PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6923
3.12.08 00:09

Já ještě nespím, dodělávala jsem školu a čakala,až se dozavaří skleničky.

Sabiko
Moc mě mrzí, co td prožíváte, budu na tě myslet, ať je co nejdřív líp. Hlavně, že jste všichni pospolu, tak to určitě zvládnete.

Radko
Dík, že jsi se snažila mi získat autíčko, tak nic. Asi mi nezbývá, než si je jezdit půjčovat od Inge. :lol:

Terulko
Taky čtu, oči zatím slouží dobře. Co Eliášek a kašel?

Ivčo
Já vařím do skleniček, ty zavařím a pak mám na dýl vystaráno. Matesákovi ty kupovaný moc nešmakujou. Dneska jsem se rozjela a mám i v mrazáku a na víc než měsíc. Jen došly skleničky na ovoce, tak bude muset Honza baštit jogurty, abych měla volné skleničky. :lol:

Všem přeju dobrou noc.

Zítra se přes den za váma nedostanu, jdem na Mrňousky, pak dodělat ty zatracené linoryty a pak k prababi na večeři. Snad ten den ve zdraví přežiju.

Tož dobrou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
3.12.08 07:33

Dobré ráno :)

Holky jdu si pro radu.Radeček se vzbudil s teplotou.Ještě jsem neměřila,ale je teplý. Může to ještě být reakce na pondělní hexu :?:
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3124
3.12.08 07:36

Jasné Jirko, isto je tá teplota z Hexa, ja som dávala radšej dopredu nurofen
nožičku už máme ok, aj hrča sa vstrebala :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
3.12.08 07:46

Ahoj, dobré ráno!
Hani, to je mi líto, že máte takové starosti. Filípek to nemá v životě jednoduché :cry:
A malé přeju ať se brzo uzdraví, zápal plic je hnusný..

Roční prohlídka - vidím, že máte někteří za sebou a nestačím se divit těm váhám „miminek“ 8O
My jdem za týden a půl a myslím, že máme kolem 7000g…no prostě miminko.
A ještě musím Kryštofka pomluvit - on sice za ruce úplně krásně chodí, ale stále neleze a vynalezl si svou vlasní metodu, aby se moc nenadřel-

• posouvá se v sedě pozadu po plovoucí podlaze :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
3.12.08 07:51

Dobré ránko!U nás naprd

Samik usnul kolem 22h a vstal o 6:15.Na mňa niečo lezje,tak mam naladu pod psa.Včera som zabudla napsať,že som kúpila Samíkovi vitamíny Tieto: http://www.lekarnaparizska.cz/…-p-2255.html?…

Včera som si skoro do polnoci pripravovala veci na dnešne varenie,lebo so Samikom si nemožem ani zeleninu očistiť :roll:

Prave mi polamal korkovú podložku pod pohár :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
3.12.08 07:53
EvickaS píše: .

A ještě musím Kryštofka pomluvit - on sice za ruce úplně krásně chodí, ale stále neleze a vynalezl si svou vlasní metodu, aby se moc nenadřel-

je,to musi byť krásne a srandovne. :lol: Ale je šikovný,že sa tak vynajde
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
3.12.08 07:54
Terulka píše:
KalinkaIvča píše:Terulko , Toje ceny mě baví, hlavně ty červené komentáře pod nima :lol: :potlesk: :potlesk: :potlesk: …ještě bys k tomu měla přidat tohodle smajlíka … :-) .. :lol: :wink:
JÉÉÉ IVUŠKO, JÁ JSEM SI ŘIKALA JESTLI SI NĚKDO VŠIMNE, ŽE NEJSOU POKAŽDÝ STEJNÝ :D
JSEM RÁDA, ŽE SE TO LÍBÍ :wink: A SMAJLÍKA ZVÁŽIM, JE TO DOBREJ NÁPAD :lol:
Aj ja som si to všimla,vždy ma to rozosmeje :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
3.12.08 07:57

Ještě jsem chtěla - Jiři, psala jsem Ti, ale už to vzdávám, posílat SZ, protože se mi to dvakrát vrátilo jako nedoručené. Tak jen abys věděla, že jsem psala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
3.12.08 07:59
jirabobes píše:
Dobré ráno :)Holky jdu si pro radu.Radeček se vzbudil s teplotou.Ještě jsem neměřila,ale je teplý. Může to ještě být reakce na pondělní hexu :?:
 Díky
Samik teplotu po očkovani ešte nemal.Len bol ufňukaný.Ja ako super mama som nevedela,že to pak boli alebo čo,tak som mu ani Nurofen nedavala.Včera už jo.Keď sme prišli domov,tak dostal,lebo začal byť mrzutý a pak ešte večer.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
3.12.08 08:09
EvickaS píše:

Jéééé to je krásné. :D Já jsem to už viděla a vypadá to bombově....... A i to je „lezení“.Většinou děti šoupajícísepozadku už klasicky nelezou a potom chodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
3.12.08 08:12
LUCIKU píše:Prave mi polamal korkovú podložku pod pohár :x

Jak jenom polámal,tak je to dobré.Kuba si asi myslel,že je to Bebe.Ten to jedl.Tak jsme to zrušili. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
3.12.08 08:12
EvickaS píše:
Ještě jsem chtěla - Jiři, psala jsem Ti, ale už to vzdávám, posílat SZ, protože se mi to dvakrát vrátilo jako nedoručené. Tak jen abys věděla, že jsem psala.

Nevdávej to.Já čekám. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
3.12.08 08:14

Dobré ránko!

Teeeda Hani , to je mazec. Napiš víc, jak na to přišli, proč to zjišťovali? A co ta Sabinka :?: Byli jste to vy na jaře ve špitále?

Radko , pro mě je od začátku zřejmé, že na tebe tchyně žárlí, bos jí ukradla synáčka :wink: Vydrž a nenech se zlomit :! Marek má bráchu? Pamatuju se dobře? Nebo je jedináček?

Jiři , taky myslím, že to může být reakce. Pokud mu jinak nic není, tak do něj zbyteně nic necpi :wink:

EvickaS píše:

Ve složce nedoručené je to do doby, než si to adresát přečte. :wink:

Kde je Bára ? Fazole se taky zjevila jako duch a konec …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
3.12.08 08:15

Zabulienko
Dík. :huban: Já díky tomu,že pořád chrchlá,nevím jestli na něj zase něco neleze.A kolik dní může mít reakci? Ať vím,zda není marod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
3.12.08 08:17

Katko
Bára se nám asi zabalila a odeslala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...