PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16118
6.12.08 09:05
žížala píše:
autosedajda
Mě taky dneska potvrdili, že to předali PPL, tak jsem zvědavá, jak to v pondělí oručí. Nemám s nimi zkušenost, ky asi tak jezdí, tak nevím, jestli budeme doma.

Bebuško
Jsi šikula, že sis tak dobře poradila.

Tak dobrou všem, zítra jdeme kupovat první pořádné botičky, pak za manželovým bráchou do domečku a násleně na večeři s babičkou, těším se, snad to bude dobrý den. :lol:

když je dobrý řidič, tak ti zavolají. ale musíš se s nima dohodnout, dávají rozmezí 2 hodiny. nebo ti určitě poslali mail s číslem na dispečink, tak si tam ráno zavolej. Pokud by ti to na dvakrát nedoručili, tak pak zaplatíš za uskladnění, nebo jak to mají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
6.12.08 09:07

Vše nejlepší Dominičce k narozeninám. Hodně zdravíčka, štěstíčka a hodnou maminku k tomu. 

http://www.beruska8.cz/…dpu1/101.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
6.12.08 09:08

jo a kde jsou ty porodní příběhy? :lol:

my dneska jedeme na oslavu k našim, brácha má narozeniny, tak se aspoň najíme. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
6.12.08 09:09

Dobré ráno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
6.12.08 09:25

tak je tam, další zoubek :lol: :lol: :lol: stolička. a další je na cestě, asi bude příští týden už venku 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
6.12.08 09:25

ahoj Jiři

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
6.12.08 10:03

Dobré ráno :D

Honzík tancuje u Esa, tak mám chvilku na počítač :lol:

Dominičce všechno nejlepší k prvním narozeninám!!!! :-) :srdce: :-)
Máme první roční holčičku :lol:

Robinkovi gratulujeme k dalšímu zoubku :srdce: …bere to teda rychle, ale aspoň od trápení se zoubkama bude mít brzy pokoj :wink:

Bebuško , to jsem ráda, že nejsem jediná adventně opožděná :wink: :lol: … jo a když mám zapnuté PC, tak taky nic neudělám :oops: :lol:

Inspirovaly jste mě s těma vosíma hnízdama, navrhla jsem je Milanovi a už se těší, loni jsem je myslím nedělala.
Ale jeho nejoblíbenější cukroví mám už hotové a hned dvě dávky, aby do Vánoc něco zbylo … lískový ořech obalený těstem, jmenuje se to Mozartovy kole, jednoduchá rychlovka a :-)

Jo, už dlouho jsem Vám sem chtěla dát odkaz na povedenou vánoční parodii - trochu si dělají legraci z tradic … tak jem pro ty komu to neva 8) - je to od Nightworku, jsou to šikovní mladí kluci …

http://videoklipy.loveme.sk/…vanocni-cas/

Tak jdu vařit, pak jedeme k babičce, tak se loučím…

Hezký víkend I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
6.12.08 10:17

Ták,letáky nanosené.To budu mít zase v noci zábavu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11346
6.12.08 10:22

A dneska máme první batolecí slečínku, takže

Dominičko, všechno nej a nej k narozeninám.

Kitty - V pondělí přijedu ráda. Pár dotazů - V kolik hodin? Pojedu autobusem, na jaké zastávce je nejlepší vystoupit? Co mám přivést (např. pití, ovoce, něco jiného)? A porodní příběh doufám do pondělí sesmolím 8).

Dneska se mi nic nechce, ještě jsem se ani neoblékla :oops: :oops:, jediné na co jsem se zmohla, je, že jsem ozdobila dort. Ani nevím, co budeme obědvat, nic jsem z mrazáku nevyndala a manžel spí s Ondrou, tak se nemůžu zeptat :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11346
6.12.08 10:28

Před rokem jsem byla 40+5 a porod stále v nedohlednu :wink:.

Honzíkovi dnes je 3r3m3t3d a on rána opakuje, že dneska má on a Ondra narozeniny a nechce si to nechat vymluvit :D :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
6.12.08 11:16

Dneska je Radečkovi 1rok 1týden 1den,ale metřík to neukazuje :( A zítra mám TP,ale už jsme dávno z porodnice doma. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
6.12.08 11:19

Ahojky, já měla termín porodu včera a taky sme už byli dávno doma :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
6.12.08 11:22

Jo a máme v pondělí Islámský svátek, takže my sice dorazíme, ale později.
já budu dělat bramborovej salát a z něj chlebíčky, ale jsem zvědavá jak a kdy, když dorazim pozdě.
Jojo asi to slízne Petra to mazání chlebíčků. :lol:

Tak doufám, že na mně počkáte s dortíkem. :wink: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
6.12.08 12:26

Ahojky :D

Tak ja som bola so Samika včera totalne na nervy.O 21:30 ešte nespal,tak sme si urobili hranolky.Zaspal presne o 22h.Pak sme kojili o 22:30, 2:30, 6:20, a vstavali sme o 9h.Takže noc bola ÚŽASNÁ :D :D :D .Konečne som sa vyspala.Ešteže som si včera pripravila všetko na dnešne varenie,lebo by nemal dnes obedik tak skoro.Ale zvládla som to.Už je napapany a teraz usnul :D :D :D :D

Mati nevedela som,že si taka kočka 8O :) .Davaš nam tu malo fotiek so sebou a ani nevieme ako vyzeráš :lol: :wink: .Krásna torta.Tiež sa rozhodujem medzi červeným autom a šmoulom.Maš velmi peknú rodinku.Tak nech sa vam vydarí aj dnešná oslava :D

Moj termin porodu je 17. a 21.12 :lol: :lol: :lol: Tak si ešte počkam

** Dominyčke princezničke všetko naj k prvému ročku. **
http://www.beruska8.cz/…onky1/32.gif /> http://www.sirmi.ic.cz/deti/11.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
6.12.08 12:39

Dominičko všechno nejlepší k narozeninám, hodně štěstí zdraví a lásky a na čelíčku žádné vrásky.

http://i4.glitter-graphics.org/…zhy39no4.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital