Poradna duly
Jana Čurdová
LUCIKU píše:
TÝÝÝÝÝÝÝ JOOOOOOO![]()
![]()
ALE BUDEŠ MI CHODIŤ POMAHAŤ S ÚKLIDOM
tej realitke skúsim zavolať…
ne i u téhle ceny platí to co u minulé co vyhrála Inge, 15 let úklidových prací zdarma
Jo a taky budete muset dost výrazně měnit byliště ta vila je v Brně
![]()
Ahojky,
jsme doma, bylo moc hezky.
Na plavču jsme byli se staršíma dvouleťákama, na rozcvičku i ve velkém bazénu ve studené vodě a mě to vadilo víc, než Matíkovi. ![]()
Barče vše nej k svátku, nesezdané šup pro větvičky třešně. ![]()
Byla jsem za Honzou v práci, mají tam pár stánků s výrobky z chráněných dílen. Já mám nádhernou halenu a sponku do vlasů a Matíkovi jsem koupila polštářek, který jsem už dlouho sháněla a je to přesně to, co jsem si představovala. A vybral si ho sám, ukazovali jsme jich víc a po tomhle sáhnul. Je napůl froté a samet a je měkkoulinký.
Naživo je o moc hezčí, nejde mi nafotit.
Jdu dočíst, než se bude žádat mlíkárna a pak napíšu.
Tak dočteno.
Ivčo
O tom seriálu jsem od tebe slyšela poprvé. ![]()
Dort i perníčky nádherné, o víkendu to zkusím, mám tu nějaké cucavé bonbony, tak snad to půjde i s nima, měly by být bez chemie.
Jo a Honzík je šikula se špagetama a pejskovi dává taky co proto, snejně jak Matík. ![]()
Luciku Čurbes pěkný, u nás něco podobného, jen asi tak na druhou. ![]()
Kitty
To máš hodného manžela s tou diplomkou. Já mám zatím 30 stránek, ale u mě to nijak nehoří, takže času hafo.
Jsem ostuda, nic se nepamatuju. ![]()
Jo a vypadá to u nás, že Matík vynechává odpolední spánek, takže už je jen jeden, výjimečně dva. Si taky říkám, že si mohl aspoň ten polední protáhnout. ![]()
Sepsala jsem si vše, co chci do vánoc udělat a je to mazec, tak bych se do toho měla pustit, ale místo toho jdu s manžou hrát agricolu.
Tak hezký večer, ještě nakouknu po hře.
Ivčo, si šikuľka, torta je suprová a aj perničky!!!!
Ja som piekla podľa toho receptu čo dala Maťa, ale len polovičnú dávku a hned sa po nich zaprášilo. Su chuťovo vynikajúce ![]()
Žížalko, u nás má takýto vankúšik Mareček
Barčo, všetko najlepšie!!!!!!
tak vy máte takéto výhody u VZP ![]()
Cyklosedačku mám ešte po Marečkovi a dokonca je ešte aj na bicykli namontovaná ![]()
Tak musím sa aj ja pochváliť, Lukáško sa naučil už všade vyšplhať, posteľ, gauč, krb,.....a chodí tak isto ako Honzík od Ivči za autíčkom, ale to sú fofry
Dneska sa naučil dať pusinku a hovoriť mnam- to je jedlo ![]()
ked vidí niekoho jesť tak je hneď pri ňom a musí skusiť, ale zatiaľ to vždy vypľul
tak to moje vyhliadnute kresielko sa mi nepodarilo zohnať, dnes mi odpísali aj z Čiech, že dodavateľ z Belgicka ho nedodal ![]()
taka som nahnevaná
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
tak asi mu kupime stoličky a stôl zo série Mamut z ikey ![]()
Bebuska píše:Terulka píše:tak ty ses tentokrát sekla o 440g, tipovalas 9200gBebuska píše:to je dobře, že si to takhle hezky hlídáte, mně to neba dohledávat
Tak jsme zpět z poradny! Takže: 8760g a 74cm.
A vyhrává! LUCIKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Terezko, prosím o přidělení výhry
ještě byste mohli vždycky napsat o kolik jsem se sekla já![]()
![]()
![]()
![]()
A já?
![]()
tak veľkosť helmy nam nikto neporadí???
![]()
Kamoška mala prisť o 16h.Prišla o 18.Nemam rada take neskore navštevy,lebo mame so Samokom svoj ritual.(hranie,papanie,hranie a kúpel,spinkať).Takže nebolo papanie ani kúpanie,lebo odišli o 20:30 a Samík už bol taky mrzutý,že som ho nemohla uspať.
Jani polštařek je sladučky ![]()
Já už jsem taky tu, vyhrála jsem, tak si nejspíš vyzvednu výhru.
Žabulienko
Manžel míval místo plyšáka na spaní macíka-polštář a do dneška občas spí a objímá polštář.
Tedy, když neobjímá mě. ![]()
Terulko
Kde je Jan Tleskač nevyřešil pořádně ani Foglar, ani Reflex, tak to budem muset vykoumat my. ![]()
Jdu si dát vanu.
Uf Jiřka dočetla.
Jiřka byla cvičit.Před tím pekla perníčky.
A Jan Tleskač je prý na hřbitově.
Já to sem radši zkopíruju celé, kdyby se ještě někdo zvídavý ptal ![]()
Vojtík od Bebusky
Jirabobes 9950g
Zabulienka 10 000g
Kitty 10150g
Bebuška 8850g
Inge 9000g
LUCIKU 8 800g žížala 9 330g
Terulka 9200g
Knoflice 9250 g
Radka 8 900 g
Pajul. 9700
Jitus 9 000 g