Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Milé maminky. Mám doma 5ti letou dcerku a její největší každodenní radostí se staly už po 3 měsíce nové Kouzelné mořské víly od značky EPline (epee) . Je jich celkem 12 a máme 8, jsou schované v mušličkách a ty jsou velmi drahé na to, jak malá hračka to je, hledáme zbývající víly a ne a ne nalézt, vyhazuji jen peníze. Moc moc vás prosím, zda-li některá maminka tady nemá nějakou vílu a nenabídla jí k prodeji, chybí nám 4 označené na mém profilovém obrázku. Moc moc prosím, chtěla bych , aby Karolínka měla všechny, nikdy po ničem jiném tak netoužila a přála bych jí tuto drobnůstku splnit. Moc děkuji Katka ![]()
a kolik to stojí? kdybysme si všichni tady koupili jednu, určitě bysme je našli ![]()
verunkamandarinka píše:
a kolik to stojí? kdybysme si všichni tady koupili jednu, určitě bysme je našli
Taky bych do toho šla
.Pokud jinde neseženeš tak to mužu zkusit ![]()
mam taky 5tiletou a tohle nezname, nastesti. jsem na to koukla a 3 vily stoji kolem 300,– ![]()
lucie.t píše:
mam taky 5tiletou a tohle nezname, nastesti. jsem na to koukla a 3 vily stoji kolem 300,–
no vidis tak mužete začít
Ale jedna je za 149, to není tak strašné… jednou… dvanáctkrát a víc katastrofa ![]()
Holky, jste opravdu moc moc hodné
, ale to po vás nemohu chtít, jen jsem se ptala, kdyby jste měly nějakou třeba přebytečnou ![]()
Tak to si myslím,že se bude asi blbě shánět.Určitě těch zbylých víl je mnohem míň než ostatních,aby lidi nakoupili co nejvíc těch mušlí než budou mít celou sadu-hajzlíci ![]()
janet9 píše:
Tak to si myslím,že se bude asi blbě shánět.Určitě těch zbylých víl je mnohem míň než ostatních,aby lidi nakoupili co nejvíc těch mušlí než budou mít celou sadu-hajzlíci
jo jo presne tak
V tom případě bych je z letáku vystřihla aby si malá myslela že má všechny ![]()
Jo jo, výrobci ví, jak z lidí vytáhnout peníze, radši ani nepočítám kolik peněz jsem za to už utratila. Nejhorší je, jak je malá natěšená a nakonec je tam zase nějaká stejná. Jsem ráda, že sbírá a hraje si s takovýma hračkama, kterých si moc váží kupodivu
, ale ta cena… ![]()
Koblizecek píše:
Jo jo, výrobci ví, jak z lidí vytáhnout peníze, radši ani nepočítám kolik peněz jsem za to už utratila. Nejhorší je, jak je malá natěšená a nakonec je tam zase nějaká stejná. Jsem ráda, že sbírá a hraje si s takovýma hračkama, kterých si moc váží kupodivu, ale ta cena…
a dalas na prodej ty co máte víckrát? udělejte čistku v pokojíku, co by jako chtěla prodat a mít na další víly
to jsi asi viděla ale raději vložím, taky shání, třeba vyděláte na další a nebo dokonce má víckrát ty vaše
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…