Poradna duly
Jana Čurdová
ÚPRAVA:
Holky, nemáte někdo nějaký dobrý recept na kokosky? Já mám recept ještě po mamce, ale nikdy nebyly MNOU UDĚLANÉ dobré, spíš naopak a do strojku se mi to nikdy nedařilo, jak to pamatuju od mamky… a co děláte s bílkama? Sněhové pusinky, mám pocit, by mi asi nechutnaly, nevím proč…
Bebusko
Bílkama zdobím perníčky.A nebo dělám Makronky z lískáčů.
na mikuláše si taky moc nehrajeme, koupila jsem Romanovi čokoládu a u našich dostaneme kolekci na stromeček.
Jen doufám, že někdo v pondělí teda dorazí. Dort je objednaný.
adresa je: Zelenohorská 504, P-8, z ulice zhořelecká se dá vjet na parkoviště, kde zaparkujete vždycky, místa spousty, viz. odkaz
http://www.mapy.cz/#…
jsme asi tak veprostřed toho nejhnusnějšího paneláku, co z hlavní ulice uvidíte. kdo přijede z parkoviště, tak mě prozvoňte až budete vysedlí z auta, já pro vás dolu dojdu, abyste to nemusely obcházet, protože zvonek je jen z druhé strany.
jo a mimochodem rýmy moc neřešte, protože to bychom se asi neviděly nikdy.
mám vyžehleno heč… a jdu na telku
vše nej Jituškám ke svátku
Tak fotky jsou vytisknuté, zvítězil duch nad hmotou.
Pajulenko
To jste si pěkně pospali. Mě dneska Matík rejpnul do nosu zevnitř, až mi tekla krev. A pak se děsně rozčiloval, že mu nechci dát ten krvavý kapesník.
![]()
Vosí hnízda dělám vždycky až jako poslední, neb by se hned snědla. ![]()
MNĚ DOŠEL MOUČKOVÝ CUKR NA OBALENÍ!!!! UŽ JSTE NĚKDY VIDĚLY TAKOVÝ JELITO????? ![]()
Přemýšlím, že to obalím v granku smíchaným s tím zbytkem a poslední plech dopeču zítra ![]()
Bebuska píše:
MNĚ DOŠEL MOUČKOVÝ CUKR NA OBALENÍ!!!! UŽ JSTE NĚKDY VIDĚLY TAKOVÝ JELITO?????
Přemýšlím, že to obalím v granku smíchaným s tím zbytkem a poslední plech dopeču zítra
Tak si pomel normální cukr. ![]()
jirabobes píše:Bebuska píše:Tak si pomel normální cukr.
Přemýšlím, že to obalím v granku smíchaným s tím zbytkem a poslední plech dopeču zítra
ehm, já nejsem tak zručná a nemám na to stroj, pomocníka či cokoli jiného
a už jsem to v tom granku obalila a vypadá to dobře, tak jdu dopéct i ten poslední plech a budu mít dvojbarevné rohlíčky ![]()
Bebuska píše:jirabobes píše:ehm, já nejsem tak zručná a nemám na to stroj, pomocníka či cokoli jinéhoBebuska píše:Tak si pomel normální cukr.
Přemýšlím, že to obalím v granku smíchaným s tím zbytkem a poslední plech dopeču zítraa už jsem to v tom granku obalila a vypadá to dobře, tak jdu dopéct i ten poslední plech a budu mít dvojbarevné rohlíčky
I tak se dá. ![]()
autosedajda
Mě taky dneska potvrdili, že to předali PPL, tak jsem zvědavá, jak to v pondělí oručí. Nemám s nimi zkušenost, ky asi tak jezdí, tak nevím, jestli budeme doma.
Bebuško
Jsi šikula, že sis tak dobře poradila.
Tak dobrou všem, zítra jdeme kupovat první pořádné botičky, pak za manželovým bráchou do domečku a násleně na večeři s babičkou, těším se, snad to bude dobrý den. ![]()
Jani, PPL by měli mít tvůj telefon a volat ti bude řidič, kdy by mohl přijet, kdy se tam tak má vplánu ocitat apod. Jde se s nima celkem dobře domluvit. Minule mi volal asi v deset dopo, že se k nám chystá kolem páté, že tu má ještě někde poblíž někoho jiného a jestli by mi to vyhovovalo… ![]()
dobrou..
Hotovo, dopečeno, tak jdu taky chrupat ![]()
Dominičce přejem krásný narozeninový den, hodně zdravíčka a usměvavé rodiče ![]()
Jsem se trochu zasekla u zdobení perníčků.Jak se mi nechtělo začít,tak pak mě to chytlo.Ještě to není vše,ale už mi zbývá trocha.Teď jdu spát.
Dominičce přeju všechno nej nej nej k 1. ročku.
http://www.beruska8.cz/…idly1/39.gif
Tabulku až ráno.Jsem k.o.
Dobrou a klidnou noc všem.
ahojte… ![]()
http://www.beruska8.cz/…field1/1.gif
Dominike vsetko naj k 1.rôčku.......