Odpadnutí partnera při sexu

Anonymní
21.12.21 20:44

Odpadnuti partnera při sexu

Dobrý večer, jdu s dotazem, který se týká zážitku, co se mi dnes stal. Jsem s přítelem již dlouho, máme děti. Ještě se nám tato věc nestala a já jsem z toho dnes celý den rozhozena. Dopoledne jsme měli sex, v půlce sexu, kdy já jsem ležela na stole a přítel stal nade mnou, se najednou skácel k zemi a byl chvíli úplně nehybně s vytrestenyma očima na zemi, vůbec na mě nereagoval, litala jsem kolem něj, s tím, že už budu volat záchranku, opravdu jsem byla vyděšená. Najednou se probral, sedl si a že co se stalo a byl úplně bílý. Říkal, že už mu je pak dobře, ale já to beru hůř a pořád na to myslím. K doktorovi nechce, že to neni potřeba. Je mu 30 let. A stalo se to poprvé. Nemáte někdo zkušenost? Mám strach. Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3598
21.12.21 20:52

Asi se mu pěkně zvednul tlak :nevim:
Příště raději cvičit na posteli ať padá do měkkého a at si zajde k doktorovi. Nemusí říkat že to bylo v téhle situaci může vymyslet něco obdobného ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jolka86
21.12.21 20:53

Určitě bych být přítelem šla k lékaři. Stalo se to poprvé, to znamená, že už se to nebude opakovat? Co když odpadne třeba při řízení auta?

• Citovat
  • Upravit
3598
21.12.21 20:57

@Jolka86 teď to může vyřešit jeden prášek poranu. A nebo příště už ho nespasi ani rychlá :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2077
21.12.21 20:58
@Anonymní píše:
Dobrý večer, jdu s dotazem, který se týká zážitku, co se mi dnes stal. Jsem s přítelem již dlouho, máme děti. Ještě se nám tato věc nestala a já jsem z toho dnes celý den rozhozena. Dopoledne jsme měli sex, v půlce sexu, kdy já jsem ležela na stole a přítel stal nade mnou, se najednou skácel k zemi a byl chvíli úplně nehybně s vytrestenyma očima na zemi, vůbec na mě nereagoval, litala jsem kolem něj, s tím, že už budu volat záchranku, opravdu jsem byla vyděšená. Najednou se probral, sedl si a že co se stalo a byl úplně bílý. Říkal, že už mu je pak dobře, ale já to beru hůř a pořád na to myslím. K doktorovi nechce, že to neni potřeba. Je mu 30 let. A stalo se to poprvé. Nemáte někdo zkušenost? Mám strach. Děkuji.

Jsi z města, co? Vidělas někdy co to udělá s králíkem, když ho dáš k samici? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
21.12.21 21:05

Napadla mě nízká hladina cukru, hořčíku, železa..? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2469
21.12.21 21:14

Panebože!
Nikdo neraďte!

Pokud jde o srdce, tak jakákoliv rada odtud je škodlivá. I kdybyste byli kardiologové.

Zakladatelka ať dotáhne toho svýho k doktorovi! Jinak se jí to nebude líbit, pokud není nekrofilka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5140
21.12.21 21:20

Urcite by mel jit k doktorovi. A mel by mu i rict, v jake situaci se to stalo. Proc by mel lhat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14062
21.12.21 21:39

Doktor, zmeri tlak a vezme krev. Ja jsem megera, mame stejnou doktorku a klidne bych ho tam sama objednala. Nema zodpovědnost jen za sebe, ale i za Tebe a deti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
21.12.21 21:59
@Zwetta píše:
Napadla mě nízká hladina cukru, hořčíku, železa..? :nevim:

A me napadl salam, zidle, kvetina…co je to za vymysly? Nizka hladina cukru se sama nezvedne, takze by tam lezel v komatu vesele dal, z mala horciku by ho pri tom sexu tak chytla krec do lytka a z nedostatku zeleza by byl spis dusny uz pred tim a na sex by pravdepodobne ani nedoslo…jeste snad chybi zminit, jestli to nahodou nema ze stitne zlazy… :roll:
Zakladatelko, at jde partner k lekari na vysetreni! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
21.12.21 22:10

Zakladatelko, toto co líčíte zní velice závažně

:think:

takhle se projevuje tzv kardiální synkopa, tzn náhlá arytmie nebo jiný problém se srdcem, z „hořčíku“ ani „železa“ toto fakt mít nebude, nezní to dobře

je třeba zajít k lékaři a vyšetřit jak celkově, tak i cíleně na kardiologii…

zkuste jej nějak přesvědčit, protože při podobné příští příležitosti se bohužel může stát že jej už nenahodíte…viz např náhlé smrti některých mladých a do té doby pomyslně zdravých sportovců…

držím palce abyste jej přesvědčila a aby fakt zašel :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2777
21.12.21 22:25

Na nějaké „už je mi dobře a nic se nestalo“ bych si nehrála a dostala ho k doktorovi. Vždyť se to může kdykoli opakovat a jak píše Borrealis, třeba už pak nahodit nepůjde. Berte to jako varování a pokyn k pořádnému vyšetření. Je super, že to poprvé dopadlo dobře a nezůstal ti tam na zemi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
886
21.12.21 23:34

Můj manžel odpadává když dlouho stojí na místě, spadne mu tlak a už se kácí. Může to mít taky. Nebo to může právě být problém se srdcem a to je vážná věc. Rozhodně by se měl nechat vyšetřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2991
21.12.21 23:49

Tady jsou ti cizí zkušenosti k ničemu. Jestli sám není lékař, tak jak může vědět, že to není potřeba?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
22.12.21 00:11

Mohl to být klidně i epileptický záchvat. Jsou různé typy záchvatů a ne všechny se mohou projevit křečemi. Může být jen ztráta vědomí, následná zmatenost. Určitě k doktorovi. Může se to opakovat a stát se to třeba při řízení auta může být fatální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí