Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Suelinda tohle sem nechtela aby se nekdy stalo! Jestli se tak stalo tak pres ochranu a jelikoz jsem byla na zakroku s cystou, ms jsem nedostala bylo mi receno, ze muze byt klidne az za nekolik tydnu pozdeji a zjistila jsem pak pozdejsi těhotenstvi…taky mi je z toho na nic nemysli si. Jen me zajimalo jestli tu ma nekdo zkusenosti s tema testama
@Alzbeta4 píše:
@karkarka no už první věc, že prvni chlap je blond ja špinava blond, druhy chlap cernovlasy… Mala se narodila s cernyma vlaskama tohle mi proste nesedi. Laboratore mi pisi jak jsou presne a ze vylouceni je 100% ale proste to vidim, ze to nesedi… Nechapu to
95% novorozenců se rodi s cernyma vlasama. Taky jsme s manželem svetlovlasy a obě děti měli vlasy tmavý až časem jim zestvetlaly. Testy DNA nelžou. Zvlášť když jste dělali 4. Je to toho druhyho, smiř se s tím. ![]()
@Alzbeta4 jestli je dítě ještě malé, barva vlasů se ještě nejspíš změní…moje dítě mělo vlasy jak Elvis
…tedy mělo jich hodně a tmavé a o dva roky později jsem doma měla dítko blonďaté. Věřila bych určitě testu, navíc ne vše se dědí jen po rodičích ![]()
Nevim nechápu to, proste z prvniho chlapa nema absolutně nic…vidim v ni chlapa druheho nemuzu si pomoct i co posilal fotky, kdyz byl maly tak mi prijde proste vic k nemu
![]()
@Alzbeta4 píše:
Nevim nechápu to, proste z prvniho chlapa nema absolutně nic…vidim v ni chlapa druheho nemuzu si pomoct i co posilal fotky, kdyz byl maly tak mi prijde proste vic k nemu![]()
Sedí nesedí. Prostě je to toho, koho urcily testy dna. Nevim, co řešíš. Vlasy ji vypadají a podoba se změní.
Doufam, že milenec je aspoň podobný manželovi. Kdyby náhodou. A jestli ne, viděla jsi Kukačky? Můžeš pak svůj příběh sepsat a prodat, i s pikantními detaily typu stojka.
@JancaS84 u nás v porodnici bylo fantastický rezaty dítě. Dlouhé a fakt rezavé vlasy, jako oranguranek. Úžasné.
@inkakřivák podoba je taková, že prvni chlap je blondák a druhej černovlasej… Chapu vše co tu píšete, ale jsou mi divný pak teda ty testy…
@karkarka Já prostě bych to vubec neřešila kdybych to neviděla no…proto nechápu pak ty testy, ale říkam si, že by si tohle snad nemohli ani dovolit vydat nespravnej vysledek.
@Alzbeta4 píše:
@inkakřivák podoba je taková, že prvni chlap je blondák a druhej černovlasej… Chapu vše co tu píšete, ale jsou mi divný pak teda ty testy…
No jo, tak to sis blbě vybrala. To je v háji. To ti ani testy nepomůžou.
@Alzbeta4 píše:
@karkarka Já prostě bych to vubec neřešila kdybych to neviděla no…proto nechápu pak ty testy, ale říkam si, že by si tohle snad nemohli ani dovolit vydat nespravnej vysledek.
Prostě platí testy dna. Tečka. Obzvlášť, když jste je dělali 4×.
@Anonymní píše:
@Petkaelik
Nemůže to být jedno, nemůžu manželovi lhát že je jeho a není i kdyby to nemělo být s černochem to radši budu svobodná matka. Jsem teď na dně tak do mě nevím co mi gynekolozka poradi vzít si to nechci moc jsem si přála dítě jen ne takto už se stalo. Jak by si to řešila ty samozřejmě vím co napíšeš že by se ti tohle nikdy nestalo.
Gynekoložka ti toho moc neporadí. Prostě ti řekne, že jaké asi jsou šance s přerušovanou souloží.
Můžeš si během těhotenství nechat uděla už test otcovství - vyloučit milence. Dělá se test z kve matky, stojí to dost, ale to je asi jedno, budeš mít klid. Myslím, že to jde tak od 10 tt, ale jistá si nejdem. Tak zatím manželovi neříkej, že jsi těhotná…
Ale jsi pěkně blbá, to víš sama.
@inkakřivák no jelikož je jeden soudní tak by se to dalo podle mě i napadnout…
@karkarka Kdyby používala mozek, nemusí stresovat. Stačilo jen líp vybírat milence.