Poradna duly
Jana Čurdová
zabulienka píše:
prosím poraďte mi ako kopirujete tie predchadzajuce odkazy
v pravom rohu mas „citovat“
na to tukni… ![]()
zabulienka píše:
prosím poraďte mi ako kopirujete tie predchadzajuce odkazy
Vpravo nahoře v každém příspěvku je tlačítko citovat, klikneš na to u příspěvku, který chceš komentovat, a on se ti rovnou nakopíruje do komentáře.
zabulienka píše:
4tacka je…ved ja som hovorila, že je ako on
on je A- čko
a pýta sa že či A, B alebo C![]()
![]()
![]()
zeby laska cez internet…
![]()
ona je B…ale mala byt tiez A........
![]()
žížala píše:
Inge
To je dobrý, jak jsme se pěkně sešly s tou láskou.
martinaSK píše:zabulienka píše:
on je A- čko
![]()
![]()
zeby laska cez internet…
ona je B…ale mala byt tiez A........![]()
![]()
![]()
a už ste dooslavovali?
my už mame Mikulášov rozbalených, boli sme aj v meste
zabulienka píše:martinaSK píše:zabulienka píše:
on je A- čko
![]()
![]()
zeby laska cez internet…
ona je B…ale mala byt tiez A........![]()
![]()
![]()
a už ste dooslavovali?
my už mame Mikulášov rozbalených, boli sme aj v meste
ano uz…nasi sa furt ponahlaju domov…no co uz stary ludia uz tak… ![]()
ale zajtra pride druha varka…
…kamarat nas rodinny…nepisany krstny… ![]()
a zajtra sa uz nebudem tak prezierat lebo mi hupne vaha z 57kg na 60kg hned…
![]()
moje deti rozbalovali pocas oslavy… ![]()
a do mesta ideme zajtra ale len tak… ![]()
Ahoj holky!
Koukám, akorát tu probíhá mladá láska
![]()
Jitulím a Jitulkám všechno nejlepší k svátku!
Marti , krásný fotečky i dort, máš krásnou rodinky, a Ty si teda kočka
![]()
Radko , tak ať Vám to jde od ruky, už to vypadá slibně ![]()
teda, já si snad nic nepamatuju … jsem dočítala během dne a nic jsem si nezapamatovala …
Tak jdu makat, konečně mám matroš na adventní vazby … pozdě ale přece
![]()
Snad jste si užili Mikuláše … Marodům přeju ať jsou brzy fit!
Jo, už mám původce rýmičky a zvýšenky u Honzíka, roste nám další zoubek, tak snad už to dá pokoj… Ale jsem ráda, že to není žádná nemoc ![]()
Tak dobrou I.
Tak u nás se už spinká, manžel má připravenou punčochu s nadílkou za oknem a já jdu tisknout fotky. Doufám, že to vyjde, už se mi to nechce předělávat.
Dneska měli děti ve školce tu Mikulášskou…Gábinka se prý bála,ale neplakala.A Kubu chtěl čert strčit do pytle.A Gabka prý říkala:„Mojeho bratříčka ne.“
To prý čert neslyšel,ale Kuba slíbil,že se polepší.A to už se bál i on,když měl nohy v pytli.
A doma mi děti říkaly,že nechtějí,aby přišel čert.Tak jsem jim řekla,že kdyby přišel,tak ho vyženu,že mu je nedám..........No bylo úplně sladké,že Gabka se o Kubu bála.
![]()
Aho holky, tak vy jste si vsichni uzivali Mikulase. Se mate ![]()
Tak vam popisu, jak dopadlo to nase rano. Mates ne a ne spat, tak jsem se na to vypodla a vlezla si s nim do ohradky. On ji ma dost velkou, ze se tam v poho vleze lezici dospely clovek, tak jsem si tam hodila polstare, deku a usnula jsem jak poleno, no a jak si tam s nim obcas lustim krizovky, tak jsem tam zapomela propisku, Mates ji nasel, otevrel a tak si s ni sermoval, ze pocmaral me i sebe. Mel celou mikinu a zrovna takovou peknou a ja spala a spala, a kdyz jsem se probudila, tak jsem zjistila, ze si Matysek vylezl na me usnul taky, tak jsme si prelezli do postele a v obeti jsme spali dal…
Tak ja jdu Matyskovi sepsat kroniku. Chci tyhle zazitky pekne zaznamenat, at ma pamatku…
Jo a delala jsem hmotu na vosi hnizda a vypada to tak, ze budu delat zase, protoze si na ni Martin brousi zuby ![]()
Pavli
Aspoň,že ses vyspala. ![]()
S vosíma hnízdama jsi mi udělala chutě.Tak si teda koupím ty formičky a udělám si je. Martin se už smál,že ten byt nemáme nafukovací.Ale taky by si vosí hnízda dal.Já je ještě nedělala.
Tak mě už se konečně peče první plech vanilkových rohlíčků ![]()
Pajulenko, to je krásný, takhle spolu chrupat, to muselo být dojímající ![]()
Jiřinko, já hlásím hned dva zoubky, tedy sedmý a osmý naráz, dnes vykoukly, protivka byl teda taky pěkný, rýmu máme pořád, u nás to ale od zubů nebude, já jí mám taky pěknou ![]()
autosedačku mi dnes napsali, že ji šoupli do PPL, napsala jsem si platbu na dobírku, takže to v pondělí (doufám) zaplatím rovnou jim… ale stejně, taky to trvalo dost dlouho ![]()
Holky, nemáte někdo nějaký dobrý recept na kokosky? Já mám recept ještě po mamce, ale nikdy nebyly dobré, spíš naopak a do strojku se mi to nikdy nedařilo, jak to pamatuju od mamky… a co děláte s bílkama? Sněhové pusinky, mám pocit, by mi asi nechutnaly, nevím proč…
Ivčo, na věnec se chystám zítra, spolu s úklidem, pečením, děláním dortu, žehlením a tak… vyženu chlapy, VYPNU PC!!!! a pustím se do toho!
![]()
Vosí hnízda miluju, ale jsem na ně líná a loni byly takový divný… ![]()
A Mikálášská se u nás nekonala, přiznávám, nějak si na to nehrajem, většinou Lukášovi koupím nějakou sladkou blbost, ale letos ani to ne… a on mi dal vsazený tiket na sportku, deset sloupečků
![]()