Poradna duly
Jana Čurdová
Bebuska píše:
Já to sem radši zkopíruju celé, kdyby se ještě někdo zvídavý ptal
Tak já to vylepším. ![]()
Vojtík od Bebusky váží 8760g
Jirabobes 9950g
Zabulienka 10 000g
Kitty 10150g
Bebuška 8850g
Inge 9000g
LUCIKU 8 800g žížala 9 330g
Terulka 9200g
Knoflice 9250 g
Radka 8 900 g
Pajul. 9700
Jitus 9 000 g
Vladi 8 900g
taky chválím dortík, perníčky a vůbec, já ještě nebyla schopná zadělat těsto ani na jeden druh… letos se mi nějak nechce, nemůžu se dokopat. A to už jsem si aspoň dnes vyndala máslo, ale asi ho zase zandám
a vyndala jsem si „korpus“ na věnec a věcičky k tomu, co mám schované z loňska, větve už mám taky.. ale kdy se na to vrhnu, to fakt netuším… ale něco bych měla, když budem mít v neděli oslavičku a jakože i někdo přijde
![]()
jirabobes píše:Bebuska píše:Tak já to vylepším.
jsem to jen nestihla opravit, taky jsem chtěla..:-)
jirabobes píše:
Uf Jiřka dočetla.
Jiřka byla cvičit.Před tím pekla perníčky.
A Jan Tleskač je prý na hřbitově.
To právě není jisté. ![]()
Jdu do té vany.
Bebuska píše:jirabobes píše:jsem to jen nestihla opravit, taky jsem chtěla..:-)Bebuska píše:Tak já to vylepším.
a jen ještě k té poradně, dr. byla ráda, že Vojta umí, co umí, je prý drobný, ale v poho a dle nejnovějších tabulek je v pořádku, když dítě chodí v 17,18 měsících… by mě zajímalo, podle čeho ty tabulky dělaj, podle mě jsou dnes ty děti ve všem napřed. Ale to u nikoho z vás nehrozí a snad ani u nás…:-)
a očkování, pozvaná jsem na priorix, mám si rozmyslet ten tetra, že prý se pro to maminky vrací, že chtěj i ty neštovice, já nevím, prijde mi to jako normální dětská nemoc, kterou jsme měli téměř všichni, tak proč to neprodělat? I když samozřejmě rizika jsou…pneumokok na dvě injekce, jedna za 1800,–… no musíme to promyslet, co teda jo.. a pojišťovnu (VZP- díky Luciku) musíme vycucat, cvičení, plavání, očkování asi nezvládám, ale helmu taky… jen ať dávaj. A kdo tam letos už něco vyčerpal, tak má nárok na „ještě jednou totéž“…:-)
Klárka chodí
Postaví se a prostě si vyrazí, kam potřebuje. Když to dál nejde, klekne si a leze po čtyřech.
Barunkám všechno nejlepší k svátku! Naše Baruš si to užila, dostala pár drobností a stejně nevěděla, s čím si hrát napřed.
A jdu dočítat…
žížala píše:jirabobes píše:To právě není jisté.
Uf Jiřka dočetla.
Jiřka byla cvičit.Před tím pekla perníčky.
A Jan Tleskač je prý na hřbitově.
Proto píšu že prý. ![]()
Dobrou.
jirabobes píše:Bebuska píše:jirabobes píše:jsem to jen nestihla opravit, taky jsem chtěla..:-)Bebuska píše:Tak já to vylepším.
Vojtík od Bebusky váží 8760gjsem rychlejší
![]()
![]()
no bodejť, nadženo! ![]()
Klárka je šikulína, jsem chtěla napsat pašák, ale to se nehodí
![]()
to je bájo, gratulujem!
(a to jste jen o čtyři hodiny starší
)
Klárce gratuluju!!!! ![]()
Očkování …mám někde recept na neštovice a pak ho nechám jen priorixem.Dlouho jsem zvažovala,jestli rovnou priorix tetra a nebo tak zvlášť. Nakonec čas rozhodl.Nechci,aby měl Radeček neštovice.Tak nebudu čekat na ten P.Tetra a jdeme 29.12. naočkovat proti neštovicím a příští rok tím priorixem. Pak někdy přeočkování.Děti přeočkuju na ty neštovice někdy na jaře.A snad budeme mít od nich pokoj.
KalinkaIvča píše:Holky, jdu spát, stejně jsemtu zkejsla … Jitu , jsem marně hledala ty ozdoby na okno, teda ty by ještě byly, ale svítící už jsem nenašla … ale já se zasekla u jednoho obchodu, tak jsem moc poctivě asi nehledala
Ivčo , díky za snahu
Nakonec se mi podařilo něco najít na Aukru.
Klárce taky gratulujeme.. šikulka
![]()
My se dnes taky máme čím chlubit
Vojta dnes chodil s chodítkem
Občas výraz v jeho očích nás fakt hodně rozesmál ![]()
Teď je každý den něco nového.. myslím, že už nebude dlouho trvat a půjde sám..
Taky se pochlubím ![]()
Radeček zdraví,když přijdeme domů.Všichni říkají :„Ahoj“ A Radeček říká :„A“ ![]()
Chystám se s ním někam k foťákovi. Tak pokukuju po něčem frajerským na sebe (pro Vojtu teda.. ) To jsou teda pálky ![]()