PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19296
1.12.08 15:38
žížala píše:Jiři
Vy máte nějakého skrytého letce, co? Že tak rád žuchá z postele. Tak snad to nic nebylo a už jste se dospali. :wink:

To se ti jen zdá,protože já všechny sebemenší pády tady veřejně přiznávám.Tohle byl po mooooc dlouhé době a ještě k tomu asi ani nespadl,jen špatně slezl,že se rozplakal.A na to,že spí v naší posteli je těch pádů teda malinko. Jestli spadl za celý život tak 6×,tak je to moc.To jiné děti padají jako hrušky. :P :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
1.12.08 15:38
Knoflice píše:
Luci , no hezky jsi začala. Máš pochvalu :lol: A pěkný metřík!
Dik,na tamtom Samik nemal napisane,že ma 1 rok,tak ma to štvalo :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
1.12.08 15:40
kitty25 píše:
LUCIKU píše:
Idem pokračovať,keďže Samik spi,lepo pak sa od neho nehnem :roll: :lol: :DOkolo 13h na mňa prišla únava a bolelo ma brucho.Tak som si šla ľahnúť.Spala som do 16h a brucho furt bolelo…Pustila som si film a ležala na sedačke.O 18h som zavolala mamke,že ma cele odpoledne boli to brucho,že čo mam robiť.Ta zavolala kamaratke(sestrička na gynde),že mam isť do nemocnice,že KP sa rodi večšinou skor.Tak sme zavolali kamaratovi a jeli sme …V nemocnici my povedali,že mam kontrakce po 5min a že o 20h pojdem na sál.Mali tam porod,tak som prišla na rad až o 20:45.Bola som nacievkovana.To bolo na tom všetkom najhoršie.Hnusný pocit.A mala som oblbovačku.Na sale mi pychli EPIDURAL a…pokračovanie o 21:00 :wink:
jak pokačování v 21???? :lol: :lol:
No to najlepšie a najkrajšie na koniec :D :D :D :D :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
1.12.08 15:42

Tip na váhu Radečka vyhrávají LUCIKU a INGE!!! Radeček měl 10 940g . Ale do průkazky nám napsala 10 900g.Tak,že by i Katka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
1.12.08 15:46
žížala píše:Luciku
Tak to je porod v přímém přenosu. :lol: Tak večer.
:lol: :lol: :lol: :lol: Ako tehu som tu nebola,tak musim presne opisať ten najkrajší deň v mojom živote :D :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
1.12.08 15:48
Radka75 píše:Lucko - dárečků má opravdu hodně,a z tý finanční krize si nic nedělej. Peníze tu budou a my tu nebudeme. a btw my jsme na tom podobně, ale začnem to pociťovat až po Vánocích, kdy budeme platit poslední fakturu na kterou nemáme :-)
Ak sa naučim podavať športku a raz vyhram tak ti ju zaplatim :lol: :lol: :wink: neteš sa pri mojom šťastí nehrozí
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
1.12.08 15:50
jirabobes píše: Tip na váhu Radečka vyhrávají LUCIKU a INGE!!! Radeček měl 10 940g . Ale do průkazky nám napsala 10 900g.Tak,že by i Katka?
Tý jo.ja sa picnem.Prvý krát v živote som niečo vyhrala :lol: Len škoda,že nič :lol: :wink:
Jiřko a Radeček ma moooc krásny nový metrík
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
1.12.08 15:56
LUCIKU píše:Jiřko a Radeček ma moooc krásny nový metrík

Díky.Mě se moc nelíbí,ale třeba si na něj zvyknu.On se hodí k těm,co už mám vybrané pro děti.Trvalo mi to dlouho než jsem našla 3,které se k sobě hodí a dá se tam i něco napsat. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
1.12.08 16:10
LUCIKU píše:
jirabobes píše: Tip na váhu Radečka vyhrávají LUCIKU a INGE!!! Radeček měl 10 940g . Ale do průkazky nám napsala 10 900g.Tak,že by i Katka?
Tý jo.ja sa picnem.Prvý krát v živote som niečo vyhrala :lol: Len škoda,že nič :lol: :wink:
Jiřko a Radeček ma moooc krásny nový metrík

NENE Katka už vyhrála. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
1.12.08 16:22

První cenu za tipovačku na Raďulku vyhrávají Inge a LUCIKU

http://luxus.klima.cz/…07_mensi.jpg

http://luxus.klima.cz/…image008.jpg

Kdo dřív příde ten si může první vyprat, které auto vyhrál.

Ještě dodatek ke všem již uděleným cenám a i těm co budou teprve uděleny. Majitelky vozidel získávají součastně i celoživotní cervis k získanému autu ZDARMA a také palivo na 500 000km ZDARMA

ovšem bohužel ani nyní nemohou cenu vymáhat na pisatelce příspěvku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
1.12.08 16:25

ja beriem tu HONDU CIVIC,či čo to je.Proste to strieborné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
1.12.08 16:26

Janko, inge - vy jste pojištěné u OZP?? Teď jsem četla, že za ochrannou pomůcku je možné považovat i autosedačku. Inge ty čerpáš na helmu?? A už jsi jí koupila nebo teprve budeš?? Nevím, jestli účet může mít dřívější datum než datum 1. narozenin. Taky se mi moc nechce posílat originál faktury za tu sedačku. zítra tam asi brnknu.

petro, janko - přijde vám faktura mailem, kde budete mít číslo účtu

Luciku - díky, tak já až vyhraju, tak zase zaplatím něco vám, jo??

tak mi nejdou stáhnout fotky do máminýho počítače, takže nemůžu dodělat kalendář, no snad to půjde ve středu na VYžlovce a stihnou mi to poslat před vánoci, teď všichni objednávaj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11343
1.12.08 16:37
Radka75 píše:
Janko, inge - vy jste pojištěné u OZP?? Teď jsem četla, že za ochrannou pomůcku je možné považovat i autosedačku. Inge ty čerpáš na helmu?? A už jsi jí koupila nebo teprve budeš?? Nevím, jestli účet může mít dřívější datum než datum 1. narozenin. Taky se mi moc nechce posílat originál faktury za tu sedačku. zítra tam asi brnknu.

Ta helma byla na Honzíka. Faktura NESMÍ mít datum dřívější než 1. narozeniny. Autosedačka (i třeba cyklosedačka) je OK, já na ni použila těhotenský kredit - odnesla jsem účtenku na pobočku, tam si ji ofotili, vrátili mi ji a poslali to na příslušné oddělení i s mou žádostí sami.
Na Ondru buď koupím dětskou helmu na lyže nebo nic 8).

Luciku, dobře jsi to vybrala. Mně se to žluté mooc líbí :D :D :D.

Ve 4 jsme vyrazili ven, aby si Ondra ještě chvilinku chrupnul (ten přechod na 1 denní spánek nám pořád moc nevychází), Ondru jsem dala do kočáru, Honzík si venku sedl na motorku, já si obula boty, vyšla ven a vidím, že Honzík na té motorce SPÍ 8O 8O 8O. Tak jsem ho přeložila do golfáčů, zavezla za dům, zamkla na zahradě a jela ven uspat Ondru. Teď spí oba, ale v 5 je jdu vzbudit. Nechci, aby tady pak strašili do 11.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
1.12.08 16:43

Radeček zrovna usl,tak tu kreslím listy.Děti si je vybarví a společně je nalepíme a ještě něco vymyslíme.Máme do zítrřka do školky udělat rozloučení s podzimem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
1.12.08 17:03

Samíkovi blahopřejeme všechno nejlepší k prvním narozeninám…hodně zdravíčka, štěstíčka a poslušné rodiče.

http://www.beruska8.cz/…uni1/126.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital