Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@pohledzdruhestrany píše:
První mimisek s tatínkem na drogách, naštěstí osvojen tatínkem c. 2, který neplánovaně oplodnil svou paničku, následně stav se mamankem…život tropí hlouposti
Ivanka nam tropi hlouposti, kdepak zivot
.
Ano, růžové brýle jsou pryč. Žít pro rodinu neznamená pořizovat si ji nezodpovědně. A pokud ti tvrdí, že se s tebou nudí… možná chce mít od vás klid. Zní to krutě, ale realita bývá krutá. Už ho možná nebaví hrát si na tatínka. Když jsi byla těhotná, to se to zachraňovalo, ale dítě je pár měsíců na světě a je tady realita. Už to není legrace, hormony zamilovanosti s ním přestaly mlátit. Už to není vše tak růžové. A navíc ho to za pár měsíců čeká podruhé.
Příspěvek upraven 01.02.18 v 13:13
@Kskaja píše:
![]()
![]()
To by mi řekl jednou, že se bude nudit a bude jezdit k mamince. Pakovala bych ho hned.Tak jako tak, budeš na děti sama, soudě z jeho prohlášení.
celkem nepřiměřená reakce… ![]()
@Slečna Ferka ano jsme v bytě kolem baráku určitě není zvyklý běhat i s maminkou měli jen byt spíš jde o to že u maminky je hlavně proto že ta mu na vše kývne vše dovolí ja hold taková nejsem a na vše mam vlastní nazor pro mě je rodina a moje děti priorita pro něj je priorita jak vypadá zábava a práce mužu jen doufat že se to ještě zlepší
Nudit??
co si udělat společné dny někam na výlet nebo je přeci plno možností a není to spíš mamánek??
a co kdyby jsi jela s ním to by nešlo?
@zoidberg píše:
Možná, ale plodní jsou dost
To tak bývá. Přijde mi, že čím menší IQ, tím větší plodnost.
Mimochodem zakladatelko, co čekáš? Když od každýho chlapa s kterým se vyspíš potřebuješ suvenýr ve formě dítěte, tak se nediv. Nevím kolik Vám je, ale rozumu jste očividně moc nepobrali. Držím pěsti, ať jsi spokojená a měla bych jen jednu radu. Zkus antikoncepci, fakt to není sprostý slovo. ![]()
@ivanka164 píše:
@Russet antikoncepci jsem nebrala nevěřila jsem že mužu zapadnout hned protože u prvního prcka jsme se snažili skoro dva roky a bývylý s droami začal až po 5 letech co jsme spolu byli a nehodlal s tím přestat tak to jsem raději měla být s drogově zavyslím? hold jsem skočila s maléru do maléru a vím to ale proto tady někteří nemuseji hned urážet
Ne, nemela jsi byt s fetakem. Ale take je absurdita se s nim snazit o poceti. A jeste vetsi hloupost je nechat diteti do RL zapsat nekoho, kdo je s tebou tri tydny i s cestou. Pises, ze otec ditete se casem zmenil k horsimu, nebylo by vhodnejsi a proziravejsi alespon podruhe nechat adepta trochu proverit? Vis, ze ted ma na tve dite stejne pravo jako ty a muze ho chtit sverit po rozchodu do pece nebo stridavky?
A sex bez antiny v sestinedeli nekomentuji.
@ivanka164 píše:
@Slečna Ferka ano jsme v bytě kolem baráku určitě není zvyklý běhat i s maminkou měli jen byt spíš jde o to že u maminky je hlavně proto že ta mu na vše kývne vše dovolí ja hold taková nejsem a na vše mam vlastní nazor pro mě je rodina a moje děti priorita pro něj je priorita jak vypadá zábava a práce mužu jen doufat že se to ještě zlepší
Tak je naděje, že s třetím tatínkem/mimiskem už vše vyjde, do třetice… A možná bych se nebál ani čísla 4, začala jsi dostatečně brzo.
To maminka nebude kam on jezdi. Jestli si nenabrnkl jinou. Ja to z toho citim.
@ivanka164 píše:
Zdravím maminky chtěla bych znát váš nazor na mojí situaci. mám přítele jsme spolu 10 měsíců a již proběhli zásnuby mám miminko které není přítele bio tatínka jsme opustili protože jel v drogách a podobě. současny přítel byl ze začátku strašně super maličkého si osvojil a ted spolu neplánovaně čekáme společné miminko které přítel řekl at si nechám jenže ten hlavní problém je strach s toho co bude. přítel má maminku která je strašně super ale nedávno mi oznámil že se doma asi nudí že ho nebaví furt být doma že na to není zvyklý a že bude každej vikend jezdit k mamince aby neseděl doma jde o to že mě to hlava nebere chtěl smenou bydlet chtěl miminko a ted chce víkendy které ma jediné volné travit jinde čili snámi bude jen pondělí až čtvrtek a to jen par hodin protože pracuje. bojím se že se narodí druhé miminko a ja budu na vše sama…holčiny myslíte že je to v pořádku? aby byl společný život takhle rozkouskovaný? posotýkám že partnerovi nic nezakazuji kdykoli chce jde s kamošema na pivko jezdi i na noc k mamce jezdil tak jednou v měsíci max dvakrát což jsem chápala pořád říká jak je spokojený a štastny že nás má a ted chce svoje jediné volné víkendy travit u maminky a s kamarády ještě nedávno řekl jedu k mamince na noc potřebuje pomoct ok jel vše v pořádku po par hodinách napsal lásky jedu za vami domů je mi smutno a ted takhle otočil a doma ho to prostě nebavíomlouvám se možná trapný dotaz ale oprabdu nevím co si o tom myslet výlety a podobně jezdíme občas protože je stále unavený z práce a doma jen odpočívá a mnohdy se mu nic nechce
děkuji za názory
Není to v poradku
@vonajebohyne známe se asi 6 let kdy sme byli velice dobří přátelé ve vztahu jsme 10 měsícu myslela jsem si že i po těch 6letech kdy jsme spolu byli jako přátelé dost často vím jaky je podotknu že o maleho se stará pracuje a dělá vše aby sme měli vše co potřebujeme a abychom se měli dobře neříkám že je špatný ve všech směrech mám problém jen s tím časem
Docela mě baví, jak tu dost uživatelů soudcuje, hodnotí a ironizuje. I patronka eMimina. Chjo
Warita: taky to tak na mě působí.
Nenavrhl jí, že pojedou společně, ať už k mámě nebo jinam/když se doma tolika nudí.
A máma bydlí taky v bytě, takže odpadá i možná nutná výpomoc staré paní na baráku.
Opravdu zajímavá časová souslednost. Jsi po třetím měsíci a otěhotnělas v šestinedělí, takže předpokládám, že prvnímu dítěti je 4-5 měsíců? S partnerem jste spolu 10 měsíců, takže dejme tomu od 5.měsíce těhotenství s prvním dítětem. O první dítě jste se snažili 2 roky, otec prvního dítěte začal s drogami po pěti letech vztahu, takže tedy až po početí dítěte? Dva roky jste spolu toužili po dítěti, pak se povedlo, on začal brát drogy, tys ho poslala k šípku a nabrnkla si někoho, kdo se po 4-5 měsících vztahu nechal zapsat do rodného listu, což jsi připustila? A teď po dalších pěti měsících už se on nudí?
Já to vidím jednoznačně - spadly mu růžové brýle, došlo mu, k čemu všemu se neuváženě upsal, pozitivní je, že ti asi bude příkladně platit alimenty, ale jako s partnerem pro život s ním moc nepočítej.
Příspěvek upraven 01.02.18 v 13:24
Ptala jsem se na jednoznačný nazor jesttli to je nebo není v pořádku ne na to kdo jak je plodný a kdo ma jaké iq někteří tady komentuji jen aby měli kde do čeho rýpnout všem ostatním děkuji za názory