Kouzelné mořské víly

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
19.6.11 17:55

Prosím prosím smutně koukám

Milé maminky. Mám doma 5ti letou dcerku a její největší každodenní radostí se staly už po 3 měsíce nové Kouzelné mořské víly od značky EPline (epee) . Je jich celkem 12 a máme 8, jsou schované v mušličkách a ty jsou velmi drahé na to, jak malá hračka to je, hledáme zbývající víly a ne a ne nalézt, vyhazuji jen peníze. Moc moc vás prosím, zda-li některá maminka tady nemá nějakou vílu a nenabídla jí k prodeji, chybí nám 4 označené na mém profilovém obrázku. Moc moc prosím, chtěla bych , aby Karolínka měla všechny, nikdy po ničem jiném tak netoužila a přála bych jí tuto drobnůstku splnit. Moc děkuji Katka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19.6.11 19:30

a kolik to stojí? kdybysme si všichni tady koupili jednu, určitě bysme je našli :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
19.6.11 19:42
verunkamandarinka píše:
a kolik to stojí? kdybysme si všichni tady koupili jednu, určitě bysme je našli :wink:

Taky bych do toho šla :palec: .Pokud jinde neseženeš tak to mužu zkusit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
19.6.11 20:02

holky to asi bude tohle http://www.epline.cz/…-1-pack.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
19.6.11 20:08

mam taky 5tiletou a tohle nezname, nastesti. jsem na to koukla a 3 vily stoji kolem 300,– :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.6.11 20:30
lucie.t píše:
mam taky 5tiletou a tohle nezname, nastesti. jsem na to koukla a 3 vily stoji kolem 300,– :roll:

no vidis tak mužete začít :mrgreen: Ale jedna je za 149, to není tak strašné… jednou… dvanáctkrát a víc katastrofa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.6.11 20:53

Děkuji

Holky, jste opravdu moc moc hodné :) , ale to po vás nemohu chtít, jen jsem se ptala, kdyby jste měly nějakou třeba přebytečnou :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
19.6.11 21:30

A to se jako nikdy neví,která víla z té mušle „vyleze?“ 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.6.11 21:41

a vo tom to je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
19.6.11 21:54

Tak to si myslím,že se bude asi blbě shánět.Určitě těch zbylých víl je mnohem míň než ostatních,aby lidi nakoupili co nejvíc těch mušlí než budou mít celou sadu-hajzlíci :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
19.6.11 22:23
janet9 píše:
Tak to si myslím,že se bude asi blbě shánět.Určitě těch zbylých víl je mnohem míň než ostatních,aby lidi nakoupili co nejvíc těch mušlí než budou mít celou sadu-hajzlíci :cert:

jo jo presne tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
19.6.11 22:29

V tom případě bych je z letáku vystřihla aby si malá myslela že má všechny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.6.11 22:41

Jo jo

Jo jo, výrobci ví, jak z lidí vytáhnout peníze, radši ani nepočítám kolik peněz jsem za to už utratila. Nejhorší je, jak je malá natěšená a nakonec je tam zase nějaká stejná. Jsem ráda, že sbírá a hraje si s takovýma hračkama, kterých si moc váží kupodivu :) , ale ta cena… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.6.11 23:02
Koblizecek píše:
Jo jo, výrobci ví, jak z lidí vytáhnout peníze, radši ani nepočítám kolik peněz jsem za to už utratila. Nejhorší je, jak je malá natěšená a nakonec je tam zase nějaká stejná. Jsem ráda, že sbírá a hraje si s takovýma hračkama, kterých si moc váží kupodivu :) , ale ta cena… :(

a dalas na prodej ty co máte víckrát? udělejte čistku v pokojíku, co by jako chtěla prodat a mít na další víly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.6.11 23:08

to jsi asi viděla ale raději vložím, taky shání, třeba vyděláte na další a nebo dokonce má víckrát ty vaše :wink: http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová