Poradna duly
Jana Čurdová
Ryba se pry muze od roku, takze vekove uz muze. Pangasius je , jak tusim, sladkovodni ryba a to by taky melo byt lepsi jak morska. Ja bych mu ji kousek dala. Myslim si, ze je to uplne v pohode. Pangasius je moje nejoblibenejsi ryba. Mnam, dala bych si. Tady ji neprodavaji ![]()
Tady je skoro pořád v akci.Dneska jsem si koupila „čerstvého“ v Tescu…nezmraženého.Mám ti poslat? ![]()
Baruš
Přeji ti krásné jmeniny.
http://www.beruska8.cz/…azek1/30.gif
Radeček spinká neklidně.Jdu za ním.Dobrou a klidnou noc všem.
Tak to by dorazila uz i s nejakym tim cervickem, ze by jsme meli neco na vic ![]()
Matysek zacal definitivne sam chodit. Uz tu tak pomaloucku kruckuje. Ujde i pet metru. Ted uz jen vypilovat styl a za chvilku bude behat…
Tak jsem dočetla
.
Včera jsem nebyla skoro doma, takže si ani pračka neužila (vzhledem k tomu, že ještě večer nebyly suché ty dvě úterní dávky, tak bych to ani neměla kde sušit
. Dneska se perou svetry a záclony
.
Moc si toho nepamatuju, tak kdybych na někoho zapomněla, omlouvám se.
Radko - To s tou tchýní je mi líto, drž se. Držím palce, ať Vánoce zvládnete v klidu ve svém. A kdyby ses chtěla někdy podívat k nám do „satelitu“ (nebo i někdo jiný), tak nabídka na návštěvu platí
.
Kačko - Gratuluju k přestěhování a přeju rychlé zabydlování.
Janko - To se na tebe babičky domluvily
? Nejlepší je jedním uchem dovnitř, druhým ven. Já jsem nehádavá, takže když mi někdo něco vyčte (kromě manžela
, řeknu hmmm a tím to buď skončí nebo se ten druhý vytočí ještě mnohem víc.
Kdo se to tu všechno pokouší o krůčky? Eliáškovi, Matýskovi a Klárce gratuluju! A nově stojícím Vojtíkům taky.
Léky - Honzíkovi jsem v tomto věku dávala denně ATB stříkačkou a zacpala mu nos, aby to neplival. Drastické
, ale jinak to nešlo.
A děkuju za cenu, bude se hodit
.
Vloni jsem byla 40+3, napečeny dva druhy cukroví, dárky nakoupeny a porod stále v nedohlednu ![]()
jirabobes píše:
Holky,můžou už prcci pangasiuse? Chci nám zítra udělat,tak ať vím,jestli musím uvařit i pro Ráďu nebo jestli může jíst s námi.
Jasně
, ale ještě jsem nedávala.
Honzík kouká na pohádku
, tak jdu ještě sesmolit pár pracovních emailů, sekretářka se bude divit, čeká ji tam ode mě už z večera asi 5 emailů s úkoly
.
Tak a už mám do práce hotovo
, dneska nejde Honzík do školky (jedeme na návštěvu), tak jdu teprve dělat snídani a pak pustit první dnešní pračku ![]()
Baruškám přeju krásné jmeniny! http://www.beruska8.cz/…cky1/216.gif
Jiřko , myslím, že pangasa může.
Náš mladej už ho taky ochutnal, jsem ráda, že taková ryba existuje. Já už ani jinou nekupuju.
Inge , tak já jdu pracovat teď, někdy je třeba si udělat přípravu. ![]()
Pajuleno , bobeš malý, ať je brzy fit. A je to šikulka!
Stejně jako Vojtíkové, Radečkové, Eliáškové a Klárinky
![]()
Ahojte!
Díky za přání
.
Pajuleno - hoď prosím ten recept na marcipánové kuličky. Já nějaký mám, ale nevím, jestli je dobrý.
Včera jsem nebyla na poště, takže mně to dneska asi zavalí…(9balíků už mám nabaených a to není vše…). Pekla jsem místo toho ty perníčky. Ivčo, zkoušela jsem to s těma bonparama, ale některé se mi roztekly, tak jsem je tam dávala až těsně před vytažením. Vypadá to hezky, ale nevím, jestli to tak má vypadat. Nemáš nějaké foto, abych se podívala. A Ml. nářadí zatím mám.
OV srazík - holky, tak kdy se sejdem??? Jiřko, ještě mám pro tebe ty hračky. Nepůjdem zase do té Chaloupky?
Knoflice píše:
Ahoj Marti, myš už se okoukala?Buď ráda, že se starké preťekajú
Kde je Petra? Snad se neučí?
![]()
Petra byla celý den v Brně na konzultaci diplomky, debil mě nechal čekat 1,15hod že na mě zapomněl. Já kvůli němu vstávala ve čtyři. měla jsem na něj přesně 30 minut a pak jsem letěla jak šílenec na autobus. Přišla jsem asi minutu před odjezdem
bramburka81 píše:
Ahojte!Tak jsem se sem konečně dostala. Je to náročné… Objednávek požehnaně, Matýsek uchrchlaný, ukňouraný, nepapající, mně vysávající (a to už jsme chtěli odstavovat
).
S jídlem u nás hrůza - nevím, jestli je to tím nachlazením, ale úplně přestal jíst, pořád si vymýšlí, jí akorát rohlík a piškoty. Už ani jogurty mu nechutnají, nejraději by jedl jen to, co já. Včera jsme měli k obědu kedlubny s bramborem, ze svojí misky nechtěl vůbec, z mého talíře snědl aspoň pár lžiček (přitom jsme to měli úplně stejné). A chce jíst jenom, když jím já (a vzhledem k tomu, že já moc nejím, je to blbé). Večeře taky tak - já jsem jedla, tak vyfasoval chleba a jedl taky. Dneska jdeme asi na poradnu.
Samíkovi a Filípkovi vše nej k ročku a Filípkovi od Sabiky k 11měsícům!!
Hani - je mi to moc líto, chudáček Filípek…
Ivčo - dík za tip na perníky. Už mám v ledničce těsto, tak se inspiruju…![]()
![]()
. Ale on se s tím popere a třeba se časem vymyslí nové formy inzulinu a nebude si muset píchat (myslím, že už jsou i nosní formy).
tak se aspoň začneš futrovat a přibereš nějaké to kilíčko ![]()
bramburka81 píše:
Tak jsme byli na poradně, Matýsek je prďolka malinká: 8440g a 72cm . Jsem zvědavá, co vyhraju. Jinak je vše ok, prý je moc šikovný, něco dr. i požvatlal, dostal píchanec (a ani o něm nevěděl). Taky se dr. ptala, jestli chodí, ale prý v pohodě, že každé dítě je jiné. Jenom je zvláštní, že ani za ruce moc nechce chodit, teda dneska přešel celý obývák. A prý se za ruce nemá chodit a naše dr. říkala, že může. Já jej spíše držím v podpaží, to je prý lepší.
ano nemá, mě na to upozornila cvičitelka na cvíču. prý to nerozvíjí chození
Terulka píše:Anonymni píše:
Ahoj ženský,
tak jsme přestěhovaní, jupíííííí
Ale nemůžu se připojit k internetu, tak aspon od manžela.. samozřejmě nestíhám dočíst ani omylem. jsme furt v kabicích, máme nějak mic věcí.
Tak snad budu mít třeba čas si dát kafe a něco přečíst..
tak se prozatím mějte pěkně a pa
nepříhlášená kačkamatesAhoj Kačko , gratulujeme moc k úspěšnému přestěhování.
A kdy bude kolaudace? Musíme přece otestovat jestli je domeček dětivzdorný.
No teda až se vyhrabete z těch krabic.![]()
![]()
Jo a kdybys třeba potřebovala pomoc, tak dej vědět…to nemyslim jako srandu, ale fakt.
též se přidávám, pokud bude pomoct potřeba, to samé platí i pro Radku.
Robik by taky pomáhal ![]()
DOBR0 RÁNKO!!!
Jitus1 píše:JOJO myslela som tebaLUCIKU píše:Asi jsi myslela mě
Vlaďko a s čim perieš to železo???Ja S ďablikom na rez.Ma oliate len stare(myslim na doma) veci,tak ma to ani nejak nese…Není to čisté železo, složení přesně nevím. Vypere to v pohodě Lovela, nic jiného tam nedávám. Na skvrny používám žlučové mýdlo z DM, funguje výborně.
Samík dneska pěkně řádil