Kouzelné mořské víly

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
21.6.11 15:46

Achjo

Tak dnes jsem byla v hračkársví a neodolala jsem. Koupila balení vílek po třech a doma jsem se tak rozčílila a řekla si, že už nikdy žádné balení nekoupím. Ve všech třech mušlích byly víly, které už máme a to dokonce 2× ! Chce se mi brečet nad strátou peněz, ale co naplat… Kdyby jste náhodou chtěla později některá vyměnit, mám opravdu z čeho ;) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.6.11 11:36

Pojdme do toho všechny

Holky, pojdte si všechny koupit jednu mušli :)) a když budeme mít štěstí, tak jí za symbolickou částku pošleme té zoufalé mamče :hug: a když ne, tak vílu dáme těm našim ratolestem. Jedná se jen o 150kč tak co, alespon uděláme radost holčičce a až budeme něco schánět my, tak nám určitě také pomůže :). Já jdu do toho, kupuju žlutou mušli a uvidíme.. Lovu zdar :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.7.11 16:09

Zdravím maminky, tak už mi chybí poslední dvě víly Felicity a Lily, prosím nemáte je některá ? Cenu respektuji, prosím nabídněte .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
28.5.13 10:08

Coral

Ahoj,

my nesbíráme, ale dcera měla jednu Coral, která se jí ztratila a teď jí oplakává. Pokud by ji někdo měl - dám za ní cenu nové. Nejlépe Praha :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
e.kouzelnice
12.6.13 22:35

taky nám chybí vílky

Mánii jsem propadly i my (dcera má 5 let letos). A nám taky chybí jen Felicity a Lily… Můžeme nabídnout několik Bianek a několik Ellie, kdyby chtěl někdo vyměnit… už jsem rezignovala na nákup - Bianku máme 5× a Ellie jakbysmet… případně koupím za rozumnou cenu a samozřejmě i poštovné… :)

• Citovat
  • Upravit
1
10.2.15 21:00

Chybí nám dvě ;)

Zdravím, tak my v tom frčíme až teď a chybí nám dvě mořské panny, má prosím ještě někdo z této diskuze panny k výměně? Děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová