Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@inkakřivák tohle má být na mě? Vy znáte celej příběh?! Ne! Tak tady neuražejte. Zajímalo mě pouze jestli se tohle muže stat, že laborator vyda nespravny vysledek!
@Alzbeta4 píše:
tohle má být na mě? Vy znáte celej příběh?! Ne! Tak tady neuražejte. Zajímalo mě pouze jestli se tohle muže stat, že laborator vyda nespravny vysledek!
Jestli máš pořád pochyby, tak můžeš nechat udělat u každého odběr a profil v jiné laboratoři, pak nepřipadá v úvahu ani záměna vzorků.
Vyhodnocení těch profilů mezi sebou pak můžeš zadat kolika soudním znalcům chceš, i opakovaně.
@aquarian Máme horovej akreditovanej test s razitkem od soudniho znalce, kde to vyšlo pozitivne, ostatni testy jsou anonymni, ale vzdy testovani Já chlap a dite. Dva testy jsou s druhym chlapem a ty vysly vylouceny, oba v jinych laboratorich.
@Alzbeta4 píše:
Máme horovej akreditovanej test s razitkem od soudniho znalce, kde to vyšlo pozitivne, ostatni testy jsou anonymni, ale vzdy testovani Já chlap a dite. Dva testy jsou s druhym chlapem a ty vysly vylouceny, oba v jinych laboratorich.
Chyba by mohla vzniknout jen při odběru nebu záměně vzorků.
Jestli znalec určil pravděpodobnost otcovství aspoň na těch 99,9875 % nebo kolik je to minimum, tak to je praktická jistota.
A jestli jsi opravdu spala jen s těmi dvěmi a druhý je vyloučený, vyloučení lze na 100 %, tak zbývá jen ten, který se Ti nehodí.
Se s tím smiř, jinak to nepůjde.
@Alzbeta4 Neznám a ani nechci. Faktem je, že při správném výběru bys tohle neřešila. Manžel by byl nadšený z dítěte, co je celý tatínek a pohoda.
A ano, i laboratoř může udělat chybu. Když se ti to nezdá, obrat se jinam.
@aquarian Ano s nikym jinym. Ani by k tomu nedošlo, kdyby se prvni chlap choval jako chlap a ne jako nebudu psat ani co, ale ano moje chyba mela jsem to resit jinak. Jinak v te akreditovane laboratori nam odebirali vzorky oni, ostatni my, ale vzdy mi napsali, že DNA je dostatečné a že to vyšlo takhle. U toho prvniho chlapa to vyšlo ze z 16ti sedelo 16 alel. U druheho z 16ti 9 vyloucenych, ale ta podoba zas no ![]()
@inkakřivák píšu, že jsme delali jeste ve 4jinych laboratorich.
@Alzbeta4 A ty bys ráda utáhla toho druhýho? Tak to je problém. Protože kdyby došlo na soudy, můžeš to zpochybňovat, soud nařídí znovu testy a je vymalováno.
@Alzbeta4 píše:
Nechápu, proč to furt řešíš. Šance, že se VE VŠECH 4 LABORATOŘÍCH spletou, se limitně rovná nule. Prostě je to dítě chlapa, kterého určil jako otce test.
@Alzbeta4 píše:
Nechápu, když Ti ve 4 různých lab. vyšel jeden výsledek, proč tomu nevěříš.
Viděla bych to na psychologa, at se uklidníš.
@Alzbeta4 píše:
Ano s nikym jinym. Ani by k tomu nedošlo, kdyby se prvni chlap choval jako chlap a ne jako nebudu psat ani co, ale ano moje chyba mela jsem to resit jinak. Jinak v te akreditovane laboratori nam odebirali vzorky oni, ostatni my, ale vzdy mi napsali, že DNA je dostatečné a že to vyšlo takhle. U toho prvniho chlapa to vyšlo ze z 16ti sedelo 16 alel. U druheho z 16ti 9 vyloucenych, ale ta podoba zas no
Když má dítě alelu, kterou nemohlo dostat od matky ani domnělého otce, tak je otec někdo jiný na 100 %. Podoba sem, podoba tam.
@Alzbeta4 píše:
@inkakřivák tohle má být na mě? Vy znáte celej příběh?! Ne! Tak tady neuražejte. Zajímalo mě pouze jestli se tohle muže stat, že laborator vyda nespravny vysledek!
jakože čtyři laboratoře by se čtyřikrát spletly? ne, to fakt ne.. Já jsem blonďatá, manžel je blonďák a dítko se nám narodilo s černými vlásky…
Můžeš se vztekat jak chceš, ale čtyři testy opravdu nevyjdou 4krát nesprávně, obzvlášť ne, ten od soudu…
@Alzbeta4 píše:
a všechny se spletly? jasně, určitě ![]()
To je zbytečný. Ona si stejně pojede svou. No prostě ta podoba celej Venca a ten nosánek.