PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3105
5.12.08 12:24

Děkuji za pochvalu fotek :)

Jituško, vše nej nej k svátku, hodně moc zdravíčka a štěstíčka

http://sirmi.ic.cz/kytka/117.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
5.12.08 12:33

Dočteno, moc toho naštěstí nebylo.

Bebuško
My za to video dali 500, ale ještě jsem ho neviděla, tak nevím, jaké bude a jak dlouhé.
Kitty
Sedačka pěkná, já ji ještě nemám. A to jsem ji platila v pondělí. :( Já koupit trpaslíka, tak mi vyroste. :cry:

Jitušce vše nej k svátku.

Inge
Honzík je fakt frajer. :lol:

Ivčo
To s pochvalou se ti povedlo. :lol: Stejně, jak je ten český jazyk krásný, že umí takové vtipnosti. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
5.12.08 12:45

Ahoj holky, tak tady je 5:40, maly vstaval ve 4. To je teda darecek hned po ranu :evil:

Tak tchyne nam vcera odletela. Verte mi nebo ne, ale bude se mi po ni styskat. Ona je to fakt strasne hodna zenska a desne dobra babocka. Jsem si za ty tri tydny krasne odpocinula, a to jsem se toho fakt bala. Hodne mi tu toho podelala a rano jsem si mohla pospat, bo si brala Matelku… Ja to chytla dobre. Se tu chvalim, co? :)

Kitti, me se ta autosedacka moc libi…

Leni, krasne fotky…

Jinak me uz je ta zle z toho sladkeho. Vcera jsem delala kokosove kulicky a clovek musi ochutnavat a Martin jeste ke vsemu dovezl zakusky…

No tak my jdem zkusit slofika. Jako ze dopoledniho :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
5.12.08 13:04

Pajulenko
To ti přeju, tu hodnou tchýni. Tak snad oba zaspíte.

ryba
Já tedy ještě dávat nebudu a na stědrovečerní večeři Matesákovi uvařím jeho baštu, do které dám všechno, co má rád, žádné experimenty, ať si to taky užije. A když bude chtít, nechám ho jíst rukama a nachystám si dvoje oblečení. :lol: Však vánoce jsou hlavně pro něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
5.12.08 16:22

Tady nikdo? 8O

To začnu trpět samomluvou. Matík se mi před chvílí parádně poblinkal, ale jinak je snad v pohodě, trochu víc kňourá, ale řádí jak černá ruka, tak snad to nic nebude a vyspí se z toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11346
5.12.08 16:39

Já jsem tady jenom na skok, přijel tchán popřát Ondrovi a já se na chvíli zdekovala (a Ondra si toho zatím nevšiml 8)).

Ondra už má 2 týdny v kuse rýmu (nejdřív bezbarvou, pak zelenou, teď opět asi týden bezbarvou), už mě to fakt nebaví :roll:.

Honzík i Ondra už mají za oknem punčochu s nadílkou, ale ještě o tom nevědí 8).

Kitty - sedačka super. Mně včera volal můj táta, že už má tu sedačku pro Ondru, ale že si asi budeme muset koupit nové auto, aby se tam vešla :D.

Ondrova štědrovečerní večeře bude asi banán a kus rohlíku, to má rád a třeba vydrží v klidu v židličce.

Dneska jsme měli k obědu těstoviny s červenou omáčkou (rajčatová s kousky mrkve a řepy), Ondrova pomixovaná porce měla cihlovou barvu :?, ale já, Honzík i Ondra to máme moc rádi. Uvařím to najednou, odeberu Ondrovi, nám přidám wurzl, sobě na talíři ještě opepřím a je to.

Běžím se věnovat návštěvě, později adresně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
5.12.08 18:31
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
5.12.08 18:44

to je ale hezká maminka a dortík a oslaveneček a všichni… aspoň už vidím, jak vypadáš! :D :P :wink:
opravdu ale dortík je krásńoučkej, až mě mrzí, že Vojta bude mít obyč piškotový ze zakysanky, ten asi nijak nenazdobím.. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
5.12.08 19:22

Ahoj holky,

jsme hodně na stavbě, tak nestíhám psát. Každopádně dodatečně vše nej k svátku: Barče a Jitce.

děkuji moc za nabídku pomoci. Jste moc hodný holky. Snad to nějak zvládneme sami. Žijeme s věcma v krabicích už dost dlouho, tak to nebudu hrotit. Manža říkal, že si letos žádný dárky nemusíme dávat, protože si stejně už nepamatujeme, co jsme do těch krabic zabalili.

jinak pokračujeme s obkladama a malováním. O víkendu položí dlažbu v kuchni, jídelně a obýváku a současně se bude malovat. Taky jsme dnes objednali kuchyň a mají jí skladem, takže příští týden můžeme si jí rovnou odvézt.

Filda má taky rýmu jak trám a trochu kašel. Tak vůbec nevím, jak to bude s tou pondělní oslavou. Snad se mu to zlepší. Petro hoď sem prosím adresu, jo?

Všem ostatním marodům přejeme brzké uzdravení. Hani držíme palečky ať jsou obě dětičky brzy zdravé

Pajuleno - to je skvělé, že máš bezva tchyni, škoda, že je tak daleko, viď?

Katko - máš pravdu, myslím, že je to přesně ten důvod, proč s tchýní válčíme. Teď se to přiostřuje, protože si budeme brát i nábytek z markova pokoje a všechny jeho věci, co tu má, takže je to odchod definitivní.

Vlaďko - Filda měl taky z piškotů a jogurtu, ozdobený byl ovocem. Nebyl to super super dort, ale lzase ho mohl jíst a to se mi líbilo.

tak víc už nevím, mějte se moc hezky

Radka

• Citovat
  • Upravit
3124
5.12.08 19:29

Jej, Mati to sú pekné fotky!!!!!!!
A mali ste podobnú tortičku :wink:
A Martinka akoby ti z oka vypadla, pekná slečna!!!!!
práve sa ma Mareček pýtal koľkatačka je?!!!! 8O :wink: :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11346
5.12.08 19:32
Pajulena píše:
Ahoj holky, tak tady je 5:40, maly vstaval ve 4. To je teda darecek hned po ranu :evil:

Upřímnou soustrast, to je pakárna, co?

Radko, hezky vám ta stavba pokračuje, kdy se chcete nastěhovat?

U nás bude zítra oslava s prarodiči, musím ještě ozdobit Ondrovi dortík.

Marti, dortík super. Ondra dostane pouze můj amaterský, zato dělaný pro něj z lásky 8).

Ondra i Honzík měli v punčoše i bramboru, trochu jsem se bála, aby se Honzík nerozbrečel, ale v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
5.12.08 19:35

Marti
Moc hezké fotky,dort parádní. Moc ti to tam s Kubíkem sluší.

Radko
Mates bude mít taky obyč piškotový, ale z lásky. :lol:

Matík vypadá v pohodě, tak mu to asi jen nesedlo v bříšku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
5.12.08 19:41
zabulienka píše:
Jej, Mati to sú pekné fotky!!!!!!!
A mali ste podobnú tortičku :wink:
A Martinka akoby ti z oka vypadla, pekná slečna!!!!!
práve sa ma Mareček pýtal koľkatačka je?!!!! 8O :wink: :D :D :D
  1. :lol: :lol: 4tacka je… :lol: :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
5.12.08 19:42

Inge
To je dobrý, jak jsme se pěkně sešly s tou láskou. :lol:

Žabulienko
To tedy Mareček brzy začíná. :lol:

• načítám...