Prosim váš názor na situaci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
122
1.2.18 13:56

@kontramatka chtěli jsme svatbu září 2018 ale to mi někdy kolem září vychází termín a nechci se vdávat s bříškem a ani chvíli po porodu tak jsem navrhla to odložit na 2019 kdy už i druhý prcek bude trošku větší..přítel souhlasil s tím že aspon více našetří a třeba budeme mit svatbu o to krasnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
1.2.18 13:59
@ivanka164 píše:
@zrcadlo ano přesně tak bývalý začal s drogami až po početí mimča

Tak tomu nevěřím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
1.2.18 13:59
@ivanka164 píše:
@kontramatka chtěli jsme svatbu září 2018 ale to mi někdy kolem září vychází termín a nechci se vdávat s bříškem a ani chvíli po porodu tak jsem navrhla to odložit na 2019 kdy už i druhý prcek bude trošku větší..přítel souhlasil s tím že aspon více našetří a třeba budeme mit svatbu o to krasnější

Dej mu čas, nic jiného ti nezbývá. Buď zjistí, že vás chce a chce mít rodinu se vším všudy nebo stejně uteče. Říkáš, že jste oba mladí, kolik vám tedy je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
1.2.18 14:00
@ivanka164 píše:

A vzít se teď hned asi nechce, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
1.2.18 14:04

@Russet hned určitě ne na to jsem se ho ani neptala :D v první řadě na to musíme našetřit něco málo už máme ale ještě polovina minimálně chybí…navíc se chceme brát na slovenku kde má celou rodinu tady má jen maminku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
1.2.18 14:18
@ivanka164 píše:
@Russet hned určitě ne na to jsem se ho ani neptala :D v první řadě na to musíme našetřit něco málo už máme ale ještě polovina minimálně chybí…navíc se chceme brát na slovenku kde má celou rodinu tady má jen maminku…

Zajímavé, že do svatby věnuje tolik energie a plánování, ale že budeš doma s dvěma miminy ho nechává zcela chladným.
Zakladatelko já bych jen tak na pasblint nebo jak se to říká, řekla, že bych se chtěla vdát hned. CO třeba v březnu. Jen tak na radnici a slavit s rodinou budeme jak si přeje on. A myslím si, že budeš asi hodně překvapená jeho reakcí.
Taky mám kámošku, co měla břicho a já se ptala a co svatba? Ona červená seděla ani nedutala a on se dmul, že až nebude v tom, aby si to užila. No děcko jde do školy a vono furt nic…a takových je. Ony ti samozřejmě řeknou, svatba je kus papíru, blá blá blá, ale kdyby ten jejich chtěl, hned by ten kus papíru braly. Holt chlap se ukáže když na to přijde, jestli mu nebude proti srsti udělat ze své partnerky svobodnou matku. Čestný chlap to nedopustí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
1.2.18 14:31

Reaguji na úvodní dotaz, diskuzi jsem nečetla - v pořádku to není a nedává to smysl.

Pokud se s Tebou/doma nudí natolik, že nechce trávit volný čas doma, ale raději s matkou (! v dospělosti, vážně??), tak si nemyslím, že je to zdravý vztah. Možná čas tráví jinde, než říká, možná ne, ale každopádně to znamená, že do budoucna budeš páté kolo u vozu. Ono totiž není moc důležité kde jsi (pokud nehovoříme o extrémech), ale s kým jsi, a od toho se odvíjí pozitivní nebo negativní pocity a případná potřeba to místo opustit.

Není to tak, že bys ho nutila být doma 24 hodin denně 7 dní v týdnu a doma se tedy dusil. Má čas pro sebe a své kamarády, záliby. Na Tebe si ho ale nechce udělat, protože s Tebou ho bohužel trávit nechce, ať už kvůli povinnostem nebo dětem nebo jiným věcem, z Tvé společnosti prostě prchá, nechce být součástí rodiny. To vůbec nic nevypovídá o Tobě jako o člověku, vypovídá to ale o tom, že bohužel s ním je společná budoucnost jen iluze. :(

I kdyby to bylo, jak říká, že nevydrží doma, tak co to znamená - ty budeš momentálně doma s dětmi dlouho, sama. On tam nebude, jen náhodou někdy.

Test: Můžeš zkusit nadhodit společné plány na víkend mimo domov s ním a děckem, uvidíš, jak se na to bude tvářit. Pokud se opravdu tak nudí a nechce jen sedět doma, chce to program (návštěvy, vycházky atd.). V nejhorším případě může třeba vymalovat, pokud nebude výlet možný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí