PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5525
4.12.08 22:30

Tak to je super, to náš Vojta teprv chodítko dostane od Ježíška, ale než za ním bude chodit, to ještě potrvá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
4.12.08 22:30

Leni
Já vezmu všechny děti v lednu.Tak oblečení ještě neřeším,aby mi z toho nevyrostl.Stejně nejdřív pohledám doma po Kubíkovi.Třeba mu zkusím to,co měl na naší svatbě.Tak jestli to Ráďovi bude,tak nemusím nic shánět. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
4.12.08 22:32
Lena1 píše:
Chystám se s ním někam k foťákovi. Tak pokukuju po něčem frajerským na sebe (pro Vojtu teda.. ) To jsou teda pálky :roll:

ségra nechávala dělat fotky někde u nich na jihu, ale prcek byl nahatej, ležel na kožešině, krásný úsměv, no fotka jak z katalogu, fakt něco nádherného! A pak s bráškou už oblečení u velkého plyšového medvěda… no má takhle asi tři fotky A4 zarámované a vypadá to přepychově, pořád na to musim koukat, když tam jsme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
4.12.08 22:44

To je Radeček šikula :)

Slyšela jsem, že nejlepší období jít k foťákovi je, když dítě stojí, ale ještě nechodí, tím pádem neuteče z místa :lol: . A to právě máme teď !

Bebuško , nahatý fotky musí být taky moc krásné..
Chodítko dostal už Vojta k narozeninám předem. Vždyť jemu to je jedno :wink: :lol:

ještě hodím fotky z plavča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
4.12.08 22:48
Lena1 píše:Slyšela jsem, že nejlepší období jít k foťákovi je, když dítě stojí, ale ještě nechodí, tím pádem neuteče z místa :lol: . A to právě máme teď !

Neuteče,ale odleze. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
4.12.08 22:54
jirabobes píše:
Lena1 píše:Slyšela jsem, že nejlepší období jít k foťákovi je, když dítě stojí, ale ještě nechodí, tím pádem neuteče z místa :lol: . A to právě máme teď !
Neuteče,ale odleze. :lol:

Hmm. To je taky fakt :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
4.12.08 22:57

Jsem vycachtaná a teď musím sesmolit ještě dopis Ježíškovi.

Vojtíkovi a Klárce pochvala , je to parádní, když je každý den něco nového.

K fotografovi se nechystáme, spíš bych ráda přemluvila mámu, aby nás vyfotila na narozeniny, ona umí perfektně fotit, má k tomu i dobré vybavení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
4.12.08 22:58

jdu do hajan, dobrou všem..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
4.12.08 23:01

Díky za gratulace k chození!

Leno , Vojtík je taky šikula :wink: Určitě si to s chodítekem užívá.

Taky se chystám k foťákovi, nechám vyfotit Klárku a obě holky dohromady. Barunka v roce nechodila, takže při focení pěkně stála nebo seděla :) Kamoška si nechává děti fotit v „lepším“ atelieru, fotky jsou opravdu krásné, ale ty ceny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
4.12.08 23:08
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
4.12.08 23:14

Leni Parádní fotečky. To Vojtík proplouval tou obručí?
Já se moc těším na příští plavčo, taky bychom měli dostat video a protože tam byl s Matíkem tatínek, tak to je pro mě jedna velká neznámá. Ale s Honzou zvládá potápění líp než se mnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
4.12.08 23:16

Nn. Ta tam byla jen na oko :wink:

A tady, třeba se to někomu bude hodit. proč nevyužít :! :?:

Vánoční dárek pro naše klienty
1. prosinec 2008

Všeobecná zdravotní pojišťovna České republiky připravila pro své pojištěnce „vánoční balíček". Ten spočívá v navýšení současných příspěvků na preventivní aktivity na dvojnásobek. Zvýhodnění získají i ti pojištěnci, kteří v letošním roce již některý z příspěvků využili.

Vánoční balíček nabízí jedenáct aktivit, na které lze získat od VZP příspěvek. Jde o vybrané druhy očkování, aktivity v rámci projektu matka a dítě, ozdravné pobyty pro děti i dospělé, nákup přilby či chráničů, aplikaci rovnátek a nákup potravin pro bezlepkovou dietu. Tyto výhody mohou čerpat všichni klienti VZP, kteří na libovolném pracovišti pojišťovny předloží nejpozději do 10. ledna 2009 doklad o zaplacení příslušné aktivity. Podmínkou je, že vybraná aktivita se musí vázat na období od 1. do 31. prosince 2008. Obdobná akce se chystá i jako novoroční dárek pro období od 1. do 31. ledna 2009.

Výhody vánočního balíčku VZP mohou využít i ti pojištěnci, kteří již v roce 2008 příspěvek vyčerpali. Stačí, když od 1. do 31. prosince zakoupí dítěti ještě např. chrániče, a obdrží příspěvek podruhé v jeho standardní výši (podle platebního dokladu, maximálně 500 korun). Klient, který během prosince zakoupí dítěti helmu nebo jinou sportovní ochrannou pomůcku a bude žádat o příspěvek letos poprvé, dostane přímo příspěvek do maximální výše 1 000 korun.

Stejný postup platí pro nákup bezlepkové diety (doklad o nákupu musí být z prosince) a pro očkování. Na všechny již dříve stanovené druhy očkování bude VZP poskytovat dvojnásobný příspěvek za podmínky, že aplikace očkovací látky proběhne v termínu od 1. do 31. 12. 2008. Klient, který již na nějaké očkování příspěvek čerpal (např. proti klíšťové encefalitidě), může na libovolné jiné očkování (např. proti chřipce) absolvované v daném termínu získat dalších maximálně 500 korun. Klient, který dosud příspěvek nečerpal, může v rámci vánočního balíčku požádat podle svého platebního dokladu o příspěvek do max. výše Kč 1 000 na zvolené očkování, pokud aplikace proběhne od 1. do 31. prosince.

Ozdravný pobyt, na který by klient chtěl získat dvojnásobný (nebo druhý) příspěvek, musí být zaplacen během prosince a do konce prosince musí alespoň začít - o příspěvky je totiž možno žádat vždy až po absolvování dané aktivity. Rovněž kurzy, cvičení a plavání těhotných žen a matek s dětmi musí být zaplaceny a zahájeny ve stanoveném období.

Jak o příspěvek zažádat? Při splnění podmínek stačí na kterékoliv pobočce Všeobecné zdravotní pojišťovny ČR vyplnit žádost o příspěvek a doložit doklad o zaplacení příslušné aktivity. Detailní informace o akci zde či na infolince 844 117 777.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
5.12.08 00:01

Tak chvilku před půlnocí je tu klidno …

Holky, děkuji za pochvaly :oops: … jsem teď nahlas rozesmála sama sebe, psala jsem předchozí větičku a ve slově pochvaly jsem omylem vynechala „al“ … ještě že jsem to po sobě přečetla :lol: :lol: :lol:

Tak dál ..vezmu to rychle, Honzíkovi teče z nosu a chudák se budí ze spaní jak ho to v nosíku trápí, tak za chvilku půjdu za ním.

Leni , vyčerpávající info, škoda že mám jinou pojišťovnu, taky se musím mrknout, jestli nebudeme mít nějakou vánoční akci

JInak valím oči, jak jsou ty dětičky šikovný, kolik toho zase umí :potlesk: :potlesk: :potlesk:

Jiří , ozdoby mám zatím jen tři, tahle je nejhezčí :lol: …ale teď budu víc doma, tak to doženu :wink:
No a taky snad konečně udělám adventní vazbu, dneska jsem stříkala šišky na zlato, tak snad do zítřka budou suché. Dneska jsem guláše udělala dost, tak bude i zítra k obědu.

Holky, jak dětem připravujete ryby? Sháním inspiraci na Vánoce :wink:

A ještě dotaz …máte někdo zkušenost s barvama na sklo co se vypalujou v troubě? To jsou nějaký speciální? Jak se s nima dělá? Díky za info :huban:

Jani , no vidíš, tak jsem si to nějak popletla s těma seriálama. A ten polštářek je úžasnej!

Marťo , křesílko je teda pěkný, škoda, že jste ho nesehnali :?

Inge , dneska jsem koukala na Ordinaci (a byl to boj, protože na jedničce dávali Rok ďábla :lol: ) … a nevím jsetli jsem zrovna neodběhla, ale manžu jsem neviděla :nevim: … koukala jsem blbě nebo mám zase v úterý žhavit bednu … jsem zvědavá :oops: :lol: :wink:

Dneska jsem si zase vylepšila skore co se příspěvků týká, tak může jít do hajan. Dobrou noc I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
5.12.08 00:05

Ještě jsem zapomněla, Leni , ty fotky z plavání jsou krásný … se hrozím, jaký budeme mít my, co jsem viděla na digitálu, tak hrůza, děs, no necháme se překvapit … ty Vaše jsou krásně ostrý a čistý a Vojtík tam je fakt hezky vyfocenej! Fakt moc povedemý :pankac:

I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
5.12.08 00:42

Já jsem tady.Jsem dopékala perníčky.Už jsem s dětmi začli odpoledne,ale dětem to celkem trvá (i když jsou o dost rychlejší než loni…jsem koukala).Pak jsem musela pečení přerušit,zapošila jsem si kalhoty a běžela na aerobic.Tak jsem se kolem 22:00 rozhodla,že nebudu čekat na děti a dopeču ty perníčky dneska.Zítra přijde na řadu něco jiného,tak mi zase „pomůžou“.Ale nenechte je,když je to tak moc baví. :D

KalinkaIvča píše:
Tak chvilku před půlnocí je tu klidno …Holky, děkuji za pochvaly :oops: … jsem teď nahlas rozesmála sama sebe, psala jsem předchozí větičku a ve slově pochvaly jsem omylem vynechala „al“ … ještě že jsem to po sobě přečetla :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Jsem si málem vzbudila děti.

Jituš
Přeju krááásné jmeniny.
http://www.beruska8.cz/…cky1/252.gif

Leni
Moc krásné fotečky.

Ivčo
Rybu měl Radeček dneska prvně (vlastně už včera).Měli jsme pangasia a jen jsem ho zakápla oliv.olejem a šoupla do trouby.A chutnal nám všem.Teda já ho už dřív dělala,ale jinak.
Jak na vánoce ještě nevím.Děti v roce (necelém) na vánoce jedli svojí normoš baštu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí