PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3124
3.12.08 13:53

Hani, veľmi držime Filipkovi palce a až je to tá najľahšia forma a ako napísala Bramburka, isto sa niečo časom vymyslí!!!
Moc na vás myslime a Sabinke skoré uzdravenie!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
3.12.08 14:02

Vlaďko , hleď se dát do kupy! V mamince zrovna píší o laryngitidě, ale ještě jsem to nečetla.

A taky tam píší o slovníku tady na netu, jen bych neřekla, že zrovna tohle tu používáme :wink:

Ta Petra se asi fakt učí a Terezka ji z toho zkouší 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
3.12.08 14:07

Však já už v kupě jsem (doufám) :) , ale díky. Maminku nemám, tak mi to tam, prosím, počti, jestli tam je něco zajímavého, ale asi nic, co bychom už nevěděli. A možná to bude i na netu, ale tam ty články asi nemaj celé..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
3.12.08 14:20

Něco pro Terezku???
SNOOPY souprava!
pouze jednou oblečený, jako nový, tak dlouho jsme čekali, až do něho dorosteme, až je nám malý, super kousek!!!!!!velikost 86
400 Kč
Kontakt

Interní pošta: cina Okres: Hradec Králové

Email: lucie.pecinova@centrum.cz Telefon:

aha, obrázky mi sem nejdou, ale najdeš je na http://www.modrykonik.cz/…ow_entry.php?….
Ale je to jen asi šusťáková kombinéza a snoopy tam zrovna nějak moc vidět neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
3.12.08 14:58

Tady nikdo není? Dítko mi už zase spí, skoro dvě a půl hodiny, a to jsme vstávali ve čtvrt na deset… ale po dvou nocích, které díky rýmě stály za prd, není divu…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
3.12.08 15:08
Knoflice píše:Ta Petra se asi fakt učí a Terezka ji z toho zkouší 8)
:lol: :lol: :lol: :lol:

Bebusko
Koukejte se brzo uzdravit.

Marti
To v pohodě zvládneš. :wink: Taky jsme slavili na 3× a to jsem ještě pekla. :wink:

Hele a všichni marodi (malí i velcí),buďte co nejdřív zdraví.Jasné?! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
3.12.08 16:05
Knoflice píše:Ta Petra se asi fakt učí a Terezka ji z toho zkouší 8)

Nene Terezka byla v Tescu a pak u kamarádky a pak jela pro Akrimka do školy a Petra byla v Brně a pak jela ke kamarádce. :lol: :lol: :lol:
Takže dneska se ty 2 vůbec neviděly. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
3.12.08 16:07

Vlaďko
Soupravička je moc hezká, ale nevypadá, že by byla zateplená na tohle počasí…ale moc děkuju, ještě písnu pani mailíka, jestli přecejenom neni teplejší. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
3.12.08 16:18
Terulka píše:
Vlaďko
Soupravička je moc hezká, ale nevypadá, že by byla zateplená na tohle počasí…ale moc děkuju, ještě písnu pani mailíka, jestli přecejenom neni teplejší. :D

no 86 bych mohl mít i na jaro, a pod to punčocháčky a bóďo, ne? :-)
zkus to, třeba bude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
3.12.08 16:50

Ahoj holky, ja tu ted moc nebyla, ale nebyl cas a ani nalada…
Matysek je nemocny a je chudak uplne mimo. Asi ho to vsechno moc boli. Vcera byl jak uplakana hadrova panenka. Ma zanet stredniho ucha, kasel rymu a jeste k tomu mu roste zub. Tak jsem z toho cela spatna, a ted si tu jeste prectu, ze jsou na tom i hur :cry: :( Hani , to me tak mrzi. Chudatka malicke. S tou cukrovkou, ja verim, ze neco vymysli. Lekarska veda jde ted milovymi kroky dopredu. Posilame tem tvym marodum pusinku pro stesticko a hodne sily…

Marti, kyticky krasne :wink:

Jo a cena super!!!! Ja dlouho nic nevyhrala. Naposled jsem vyhrala na vysce druhe misto za navrh ceny za pomnik roku :lol: :lol: Asi tisicovku. No to byla soutez :lol:

Jo ja uz mam upeceny prvni druh vanocniho cukrovi. Delala jsem tukove kolacky. Zkousela jsem to poprve a musela jsem to dobre skryt pred Martinem, protoze jsou opravdu zrave. A ani nejsou moc pracne…

Holky a dam vam malou indicii az budete typovat Matyskovu vahu. Ted co je nemocny, tak skoro vubec neji, tak nam sla vaha trochu dolu, tak to tolik, co by to mohlo byt, nebude…

Ja a my ten zanet mame i pres to, ze mame ockovani :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
3.12.08 17:27

Tak jsme byli na poradně, Matýsek je prďolka malinká: 8440g a 72cm . Jsem zvědavá, co vyhraju :) . Jinak je vše ok, prý je moc šikovný, něco dr. i požvatlal, dostal píchanec (a ani o něm nevěděl). Taky se dr. ptala, jestli chodí, ale prý v pohodě, že každé dítě je jiné. Jenom je zvláštní, že ani za ruce moc nechce chodit, teda dneska přešel celý obývák. A prý se za ruce nemá chodit a naše dr. říkala, že může. Já jej spíše držím v podpaží, to je prý lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
3.12.08 17:29

I Eliášek a Robinek nás přerostli..... :cry: :cry: :cry: Robinek je aspoň lehčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
3.12.08 18:00

Ahoj ženský,

tak jsme přestěhovaní, jupíííííí :wink:

Ale nemůžu se připojit k internetu, tak aspon od manžela.. samozřejmě nestíhám dočíst ani omylem. jsme furt v kabicích, máme nějak mic věcí.

Tak snad budu mít třeba čas si dát kafe a něco přečíst..

tak se prozatím mějte pěkně a pa

nepříhlášená kačkamates

• Citovat
  • Upravit
11359
3.12.08 18:07

Nejlépe svého chlapečka otipovala jak jinak než maminka Bára a za to vyhrává…

http://luxus.klima.cz/…des-Benz.jpg

Tak co myslíte…nene odemně se ceny zase nedočáte :-) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
3.12.08 18:11
Anonymni píše:
Ahoj ženský,
tak jsme přestěhovaní, jupíííííí :wink:
Ale nemůžu se připojit k internetu, tak aspon od manžela.. samozřejmě nestíhám dočíst ani omylem. jsme furt v kabicích, máme nějak mic věcí.
Tak snad budu mít třeba čas si dát kafe a něco přečíst..
tak se prozatím mějte pěkně a pa
nepříhlášená kačkamates

Ahoj Kačko , gratulujeme moc k úspěšnému přestěhování.

A kdy bude kolaudace? Musíme přece otestovat jestli je domeček dětivzdorný. :lol: :lol: :lol:

No teda až se vyhrabete z těch krabic. :lol:
Jo a kdybys třeba potřebovala pomoc, tak dej vědět…to nemyslim jako srandu, ale fakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí