Ukončení nájmu a nedoplatky

269
27.8.15 14:50

Prosím ukončení nájmu.

Ahoj potřebuji pomoc odcházíme z pronájmu a paní majitelka nám vyučtovala nedoplatky 10600!!! prej si to strhne z kauce na byt!!! může to tak udělat a proč jsou nedoplatky tak vysoké když nás na začátku ujistovala že nedoplatky díky zalohám nehrozí.. omlouvám se za chyby ale jsem dost nasss…raná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
27.8.15 14:51

@annabolla žádejte přesné vyúčtování. Ne, nemá na to právo, pokud nedokáže, že takové nedoplatky jsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
27.8.15 14:52

No a vyuctovani mate v ruce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
27.8.15 14:53

Na základě čeho to jako udělala? Pokud není schopna dodat vyúčtování, žádné doplatky si nesmí nechávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
27.8.15 14:55

Protože u mnohých položek není možné dobrat se letošních cen (ty budou účtovány až příštího června a do té doby čekat nikdo z nás nechce), použila jsem v takovém případě ceny loňské. Protože ceny v téměř 100% případů rok od roku rostou, je to postup, který Vás nemůže v žádném případě poškodit.
Tohle nám poslala v mailu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
27.8.15 14:56

Hned na začátku jsme se ptali zda zálohy stačí abysme nemuseli doplácet a ona řekla že ano že jsou spíše přeplatky a ted tohle! No málem mě kleplo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
27.8.15 14:57

@annabolla tak jako ok, loňské ceny ok. Ale kolik jste měli minulý rok nedoplatky popř přeplatky? Osobně bych to spočítala - pokud si píšete stavy při odečtu atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
27.8.15 14:58

No my jsme tu byly jen rok presně od září.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
27.8.15 15:00

A jak si to můžem spočítat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
27.8.15 15:01
@annabolla píše:
Protože u mnohých položek není možné dobrat se letošních cen (ty budou účtovány až příštího června a do té doby čekat nikdo z nás nechce), použila jsem v takovém případě ceny loňské. Protože ceny v téměř 100% případů rok od roku rostou, je to postup, který Vás nemůže v žádném případě poškodit.
Tohle nám poslala v mailu..

takze si to vycucala z prstu. Ja bych ji napsala, ze si pockam. V tomto ohledu bych byla velice trpeliva. Hlavne bych pri odchodu z bytu udelala odecty, sama pro sebe bych si meraky i nafotila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
27.8.15 15:03
@annabolla píše:
No my jsme tu byly jen rok presně od září.

no a jaké bylo vyúčtování v lednu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
27.8.15 15:05
@Bibi239 píše:
takze si to vycucala z prstu. Ja bych ji napsala, ze si pockam. V tomto ohledu bych byla velice trpeliva. Hlavne bych pri odchodu z bytu udelala odecty, sama pro sebe bych si meraky i nafotila.

no brala to podle předchozího podnájemníka ale to byl samotnej kluk vůbec tady nebyl nevařil, snad se ani nemyl nic, a podle jeho spotřeby to počítá nám mi přijde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
27.8.15 15:06
@martina.se píše:
no a jaké bylo vyúčtování v lednu?

tak to my nevíme vše chodí jí do pošty ale o žádný nedoplatek si nám neřekla tak bylo asi vše v pořádku podle nás ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
@annabolla píše:
no brala to podle předchozího podnájemníka ale to byl samotnej kluk vůbec tady nebyl nevařil, snad se ani nemyl nic, a podle jeho spotřeby to počítá nám mi přijde..

tak to jste si ale měli ohlídat sami, popř zálohy zvednout. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269

Jinak měráky máme zapsaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová