Poradna duly
Jana Čurdová
žížala píše:
autosedajda
Mě taky dneska potvrdili, že to předali PPL, tak jsem zvědavá, jak to v pondělí oručí. Nemám s nimi zkušenost, ky asi tak jezdí, tak nevím, jestli budeme doma.Bebuško
Tak dobrou všem, zítra jdeme kupovat první pořádné botičky, pak za manželovým bráchou do domečku a násleně na večeři s babičkou, těším se, snad to bude dobrý den.
Jsi šikula, že sis tak dobře poradila.
když je dobrý řidič, tak ti zavolají. ale musíš se s nima dohodnout, dávají rozmezí 2 hodiny. nebo ti určitě poslali mail s číslem na dispečink, tak si tam ráno zavolej. Pokud by ti to na dvakrát nedoručili, tak pak zaplatíš za uskladnění, nebo jak to mají.
Vše nejlepší Dominičce k narozeninám. Hodně zdravíčka, štěstíčka a hodnou maminku k tomu.
jo a kde jsou ty porodní příběhy? ![]()
my dneska jedeme na oslavu k našim, brácha má narozeniny, tak se aspoň najíme. ![]()
tak je tam, další zoubek
stolička. a další je na cestě, asi bude příští týden už venku
Dobré ráno ![]()
Honzík tancuje u Esa, tak mám chvilku na počítač ![]()
Dominičce všechno nejlepší k prvním narozeninám!!!!
![]()
Máme první roční holčičku ![]()
Robinkovi gratulujeme k dalšímu zoubku
…bere to teda rychle, ale aspoň od trápení se zoubkama bude mít brzy pokoj ![]()
Bebuško , to jsem ráda, že nejsem jediná adventně opožděná
… jo a když mám zapnuté PC, tak taky nic neudělám
![]()
Inspirovaly jste mě s těma vosíma hnízdama, navrhla jsem je Milanovi a už se těší, loni jsem je myslím nedělala.
Ale jeho nejoblíbenější cukroví mám už hotové a hned dvě dávky, aby do Vánoc něco zbylo … lískový ořech obalený těstem, jmenuje se to Mozartovy kole, jednoduchá rychlovka a ![]()
Jo, už dlouho jsem Vám sem chtěla dát odkaz na povedenou vánoční parodii - trochu si dělají legraci z tradic … tak jem pro ty komu to neva
- je to od Nightworku, jsou to šikovní mladí kluci …
http://videoklipy.loveme.sk/…vanocni-cas/
Tak jdu vařit, pak jedeme k babičce, tak se loučím…
Hezký víkend I.
A dneska máme první batolecí slečínku, takže
Dominičko, všechno nej a nej k narozeninám.
Kitty - V pondělí přijedu ráda. Pár dotazů - V kolik hodin? Pojedu autobusem, na jaké zastávce je nejlepší vystoupit? Co mám přivést (např. pití, ovoce, něco jiného)? A porodní příběh doufám do pondělí sesmolím
.
Dneska se mi nic nechce, ještě jsem se ani neoblékla
, jediné na co jsem se zmohla, je, že jsem ozdobila dort. Ani nevím, co budeme obědvat, nic jsem z mrazáku nevyndala a manžel spí s Ondrou, tak se nemůžu zeptat
.
Před rokem jsem byla 40+5 a porod stále v nedohlednu
.
Honzíkovi dnes je 3r3m3t3d a on rána opakuje, že dneska má on a Ondra narozeniny a nechce si to nechat vymluvit
.
Dneska je Radečkovi 1rok 1týden 1den,ale metřík to neukazuje
A zítra mám TP,ale už jsme dávno z porodnice doma. ![]()
Ahojky, já měla termín porodu včera a taky sme už byli dávno doma ![]()
Jo a máme v pondělí Islámský svátek, takže my sice dorazíme, ale později.
já budu dělat bramborovej salát a z něj chlebíčky, ale jsem zvědavá jak a kdy, když dorazim pozdě.
Jojo asi to slízne Petra to mazání chlebíčků. ![]()
Tak doufám, že na mně počkáte s dortíkem.
![]()
Ahojky ![]()
Tak ja som bola so Samika včera totalne na nervy.O 21:30 ešte nespal,tak sme si urobili hranolky.Zaspal presne o 22h.Pak sme kojili o 22:30, 2:30, 6:20, a vstavali sme o 9h.Takže noc bola ÚŽASNÁ
.Konečne som sa vyspala.Ešteže som si včera pripravila všetko na dnešne varenie,lebo by nemal dnes obedik tak skoro.Ale zvládla som to.Už je napapany a teraz usnul
![]()
Mati nevedela som,že si taka kočka
.Davaš nam tu malo fotiek so sebou a ani nevieme ako vyzeráš
.Krásna torta.Tiež sa rozhodujem medzi červeným autom a šmoulom.Maš velmi peknú rodinku.Tak nech sa vam vydarí aj dnešná oslava ![]()
Moj termin porodu je 17. a 21.12
Tak si ešte počkam
** Dominyčke princezničke všetko naj k prvému ročku. **
http://www.beruska8.cz/…onky1/32.gif /> http://www.sirmi.ic.cz/deti/11.gif
Dominičko všechno nejlepší k narozeninám, hodně štěstí zdraví a lásky a na čelíčku žádné vrásky.