Prosím o vás názor na naše manželství

Anonymní
21.12.21 22:48

Prosím o vás názor na naše manželství

Krasny večer přeji…
S manželem jsme spolu 4,5 roku ztoho 9 měsíců v manželství… Které je již 5 měsíců bez intmnosti (je prý moc unavený :zed:) mě je 27 jemu 28. Začátky našeho vztahu byli problémové (alkohol a agrese z jeho strany) po 2 letech přestal pít a začal sportovat, hlídá si stravu hraje fotbal 5×do týdne, a dva dny chodí cvičit. Před půl rokem jsme byli na ivf a přišli v 11 tt o dítě kdy jsem ležela 3 týdny v nemocnici (snažili se udržet miminko) kde byl 3 krát zamnou jinak neměl cas protože měl fotbal.
Nyní jsme 5 měsíců bez intmnosti bez opory, bez zážitků společných (ač musím uznat ze nikdy jsme spolu nebyli třeba celý den v kuse protože stále někde byl… Teď bydlíme od mých přátel 70 km a nějak sem si začala všechno todle uvědomovat (kamarádky rikali ze se vždy choval takto ze věcné věku bylo vše na mě a ze spolu jsme nikdy nic ne trávili :nevim:..) Mluvila jsem sním několikrát a při tématu zmírnění casu na fotbalu a věnování se mě třeba jeden den celý byl naštvany a měl slzy v oči… A rekl ze kdyby fotbal nebo cvičení omezil asi by mi neodpustil… Popravdě je mi líto ze jsme spolu denně hodinu večer a ani si ne povídáme. Připadám si na to trochu mladá :(
Nechce nic měnit a já nevím zda jsem schopná dále takto zit… Teď chce znova umělé oplodnění ale na to jsem si musela vydělat sama takže jsem měla dvě práce a po 3 týdnech jsem skončila v nemocnici… Já ho miluji ale už nevím jak ho. Mám změnit…
Minulý týden sem byla na oslavě mě kamarádky a byl tam moje dávná láska a políbil mě já ho hned ostrcila a odmítla (výčitky mám z jedné pusy) ale popravdě po 5 měsíci na mě sahnul chlap a bylo to neuvěřitelné…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Jolka86
21.12.21 22:54

Upřímně bych byla pro rozvod, děti nemáte, sex nic moc, co na něm miluješ, že tě odmítá? Teď nechce sex, co bude za pár let? Pryč od něj.

• Citovat
  • Upravit
33005
21.12.21 22:58

Nechápu. Fakt más zapotřebi být s někým, kdo s tebou není schopný strávit jeden celý den? Proč jste se brali? Proč chcete dite? Jak, že jsi si na ivf musela vydělat? 8o
Kvůli tobě se nebude omezovat, kvůli dítěti (a to je sajkra omezeni-casove, finanční, kariérní, starostí navic se neomezu už tuplem.

Hlavně do tohoto pseudovztahu neprivadej žádné dítě, byl by to jen další chudak z nefunkční rodiny, co bude trpět za nezralost a nestoudnost svých sploditelu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1711
21.12.21 22:59

No jsem pro rozvod. Toto není chlap pro rodinu. Teď nemá čas jak by to bylo s dítětem? A to, že si na IVF vyděláš sama… To je snad sranda! A není ani schopný tě pomalu navštívit v nemocnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.12.21 23:00

@Jolka86 toho se právě bojím ze za pár let to bude uplne v…
Už teď se nezajímá o. Mě a není tu pro mě když potřebuji…
Miluji ho.. Umí být okouzlující…
Jen ta samota mě už ubiji… Bohužel sem to vše neviděla… Resila jsem umělé oplodnění, vychovala psa, svatbu resila jsem a neviděla sem to ze jsem na to sama a teď ten polibek.. Bojím se ze pak polevim protože dotek chlapa mi chybí…

• Citovat
  • Upravit
4164
21.12.21 23:01

Děti nemáte, sex nemáte, společný čas spolu nemáte, závislost na chlastu vyměnil za závislost na cvičení, no už bych balila kufry a hleděla vstříc světlým zítřkům :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.12.21 23:02

@Angry_birds no neměl. Moc casu, mamka mi vezla věci které sem potřebovala měl fotbal a práci a vencil psa…
Já to v tu chvíli neviděla… Já se soustředila na to abych ne krvacela a udržela malé…
Když se nenapije tak je hodný a k dětem se chová hezky… Teď chce znova ivf ale mám problémy ale zapomíná na ně…
To je otázka kterou si pokládám :co by se pro mě změnilo kdyby bylo dítě… A bojím se ze jeho chování by bylo stejně

• Citovat
  • Upravit
2776
21.12.21 23:04

Děti nemáte, ignoruje tvoje potřeby, nespíte spolu, nenavštěvujete se v nemocnici…proč s ním zůstávat. Opravdu miluješ člověka, který ti tak moc dává najevo, jak málo pro něj znamenáš?
V tomto případě je jen výhoda, že nemusíš řešit děti s takovým do sebe zahleděncem.
Určitě si zasloužíš lepší život i lepšího chlapa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76805
21.12.21 23:04
@Anonymní píše:
@Jolka86 toho se právě bojím ze za pár let to bude uplne v…
Už teď se nezajímá o. Mě a není tu pro mě když potřebuji…
Miluji ho.. Umí být okouzlující…
Jen ta samota mě už ubiji… Bohužel sem to vše neviděla… Resila jsem umělé oplodnění, vychovala psa, svatbu resila jsem a neviděla sem to ze jsem na to sama a teď ten polibek.. Bojím se ze pak polevim protože dotek chlapa mi chybí…

no twl - a proč jste se proboha brali? ty ho miluješ? no fajn, on tebe ne,
ty se za čímsi ženeš a on ti do všeho háže vidle, proboha zadrž, proč chodíte na ifv? proč s takovým sobcem chceš tak úpěnlivě dítě? abys k němu byla přivázaná na dalších 26 let života?
otevři oči, začni přemýšlet hlavou a okamžitě podej návrh na rozvod! a hlavně hlavně s ním netěhoti - zatím můžeš odejít s čistým štítem a začít znovu a líp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
21.12.21 23:05

Jsi tu anonymně, tak mi možná odpovíš, ale určitě nemusíš… problém je výhradně a prokázaně a neřešitelně na tvé straně, že podstupujete IVF, aniž byste sexovali, a musíš si na to vydělat sama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
21.12.21 23:06

Myslin, ze to, ze nemate sex pet mesicu je ten mensi problem.
Pokud chces nazor, jsem pro rozvod.
Jsi jeste mlada, najdes si nekoho, kdo si bude vazit cas traveny s tebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76805
21.12.21 23:07
@Anonymní píše:
@Angry_birds no neměl. Moc casu, mamka mi vezla věci které sem potřebovala měl fotbal a práci a vencil psa…
Já to v tu chvíli neviděla… Já se soustředila na to abych ne krvacela a udržela malé…
Když se nenapije tak je hodný a k dětem se chová hezky… Teď chce znova ivf ale mám problémy ale zapomíná na ně…
To je otázka kterou si pokládám :co by se pro mě změnilo kdyby bylo dítě… A bojím se ze jeho chování by bylo stejně

tak toto je hrozné číst - jak hluboko jsi klesla?
když se nenapije, je hodný a k dětem se chová hezky - prosímtě přečti si to po sobě, jak to zní, hadr na podlahu má víc sebeúcty než ty k sobě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
21.12.21 23:08

Tohle je velký, špatný. Proč chce dítě? Chápe, co to znamená? Nebo počítá s tim, že na něj budeš sama a on si pojede vše při starém?
Jak píšou holky, na to jsi příliš mladá. Běž od něj. Jinde budeš šťastnější a dítě přijde třeba samo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
21.12.21 23:08

Vzít si někoho s tím, že přemýšlíš, jak ho změnit je úplně na hlavu. Když takový vztah nechceš, odejdi, protože člověka nezměníš a už vůbec ne, když on o to nestojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.12.21 23:11

@Karamba2020
Problém je na mě straně ze přirozeně to z mé strany nepůjde…
Já předtím todle všechno neviděla… Teď od září to vidím vnímám…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky