Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Petkaelik
Nemůže to být jedno, nemůžu manželovi lhát že je jeho a není i kdyby to nemělo být s černochem to radši budu svobodná matka. Jsem teď na dně tak do mě nevím co mi gynekolozka poradi vzít si to nechci moc jsem si přála dítě jen ne takto už se stalo. Jak by si to řešila ty samozřejmě vím co napíšeš že by se ti tohle nikdy nestalo.
@Anonymní píše:
@Petkaelik
Nemůže to být jedno, nemůžu manželovi lhát že je jeho a není i kdyby to nemělo být s černochem to radši budu svobodná matka. Jsem teď na dně tak do mě nevím co mi gynekolozka poradi vzít si to nechci moc jsem si přála dítě jen ne takto už se stalo. Jak by si to řešila ty samozřejmě vím co napíšeš že by se ti tohle nikdy nestalo.
Holka možná tě překvapím, ale když jsem se s prvním manželem snažila o dítě, tak jsem měla milence, ale s tím jsem spala výhradně s kondomem a mimo plodné dny. To, že nechceš lhát muži je sice hezké, ale myslím, že DNA testy jdou udělat až ve vyšším stupni těhotenství. Já bych dítě “přiřadila” manželovi a po narození udělala pro jistotu testy otcovství bez jeho vědomí. Pak by se vidělo, možnost přerušení by mě ani nenapadla, vždyť to dítě za nic nemůže a kdoví co se během prvního trimestru ještě přihodí. Jo a ještě k mé zkušenosti ono mi to manželství nevydrželo, když byla potřeba milence. Byla jsem mladá a nezralá. Teď jsem vdaná podruhé tak, že žádného milence není třeba a čekám s druhým manželem druhé společné dítě.
@Anonymní píše:
@Petkaelik
Nemůžeš mu lhát o diteti, ale muzes mu vlastne zahejbat a lhat o tom. A celej zivot pak budes zit s tim, ze si zahejbala, ale to je ok. Absolutne nechapu, jak je mozny, ze se tady kazdy tyden objevi minimalne jedna takovahle diskuze kdy zenska chce dite, snazi se o nej s mamzelem a zaroven si vysuk*avat s milencem a jeste bez ochrany! Karma je zdarma no. ![]()
@JancaS84 píše:
Hmm taky jsme s manželem provozovali přerušovaný sex cca 5 let bez nehody a ejhle jsem teď z toho těhotná
Já taky 😂 úplně stejným zpusobem😂
Ja teda nevim jo,,, ale prerusovana souloz bez gumy je taky nechraneny styk ne??
A podle toho co pises bych rekla ze to bude spis milence… kdyz 8 nebyl jeste test uplne pozitivni tak toho 11 by to odpovidalo…ale DNA test jak ti radi holky to urci urcitre.
Ale si docela pekna coura to se na me nezlob… nemohla sis pockat treba tyden a pak si to rozdat s milencem?? Tohle musi byt snad troll jinak nechapu jak se neco takovyho muze mnozit dal… chudak manzel… nekoukala si na nej? Ze treba celej zivot bude vychovavat cizi dite???
![]()
Takže za mě - měla jsem ten super drahý test na ovulaci a byl pozitivní 2 dny. Ke styku došlo druhý den a nic. Další měsíc došlo ke styku den poté, co jsem měla pozitivní test, a jsem těhule.
Pokud 8 nebyla testovací čárka úplně stejně silná, jako kontrolní, tak nejspíš k ovulaci ještě nedošlo. To mohlo být den, dva později.
Takže to fakt může být obou. Můžeš buď udělat testy v těhotenství (ale to se tu holky bavily, že srovnávací vzorek musí být taky krev, takže jedině požádat milence) a nebo počkat, až se mimino narodí. A pak je možné porovnat vlasy…
A přerušovaná soulož není rozhodně žádný spolehlivý způsob ochrany. Víš co se říká - stačí kapka a je z tebe taťka
Bohužel nic než testy DNA ti nereknou přesně. Každopádně jak uz tady nekdo pdal, urcite bych mimi kvuli nevedomoszi nedavala pryc kdyz jej dlouho chces.
Ahoj, chtěla jsem se zeptat jestli tu má někdo zkušenost s testem otcovstvi? Dělali jsme 4 testy v ruznych laboratorich jeden i akreditovany k soudu a vsechny vysly pozitivne, ale vzhled mi sedi na druheho chlapa, ktery vysel negativne a to se pise, ze je 100%,ale podoba je proste na toho druheho. Máte s tim někdo zkušenost? Myslíte, že se testum da věřit? Vím moje velka chyba, ale vse bylo dost slozite
děkuji moc
@Alzbeta4 tak asi je jasné, že testy dna jsou průkazne. Vzhled fakt není smerodatny k určení otcovství.
@Anonymní píše:
@karkarka proč myslíš
Protože je v posteli lepší než manžel - když tam za ním musíš chodit. Nejsi koncentrovaná v myšlenkách na manžela, tak by bylo lepší, kdyby bylo milencovo. Mohla bys to konečně rozseknout.
To je tak smutné toto číst… kam ten svět spěje…
Radu nemám, může to být kohokoliv. Mě je z tebe fakt jen smutno… ![]()
@karkarka no už první věc, že prvni chlap je blond ja špinava blond, druhy chlap cernovlasy… Mala se narodila s cernyma vlaskama tohle mi proste nesedi. Laboratore mi pisi jak jsou presne a ze vylouceni je 100% ale proste to vidim, ze to nesedi… Nechapu to
Tady si myslím jedinou jistotu dá pouze test DNA 🤷🏻♀️