PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16118
4.12.08 09:03

Sabiko - moc zdravím a držte se, Filípkovi hodně zdravíčka a zvládněte tuto nelehkou situaci. Sabince taky ať je brzy líp.

Pajul - my dávali násilím, ale asi po osmi dnech už Robik na několik pokusů spapal sám ze lžičky. jinak používám nurofenovou stříkačku na všechno. Matýskovi ať se brzy uleví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
4.12.08 09:04
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
4.12.08 09:04
Bebuska píše:
Jiřko , tak to je Radeček teda borec, jak si to dokázala. Já si ani neumím představit, že bych mu to jen zkusila dát celou tabletu, drtím i tu pidi fluorovou.. :oops:

já jí strkám do první lžičky s jídlem obědovým celou a ok, spolkne to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
4.12.08 09:06
Pajulena píše:
Zizalko, tak ty taky,co? Jeste tebe i stacilo vytocit tchyne. Dnes se asi nejak domluvily, potvory :D Cim prudila?Jinak Matysek se nam s tim chozenim nejak zarazil. Udela sam krucek, ale dal se boji, i kdyz si myslim, ze na to ma. Za jeden prst vylozene beha, ze mu ani nestacime. Lita si okolo nabytku a pridrzuje se jen tak lehce jednou rucickou, to same za tim aktivnim choditkem. Mu staci se jen tak neceho dotykat jednim prstickem. Jsme zkouseli mu dat do ruky varecku, at ma pocit, ze se drzi, ale prokoukl nas. A nejake kde je? Tu je. Nebo ukazovani, hali beli, a tak. u nas nehrozi ani ve snu. On treba po nas opakuje, ale jak ho chcem neco naucit, tak nespolupracuje…

nebojí, on je oslabenej z nemoci. Robik při nemoci vůbec nechtěl chodit. a teď už zase ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
4.12.08 09:07

Jsi měla absťák, co? No apoň je co číst. Konzultace ok? Kolik už máš stran a kolik máš mít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
4.12.08 09:07
žížala píše:
Ahojky,
tak jsme konečně doma, dostala jsem ukrutnou sodu od tchýně i od mé mámy, tak mám dost.
Jéjda,čo sa stalo??? :( Nesmutni.Keď som bola teraz doma,tak mamka ma furt napomýnala,že to nemam robiť tak,ale tak.Čo sa týka Samíkovej výchovy.Tak som na ňu vybafla,že to je moje dieťa a ja si ho vychovam ako chcem.Už dala pokoj.Aj tak ju ľubim :lol: :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
4.12.08 09:09
KalinkaIvča píše:To mi připomíná …ta nová maminka tu byla jem jednou, že? Ono se asi špatně nasedá do rozjetého vlaku, ale ještě že tu máme šikulky, které to zvládly, že jo Luciku, Janko, atd. atd :potlesk:
DIKY :D :D :D A ešte Bebuška :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
4.12.08 09:10

diplomku už mám napsanou celou /manžel/, ale bude se muset něco předělat. tak uvidíme. zatím to neřeším, mám jiné předměty

Bárám vše nej. díky za připomenutí, neteř je taky Bára

Robikovi se konečně včera prorazila ta stolička, takže máme další zoubek .
Dokonce tekla i krev :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
4.12.08 09:10

Bebuško - ať je vám líp, střevní chřipky jsou děsivý, viz. naše loňské vánoce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
4.12.08 09:20
kitty25 píše:
Terulka píše:
Anonymni píše:
Ahoj ženský,
tak jsme přestěhovaní, jupíííííí :wink:
Ale nemůžu se připojit k internetu, tak aspon od manžela.. samozřejmě nestíhám dočíst ani omylem. jsme furt v kabicích, máme nějak mic věcí.
Tak snad budu mít třeba čas si dát kafe a něco přečíst..
tak se prozatím mějte pěkně a pa
nepříhlášená kačkamates

Ahoj Kačko , gratulujeme moc k úspěšnému přestěhování.

A kdy bude kolaudace? Musíme přece otestovat jestli je domeček dětivzdorný. :lol: :lol: :lol:

No teda až se vyhrabete z těch krabic. :lol:
Jo a kdybys třeba potřebovala pomoc, tak dej vědět…to nemyslim jako srandu, ale fakt.

též se přidávám, pokud bude pomoct potřeba, to samé platí i pro Radku.

Robik by taky pomáhal :lol:

JASNĚ, ŽE TO PLATÍ I PRO RADKU

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
4.12.08 09:28
LUCIKU píše:
KalinkaIvča píše:To mi připomíná …ta nová maminka tu byla jem jednou, že? Ono se asi špatně nasedá do rozjetého vlaku, ale ještě že tu máme šikulky, které to zvládly, že jo Luciku, Janko, atd. atd :potlesk:
DIKY :D :D :D A ešte Bebuška :wink:

:lol: :lol: díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
4.12.08 09:31

Baruškám všetko naj k svátku!!! http://i121.photobucket.com/…lower025.gif

Keď pustim Samíkovi pesničky z mobilu,tak mi ho dava k uchu,alebo puse.A rohlik mmi taky cpe do pusy.

Skušali sme chodiť,tak uurobil 2 kročky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D Sadla som si na zem asi meter od seba som ho postavila a natiahla k nemu ruky a on pribehol a hodil sa mi kolem krku a silno ma vystiskal. :srdce:

Robinkovi blahoželáme k zubku!!!

Všetkým marodom posielame pusinky na rýchle uzdraveniehttp://i276.photobucket.com/…/018/021.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
4.12.08 09:32

dobré ránko…:-)
tak noc kupodivu klidná, až do šesti, před sedmou ještě na hoďku usnul, kakal večer v půl deváté, a jinak dobro, až teď zase v devět ráno. Za hoďku jdem do poradny. Ale to jídlo je strašný, když mu nemůžu dát mlíko, šoupu tu do něj suchou budchtu, rohlík, čaj…už aby to přešlo. Hlavně na víkend, ať už je klid a v pondělí na srazík především!!

ta hláška, že s manželem nezatopíš , mě taky velice pobavila!!!!! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
4.12.08 09:34

JAKTO, ŽE SAMKO PŘEDBÍHÁ…MI JEDEN A ON HNED DVA. :lol: :lol:

ALE JINAK MOOOOC GRATULUJEME :D

A VŮBEC VŠEM CO MAJÍ NĚJAKÝ TEN NOVÝ CVIK :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
4.12.08 09:36

Baruškám přeju všecičko krásné k svátku… kdybychom měli holčičku a ne v prosinci, taky by to byla Baruška (nebo Kačenka) :D

všem ťapajícím krůčkujícím drobkům blahopřejem, já už chci takýýýý :D
A Robíkovi k dalšímu zoubku, huráá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí