Prosím vyloží mi někdo sen?

388
16.11.13 08:12

prosim vylozi mi nekdo sen??

Zdal se mi sen..ze moji rodice si koupili novy dum kteri byv. majitele nechali vybaveni uplne se vsim i s oblecenim proste jaloby tam bydleli. Byl to nadherny dum. Hrozne jsem ho chtela koupit ale vedela jsem, ze stave za stejne penize nas uplne novy dum ne uz opotrebovany. Kdyz jsem po rozhovoru sla dovnitr do koupelny citila jsem, ze mam mokre teplaky. Sundam je a praskla mi voda (ve skutecnosti jsem tehotna a zitra zacinam 31tt) tak si sundam i kalhotky a zjistim ze mi odesla hlenova zatka? Nijak jsem nepanikarila. Porad jsem zkoumala ty klahotky a v tom jsem se probudila..predesilam, ze porodu se nebojim hrozne se na nej tesim. Jeste min. tyden se mi zdal sen, nepamatuji si ho cely ale v tom snu jsem byla tehotna tak jako tady a neodesla hlenova zatka, ale zacala jsem pipkou krvacet…
Od rana nad tim premyslim. Budu rada pokud se najde nekdo, kdo mi sen vylozi. Diky moc.
Jo a zadala jsem tema pod tehotenstvi nevim kam jinam tak snad to nebude problem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
16.11.13 08:16

Prostě podvědomí pracuje ;) Já rodila dvojčata a dělala jsem přitom hvězdy na louce. Taky to nic neznamenalo, porodila jsem jednu krásnou zdravou holčičku a v porodnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
16.11.13 08:24

@Sibyla0 hvezdy na louce no mam dost :D malem jsem si cvrkla :D ja vim ze je to nejspise podvedomi. Spis jsem se ptala proto, ze na zacatku tehotenstvi jsem mela dvakrat srn o krvaceni a dvakrat se tak po tom snu i stalo..pam byl sen, ze malou nedonosim a vysledky screeningu ze bude mit asi dawna coz se plodovkou vyvratilo nastesti..asi mi uz hrabe :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
16.11.13 08:29

@Roxi no dneska malá od čtyř vstávala každou hodinu, to si člověk pak ty úryvky pamatuje, jinak to spolehlivě zaspím. Dnešek byl taky výživný - urvala jsem nějaký kabel od klávesnice a hrozně to probíjelo (takže dneska si budu dávat bacha na elektřinu :mrgreen: ) a pak jsem v zastavárně chtěla zastavit zlaté naušnice a oni mi za to dali hrací karty, to teda nechápu vůbec. Realita je, že včera jsem dala malý do lihu zlatý naušnice co kdysi zlatník vyráběl pro mě, opravdu originální, tak to má asi souvislost. Prostě se to v tý hlavě vždycky tak divně zmotá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
16.11.13 08:40

Nic bych v tom nehledala. Přesně jak píše @Sibyla0. Prostě podvědomí funguje, vnímáš, že se porod blíží a mozek si pospojuje všechno možné. Takže bych se nestresovala jestli to znamená něco pozitivního, nebo ne. Už jsem to tu psala v jiné diskuzi, ale mi se kupříkladu během těhotenství zdálo, že se mi narodila dcera. A když jsem koukla do kočárku, tak tam sedělo mimino, které vypadalo jako moje tchýně včetně trvalé na hlavě :mrgreen: A v reálu se narodil kluk a bez trvalé..naštěstí :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.3.14 23:19

Mam podobnou zkusenost.. jen tak pro pobaveni :D
Dlouho mi neslo otehotnet ted jsem v 5 tt. a pred dvemi dny se mi zdalo ze tehotna nejsem, vsechno jako driv, testy jsem v tom snu mela viditelne negativni, prazdny ultrazvuk, zadny brisko ale pak jsem se v tom snu probudila a sla jsem dolu do koupelny ze se vykoupu a najednou jsem z niceho nic porodila zdravou holcicku, byla stejna jako ja kdyz jsem byla mala, strasne malicka s dlouhyma cernyma vlaskama, no sladka :mrgreen:
pak jsem se tedy probudila uz doopravdy s myslenkou ze malou ma asi vedle v obyvaku u sebe pritel tak jsem tam zblbla s nadsenim sla a nikdo tam nebyl.. asi uz mi z toho hrabe :pankac: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
15575
17.3.14 23:28

:mrgreen: Joo hrabe ti :lol:
Gratuluji k tehotenstvi :kytka:
Treba se sen stane skutecnosti a ty budes mit sladkou holcicku s cernyma vlaskama :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.3.14 23:38

Diky za potvrzeni :mrgreen: :mrgreen: a za gratulaci :hug:
Pritel by rad hoĺcicku.. ale ja radsi kluka :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
6257
18.3.14 04:42

Napisu jen jedno. Nikdo ti ho nemuze lepe vylozit nez ty..Takze si sen opet prehraj, a zeptej se sama sebe co ti podvedomi chce rict.Mam na toto tema skvelou knihu, kde Jedna psycholozka radi jak vyznat ve vlastnich snech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
18.3.14 14:50
@Anonymní píše:
Diky za potvrzeni :mrgreen: :mrgreen: a za gratulaci :hug:
Pritel by rad hoĺcicku.. ale ja radsi kluka :jazyk:
:hug: Nemas zac :kytka:
To chapu :mrgreen: Kluci jsou lepsi :lol: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
18.3.14 15:57

Mi se večer před kontrolou zdál sen, že jsem tam nic neměla. Byla jsem z toho tak vyjukaná, že jsem se mu v té ordinaci málem rozbrečela nejdříve strachem a potom radostí, že je všechno tak, jak má být. Domu jsem odcházela s obrázkem bublinky s tečkou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.3.14 16:54

Taky hezky ty jo :D
Jinak, kdyby se to tak dalo rict tak v cem jsou kluci lepsi? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
15575
18.3.14 17:03
@Anonymní píše:
Taky hezky ty jo :D
Jinak, kdyby se to tak dalo rict tak v cem jsou kluci lepsi? :mrgreen:

no ja nevim :D Pubertu maji lehci, myslim ze jsou roztomilejsi :mrgreen: A libi se mi na ne vice jmen :lol: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí