Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Hmm taky jsme s manželem provozovali přerušovaný sex cca 5 let bez nehody a ejhle jsem teď z toho těhotná ![]()
@JancaS84 my už tak 10 let a nic prostě mi přijde že by to musel být zázrak aby se to podařilo. Pořád věřím v to že to je z toho co do mě šlo a v plodných dnech. Jsem hloupá vím že tohle by zničilo všechno. Já vlastně nevím co chci slyšet asi jen to že je to malá pravdepodobnost.
Ovulace nastává během 24-36h od pozitivního testu. Takže to může být klidně obou. Jistotu ti dá až test DNA.
My prerusujeme, těhotná jsem taky
co chceš slyšet? Šance je u této metody 30 %
Tak divný, že s manželem se snažíte 10let a nic a ted najednou, když ses spustila si těhotná.. za mne to může být obou. Píšeš že ovulační test byl SKORO pozitivní toho 8.3, navic ovulace může nastat až DO 36hodin po POZITIVNÍM testu, takže štouch s milencem byl v dobrý čas.
jo holka, mas přemýšlet hlavou, ne rozkrokem, tohle fakt nepochopím.
Tak by to chtělo udělat testy dna.
@lachtanice86 já jsem neřekla že se snažíme deset let, ale že takhle sex provozujeme. Ovulaci jsem měla 9, max 10. Já se prosila o radu ne aby si mě soudila když mě neznáš.
A co ti jako máme poradit?
těhotná už jsi.. a s kým, to ti tady nikdo nepoví.
@Anonymní píše:
@lachtanice86 já jsem neřekla že se snažíme deset let, ale že takhle sex provozujeme. Ovulaci jsem měla 9, max 10. Já se prosila o radu ne aby si mě soudila když mě neznáš.
Radu jsem ti dala, si to přečti znovu.
No 9 nebo 10, vzdyt ani nevíš kdy si ji měla.
A 10let podvádíš manžela ![]()
Já nevím co ti na to máme říct. Po světě běhá tolik dětí z přerušované soulože, že se divím, že na to tolik lidí pořád hraje.
A za druhé: když se vědomě snažíš o dítě a přesto si jdeš štrejchnout s milencem a bez ochrany… Dobře ti tak, že nevíš. Tomu se říká karma.
Ani doktor nemůže určit ovulaci na hodinu přesně, takže ti odpověď dá jenom DNA test.
Neverim tomu ani zbla…jedine trol by mohl tvrdit, ze si dela poctive ovulacni testy, snazi se o dite a pak jde v dobe ovulace za milencem na prerusovanou souloz…
@lachtanice86
Nepodvadim 10 let manžela když nevím tak chápu všechny reakce já si prostě myslím že otěhotnět lze více z nechráněno styku než z presusovaneho i když tady mi to přeji opačně nic všem díky za rady… Test dna uvidím.
@Anonymní píše:
@lachtanice86
Nepodvadim 10 let manžela když nevím tak chápu všechny reakce já si prostě myslím že otěhotnět lze více z nechráněno styku než z presusovaneho i když tady mi to přeji opačně nic všem díky za rady… Test dna uvidím.
Z obou jde otěhotnět stejně. Stačí jedna rychlá spermie. Kdybych teď sama tak neotehotnela tak ti budu tvrdit, že to je spíš manzelovo ale fakt to může být i milence.
@JancaS84
Děkuji za radu. Nějak vnitřně cítím že to je manzelovo vím že je nějaká možnost že ne ale prostě to tak cítím. Při nejhorším test a poradím se s gynekolozkou děkuji moc.
Když to bude holka, tak bude manželova a když kluk tak milence. Přijde mi fakt hloupé, že se takhle chová a svou situaci řeší dospělá žena. No to bych chtěla vědět co ti poradí gynekoložka. Ve finále je jedno čí dítě je ne? Pokud není teda milenec asiat či černoch
Ahojte holky, s manželem se snažíme o miminko dne 8.3 jsem si dělala ovu test a vyšel skoro stoprocentně velmi silný v tu dobu jsme měli sex a po něj jsem ještě chtěla pomoct že jsem byla ve stojce tak 5 minut. Cyklus mám dost pravidelný 30 dní. Poslední menses 22.2. Jenže jsem se sešla s milencem 11.3 že to rozseknu že už nemůžu atd a stalo se to že jsme se spolu vyspali přerušeny sex, nikdy jsem z toho neotehotnela a i když jsem teď konečně těhotná co jsem si přála ať jsme s manželem už šťastní vše jiné ukončit a i když si myslím že jsem těhotná s ním tak mě to teď žere co když by to mohlo být milencovo. Prosím o rady to že jsem blbá vím..