Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky,
jsem tu na skok.
Filípkovi vše nej k ročku a mamince přeji ať už ti brzy nadělí vlastní pokojíček v novém domečku.
Zase běžím, více později až dočtu.
Tak,Samik mi teraz usnul.Snaď si pospi aspoň hoďku ![]()
Mati orchideje su nádherné ,úžasné…Už som po nejakych pozerala,ale čakam kym Samík vyrastie,lebo by nemali dlhú životnosť ![]()
Leni Vojtik je nádherné „miminko“.A tie okále.Fakt je krásný.A tie obrázky od Enii su moc pekne.sice som vas videla,len na fotkách,ale na obrázkoch vyzerate úplne stejne
Filípkovi všetko naj k 11. mesiacom!!!
Pajuleno gratulujem k výhre.
Kde si????
Kluci tady řádí, ale já se musím pochlubit
- pere se mi první várka v mé nové pračce
.
Teeeda, Martina je na orchideje odborník jak hrom. No taky podle toho vypadají.
![]()
Inge - je třeba se radovat i z obyčejných věcí
Dostane asi zabrat, co?
A ten tvůj popis byl tak výstižný ![]()
Inge píše:Gratulujem k novej pračke
Kluci tady řádí, ale já se musím pochlubit- pere se mi první várka v mé nové pračce
.
Tak ja sa taky pochlubím
Keď poviem Samikovi Goool,tak „uteká“ pre míč a hodí mi ho.A ešte keď chce prso,tak ku mne prilezje a ťahá mi vystrih na tričku dolu.Keď mam len podprsenku,tak si prso sam vyberie a prisaje sa.
![]()
Knoflice píše:
Teeeda, Martina je na orchideje odborník jak hrom. No taky podle toho vypadají.![]()
![]()
dakujem za kompliment...... ![]()
LUCIKU píše:Inge píše:Gratulujem k novej pračke
Kluci tady řádí, ale já se musím pochlubit- pere se mi první várka v mé nové pračce
.
![]()
Tak ja sa taky pochlubím
Keď poviem Samikovi Goool,tak „uteká“ pre míč a hodí mi ho.A ešte keď chce prso,tak ku mne prilezje a ťahá mi vystrih na tričku dolu.Keď mam len podprsenku,tak si prso sam vyberie a prisaje sa.
![]()
![]()
![]()
sikula…len aby ti to neurobil na verejnosti lebo by si tych stravnikov mala viac.....omnoho viac.....
![]()
martinaSK píše:Tak bundu rozzipsovať ešte nevie a do leta sa to hadam odnauči![]()
sikula…len aby ti to neurobil na verejnosti lebo by si tych stravnikov mala viac.....omnoho viac.....
![]()
![]()
![]()
![]()
Ahojky,
ještě stále nemám dočteno.
Dneska padám na tlamu, MAtesák spal ani ne půl hoďky a je na roztžení. Už je po kaši ve vaně, holt půjde dřív, bych se z něho picla.
Inge
Gratulace k pračce, ta dostane zabrat hned od začátku, co?
Jdu dočíst.
Hurá, dočteno.
Něco je špatně, stále jsem nevyhrála.
![]()
Marti
Orchideje jsou nádherné, je vidět, že se u tebe mají dobře.
Radko
Soucítím s tebou, snad se Fildovi brzy vrátí spinkání do normálu.
Knoflice
Taky jsem myslela, že učíš děti, tak teď nevím, kde jsem to sebrala. ![]()
U nás se už spí, Matík vytuhnul v rekordním čase, ale doufám, že se vrátí je dvěma chrupkám denně, tohle je na palici.
Ahoj holky,
filda děkuje moc všem za přáníčka. Bohužel si ten den moc neužil, hodně plakal. Asi zuby nebo chřipka.
Jiřko porísm do tabulky: 9090 a 75 cm. Další auti, které dodá Terka nebo Katka vyhrává Vladi. Podle naší váhy má Filda 9200, takže prosím jedno autí taky pro Janku
dnes jsem se od tchyně dozvěděla, že od začátku mého vztahu s Markem se snažím mezi něho a jeho rodinu vrazit klín a že když nechápu, že se maj rádi, tak že neví, co teda mám v hlavě. No taky spousta spousta dalších věcí (kupodivu ani jedna pozitivní). Když jsem se jí snažila vysvětlit pomocí příkladů, jak se chová ke mně a manželovi, tak vše odpálkovala, že to je věc názoru. Takže opět nastane období, kdy se prostě nebudeme vídat, už mě nebaví dělat blbečka, kterej si nechá jen sr.. na hlavu (pardon). Zítra tam máme odjet až do neděle, to je doufám poslední delší návštěva. Budu s ní komunikovat jen o tom nejnutnějším, čím míň toho řeknu, tím líp, aspoň to neobrátí proti mě.
Omlouvám se, ale jsem tu opět sama a už je toho prostě moc.
Radko
Vydrž, brzy to bude za tebou. To je tedy semetrika, aby svět pohledal.
A to nemluvení taky praktikuju, už mě nebaví se pořád obhajovat.
Myslím na tě, zítra mě čeká taky tchyně, ale proti tobě je to poho.
Vařím Matíkovi a spálila jsem špenát. ![]()
CENU ZA NEJLEPŠÍ TIP NA ONDRÁŠKOVU VÁHU VYHRÁVÁ INGE
http://media.novinky.cz/…le-ryoeq.jpg
V CENĚ JSOU ZDARMA ÚKLIDOVÉ PRÁCE PO DOBU 15TI LET
NENE ANI DNESKA CENU NEOBDRŽÍTE OD PISATELKY PŘÍSPĚVKU