Poradna duly
Jana Čurdová
jirabobes píše:LUCIKU píše:Prave mi polamal korkovú podložku pod pohárJak jenom polámal,tak je to dobré.Kuba si asi myslel,že je to Bebe.Ten to jedl.Tak jsme to zrušili.
Samík teraz usnul.HURÁÁÁÁ
Idem variť obed. ![]()
Knoflice píše:
Já tu jsem, taky s jedním uchrchlancem
dobré ráno, i já tu jsem s uchrchlancem a navíc věčně mně vysávajícim
Ahoj holky,
Filípkovi dodatečně hodně zdravíčka ke včerejším narozkam!!!!
Mamince pevné nervy se tchýní,snad se to upraví až budete ve svým.Držim palce.
Hani,to je mi líto čim ted procházíte,když se to sere tak se to sere.Musí být,ale zase líp.Fildovi přejem hodně zdravíčka k 11 měsícům.
Jiři,snad to bude jen reakce na očkování.Dílko do školky moc pěkné.
Chtěla jsem se zeptat,jestli figurky na dortík děláš z té hmoty jak potahuješ a jak dlouho se může hmota udělat dobředu než se to jí?Díkes.
Marti,orchidei nádherné.Já mam doma 4 a taky je zbožnuju.Budu mít,ale ty hybridy,páč mě kvetou celoročně.
Terezko,dík za fáro.
Ivčo,super nápad s perníčkama,ale měl přijít dřív,už mam pečeno.
Inge,at pračka dobře pere.Nezapomen nám připomenou,až bude manža v ordinaci,já bych na to určo zapomněla.
Ondra se na mě sápe,tak zatim pa.
Vladi
Ty růžičky jsem dělala týden dopředu.Teda některé.Jsem každý večer udělala tak cca 8 růžiček a na dortu jich bylo hafo.A skladuje se to v nějaké uzavřené dóze aby to neztvrdlo......Jinak hmota se může udělat i dlouho dopředu.Jen ji zabalíš do fólie a zavřeš do dózy.
Letím papa.
ahojky… ![]()
tak tortu uz mame objednanu…slavit budeme v piatok a v sobotu teda na dve etapy…
…a v nedelu budeme len my (mama a oco) s kubkom slavit…
![]()
docela mam depku ci to zvladnem…
![]()
a docela to uz na mna ide…myslim nostalgiu…
![]()
chcela som mu urobit tortu ako spravna mamina ale kubkove starke sa isli pretekat ktora mu objedna prva tortu…
…takze som nemala sancu nieco povedat…
…takze jedna objednala tortu a druha zakusky takze nema zmysel robit nieco este sladke,nebudeme mat vela hosti takze to v pohode bude stacit…tak mozna na buduci rok sa dostanem k tomu aby som mu upiekla tortu aj ja… ![]()
Ahoj Marti, myš už se okoukala?
Buď ráda, že se starké preťekajú ![]()
Kde je Petra? Snad se neučí?
![]()
Tipy na váhu
Matěj B
Terulka 9530g
Knoflice 8950 g
Jirabobes 9300g
Zabulienka 9450g
Kitty 9240
Bebuška 9000g
Inge 8900g
LUCIKU 8 850g
Bramburka 8700g žížala 8 830g
Radka 8 720 g
Pajul. 8920
Jitus 9 100 g
Vladi 9050g
Dominička
Jirabobes 9350g
Zabulienka 9450g
Kitty 9390g
Bebuška 9450g
Inge 9200g
LUCIKU 9 100g žížala 9 270g
Terulka 9100g
Knoflice 9250 g
Radka 9400 g
Pajul.9300
Jitus 9 100 g
Vladi 9000g
Klárka
Jirabobes 9000g
Zabulienka 9200g
Kitty 8990g
Bebuška 9050g
Inge 8800g
LUCIKU 8 750g žížala 8 900g
Terulka 9100g
Knoflice 9700 g
Radka 9300 g
Pajul. 9150
Jitus 8 900 g
Vladi 8 750g
Vojtík od Bebusky
Jirabobes 9950g
Zabulienka 10 000g
Kitty 10150g
Bebuška 8850g
Inge 9000g
LUCIKU 8 800g žížala 9 330g
Terulka 9200g
Knoflice 9250 g
Radka 8 900 g
Pajul. 9700
Jitus 9 000 g
Vladi 8 900g
Jakubko
Jirabobes 10500g
Zabulienka 10 200g
Kitty 10150g
Bebuška 10350g
Inge 10000g
LUCIKU 10 100g žížala 10 010g
Terulka 10050g
Knoflice 10450 g
Radka 10 220 g
Pajul. 10250
Jitus 10 100 g
Vladi 9 800g
Kryštůfek
Knoflice 7600 g
Jirabobes 8150g
Inge 7800g
LUCIKU 7900g
Fanoušek
Knoflice 10 000 g
Jirabobes 10 150g
Inge 9500g
LUCIKU 9450g
Peťulka
Knoflice 10 100 g
Jirabobes 10 110g
Inge 9500g
LUCIKU 9450g
Simonka
Knoflice 10 500 g
Jirabobes 9100g
Inge 9250g
LUCIKU 9300g
martinaSK píše:docela mam depku ci to zvladnem…Mati pri tvojej šikovnosti to zvládneš ľavou zadnou.![]()
Ahojte!
Tak jsem se sem konečně dostala. Je to náročné… Objednávek požehnaně, Matýsek uchrchlaný, ukňouraný, nepapající, mně vysávající (a to už jsme chtěli odstavovat
).
S jídlem u nás hrůza - nevím, jestli je to tím nachlazením, ale úplně přestal jíst, pořád si vymýšlí, jí akorát rohlík a piškoty
. Už ani jogurty mu nechutnají, nejraději by jedl jen to, co já. Včera jsme měli k obědu kedlubny s bramborem, ze svojí misky nechtěl vůbec, z mého talíře snědl aspoň pár lžiček (přitom jsme to měli úplně stejné). A chce jíst jenom, když jím já (a vzhledem k tomu, že já moc nejím, je to blbé). Večeře taky tak - já jsem jedla, tak vyfasoval chleba a jedl taky. Dneska jdeme asi na poradnu.
Samíkovi a Filípkovi vše nej k ročku a Filípkovi od Sabiky k 11měsícům!!
Hani - je mi to moc líto, chudáček Filípek…
. Ale on se s tím popere a třeba se časem vymyslí nové formy inzulinu a nebude si muset píchat (myslím, že už jsou i nosní formy).
Ivčo - dík za tip na perníky. Už mám v ledničce těsto, tak se inspiruju…
Katko dík za radu, jsem tele, sama bych na to nikdy nepřišla s těma zprávama.
Už jsem to poslala znova.
Ahoj všichni,
tak jsem se sem nějak nebyla schopná dostat, resp. nebyla síla psát. |Včera na mě skočila střevní viroza, celý den jsem strávila na wc, bolí žaludek ještě teď, jinak už dobro, VOjta průjem od neděle, ale od včera je to síla, co plína, to převlíknout, už jsem musela dnes vyprat, aby měl vůbec co nosit. ![]()
Doktorka mi potvrdila virozu, naštěstí má VOjtík jen ten průjem, prý je i teplota a zvracení (to já včera jednou..). No, zítra jdem na roční, tak si ho i prohlídne. Jinak suchou rýži, špagety, brkaši z vody, smectu jsem do něj fakt nedostala, mlíko ani nic jiného nedávat. A černý čaj, lehce oslazený, něčím „laktoněco“, což fakt doma nemám, tak to má oslazené normálně. Na to, že taky už kolik dní skoro nic nejía pomalu ani nepije, tak se i můj odhad v tabulce bude zjevně těžce mýlit.
Tak jsem si postěžovala, pardon, ale proti tomu, co má Radka s tchýní a Sabika s dětičkama, to nic není. Je mi to líto, holky, ta cukrovka, to je strašlivé, tak snad bude mít tu lehkou formu, na ZŠ jsme měli holčinu, ta si vprostřed hodiny musela chodit píchat, to je něco neskutečného. Moc držím palečky, i Sabince, ať je z toho brzy venku.
Filípkovi k narozkám a druhému k měsíčninám moc moc všeho nejlepšího, hlavně to zdravíčko!!! ![]()
Marti, ty orchidee jsou opravdu krásné, i Lukáš obdivoval, on je magor do kytek, všech, všeho druhu, i zahradních… no prostě horší než ženská ![]()
snažila jsem se dočíst, ale vím prdlajs, tak snad mi případné opomenutí gratulací a tak prominete ![]()