vím že to je reakce na to že jsem ho tam na dvě minuty dala, snažím se tu řešit jak mu vysvětlit že ruce a hlava se do horký trouby nestrkají
máš radu?

Kdyz ono je tezke vysvetlovat, ze ruce se do trouby nestrkaji, kdyz maminka to sama dela. Jak uz tu zaznelo, ukazat, ze se to smi jen v rukavicich (existuji i detske). Co spolecne trenovat nejdriv se studenou troubou? Pak treba otevrit troubu a dite drzet pevne, aby tam nesahlo, ale spolecne koukat donitr. No a nebo…trochu drasticke…nastavit troubu na teplotu, kdy se dite jeste nepopali, ale pekac bude hodne teply. Pak dovolit diteti sahnout dovnitr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.2.19 11:58

@luci.no studená ho vůbec nezajímá myslím že ho přitahuje to jak svítí :think: dneska to vylepšil zkusil tam dát hlavu :zed: on je hodně živý a u ničeho nesmí chybět, těžko se mu něco vysvětluje, už jsem mu zkoušela i do teplý trouby dovolit dát ruku , ale má tendence sahat na ty teplý stěny
asi budu muset počkat až vyroste a dostane rozum, snad :think:
ty rukavice zkusím je pravda že já tam sahám jen s utěrkou to mě nějak nenapadlo

• Citovat
  • Upravit
34322
7.2.19 14:18
@Anonymní píše:
máš radu?

Jo. My lidi máme jednu velkou výhodu a to tu, že máme mozek a můžeme to nějak vymyslet. Co ho dát někam, odkud se může v pohodě dostat, ale bude mu to chvilku trvat, a ty mezitím ten pekáč vyndáš? Nebo si stoupnout mezi něj a troubu a než tě obejde? Možností je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.2.19 14:47
@Lucie_Sx píše:
Jo. My lidi máme jednu velkou výhodu a to tu, že máme mozek a můžeme to nějak vymyslet. Co ho dát někam, odkud se může v pohodě dostat, ale bude mu to chvilku trvat, a ty mezitím ten pekáč vyndáš? Nebo si stoupnout mezi něj a troubu a než tě obejde? Možností je.

obejde mě sakra rychle on nechodí , on lítá :mrgreen: můj mozek už neví co vymyslet zkusím ty rukavice a uvidíme

• Citovat
  • Upravit
17472
8.2.19 09:23

Naprosto ti rozumím, my už měli hovna snad všude, na zdech, pod postelí, v šupleti… :mrgreen: To poslední asi půl roku před nástupem do první třídy. Jednu dobu jsem mu spací plínu musela přelepovat izolepou, aby si ji nesundal. Starší syn je přesně takový, jak popisuješ toho svého, diagnózu nemá, jen je prostě zvídavý a akční a já jsem z něj na prášky. :hug:
@Lucie_Sx to se hezky čte, ale kdybys takové dítě doma měla, mluvíš jinak. Po čase totiž otupíš a přestane tě bavit pořád hledat způsob, když stejně nic nefunguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
8.2.19 09:37
@Anonymní píše:
obejde mě sakra rychle on nechodí , on lítá :mrgreen: můj mozek už neví co vymyslet zkusím ty rukavice a uvidíme

zkus tu zabranu a tu ohradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.2.19 09:53

@warita zkusím děkuju

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.2.19 09:57
@Tamtama píše:
Naprosto ti rozumím, my už měli hovna snad všude, na zdech, pod postelí, v šupleti… :mrgreen: To poslední asi půl roku před nástupem do první třídy. Jednu dobu jsem mu spací plínu musela přelepovat izolepou, aby si ji nesundal. Starší syn je přesně takový, jak popisuješ toho svého, diagnózu nemá, jen je prostě zvídavý a akční a já jsem z něj na prášky. :hug:
@Lucie_Sx to se hezky čte, ale kdybys takové dítě doma měla, mluvíš jinak. Po čase totiž otupíš a přestane tě bavit pořád hledat způsob, když stejně nic nefunguje.

taky moc pěkný to se mám na co těšit , píšeš to přesně člověk otupí a jen čeká co šíleného opět dokáže vymyslet, on je hodně akční, živý, neposedný prostě takový čertí z krabičky , já nejsem po porodu v pořádku jsem neustále unavená a vyčerpaná, ale tak že kolikrát nemůžu ani ujít pár metrů, takže tohle dítě je fakt záhul
nemyslím, že bude mít diagnozu, podle tchýně byl švagr to samý :zed:
hmm tak než jsem tohle napsala vylezl na okno a vytáhl bráchovo koloběžku docela dost těžkou :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML