Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Alzbeta4 píše:
@JancaS84 mate soukromou zpravu
No podle fotek co jsi poslala je podobná tomu co je otec i podle DNA.
Moje dite se par dnu po narozeni podobalo na myho ex sefa… a vlasy cerny jak uhel. A teda tehotenstvi s nim je absolutne vylouceny
Nastesti to rychle zmizlo a ted se to strida mezi mnou, manzelem, moji matkou a manzelovou sestrou.
@Anonymní píše:
Ahojte holky, s manželem se snažíme o miminko dne 8.3 jsem si dělala ovu test a vyšel skoro stoprocentně velmi silný v tu dobu jsme měli sex a po něj jsem ještě chtěla pomoct že jsem byla ve stojce tak 5 minut. Cyklus mám dost pravidelný 30 dní. Poslední menses 22.2. Jenže jsem se sešla s milencem 11.3 že to rozseknu že už nemůžu atd a stalo se to že jsme se spolu vyspali přerušeny sex, nikdy jsem z toho neotehotnela a i když jsem teď konečně těhotná co jsem si přála ať jsme s manželem už šťastní vše jiné ukončit a i když si myslím že jsem těhotná s ním tak mě to teď žere co když by to mohlo být milencovo. Prosím o rady to že jsem blbá vím..
Fuj
proč se snazis s manzelem o dite, když máš milence? Nedas mi kontakt na tveho manzela? Že bych s nim dala řeč ![]()
@Anonymní píše:
@lachtanice86 já jsem neřekla že se snažíme deset let, ale že takhle sex provozujeme. Ovulaci jsem měla 9, max 10. Já se prosila o radu ne aby si mě soudila když mě neznáš.
Nezná, ale úsudek má zřejmě dobrý ![]()
@Alzbeta4 a kde je problém? Kdo ti vlastně vyšel jako otec? Chlap nebo bokovka? A kdo nařídil testy?
@lachtanice86 chlap vysel jako otec a testy nikdo nenaridil, jen my jsme je nechali udelat.
@Alzbeta4 no tak to dopadlo dobře, ne? Ale kdyz pises od soudu, tak ty testy někdo chtěl
@lachtanice86 akreditovanej test ze mame, kterej vezmou i u soudu. Tak to bylo mysleny, ale podoba mi nesedi
@JancaS84 psala jsem Vam jeste zpravu tam uz ta podoba tolik nesedi ze?