PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4338
10.2.09 11:23

Petro dik že si mi zas pripomenula mimibazar :oops: Ja na to furt zabudnem.Našla som za 165,– ale ma len žlty Ďalšia pani ma len zeleny,ružovi a fialovy za 190,tak som jej pisla či ich ešet ma :D Prosim prosim,nech to vyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4755
10.2.09 11:26

jojo, my jsme ondřejov-turkovice.. a dala nám paní 88, prý to budeme mít pěknější. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
10.2.09 11:50
kackamates píše:
jojo, my jsme ondřejov-turkovice.. a dala nám paní 88, prý to budeme mít pěknější. :-)

A co ty 4 čísla? To tam nejsou? Nebo to dostanou další baráčky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4755
10.2.09 11:59

ty tady asi nejsou, možná zatím rozestavěné… nevím… to je jedno, mě se 88líbí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
10.2.09 12:31

Kačko gratulijeme k čisielku :-) :srdce: .Je pekne :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
10.2.09 13:39

Tak Matík dal půlhoďku po plavču, jsem zvědavá, kdy a vůbec jestli odpadne, je od šesti vzhůru.
Bebuško
Díky za knížky-a Kitty a Terulkou též, předávaly jsme si to s Terkou s klukama na rukách, takže jsem papír nehledala. Tak buď můžu peníze dodat příští týden na plavču, v herničce a nebo mi pošli číslo účtu a pošlu ti je.

Vladi
Já mám na mobilu ze strany zoom k foťáku a tím si můžu přidávat a ubírat hlasitist melodií a při telefonování i hovoru.

Kačko
Pěkné číslo jste vyfásli. :wink:

Tak jdu řádit, mrně mi boří byt. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
10.2.09 15:05

Ahojte!

Já se tady prostě přes den téměř nedostanu, Matýsek mně u počítače nenechá… Teď jsem vyráběla s Matýskem tričko - otisky jeho ručiček barvičkama na textil (dám večer foto) a taky jsem koupila obrázky (folie) na stěnu a vyzdobila pokojíček.
Vařila jsem dneska to vepřové na žampionech, co jste tu dávaly odkaz. Mooc dobré. Já se snad naučím vařit, poslední dobou mi to fakt jde, musím se pochválit :) .

volno ve škole - já myslím, že je toho taky hodně, já už budu mít snad rodiče v důchodu, tak snad pohlídají, ale pro rodiče, co nemají hlídání, je to na houby. Jinak já si taky v práci nemůžu vzít volno vždycky, když bych chtěla (vždy musí někdo v lékárně zůstat, že), tak jsem zvědavá. Myslím, že by školy/školky měly během šk. roku zajistit nějaký náhradní program pro děti, co nemají hlídání. Vím, že u nás zůstávala jedna školka otevřená i měsíc přes prázdniny a brali děti i z jiných školek, ale jak je to teď, to nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
10.2.09 15:26

Kačko gratulujeme ke kolaudaci a hezkému číslu!!! Ať se vám tam skvěle bydlí. My než se dohrabem ke kolaudaci …

taky díky za ten mop, potřebuju fakt větší, máme všude dlažbu nebo plovoučku a máme užitnou plochu 250m2 + větší sklep a tam budu muset taky občas vytřít. Okouknu to na netu.

dneska jsem byla v DM a začli prodávat Ecover a Frosch, tak mám radost.

tak se mějte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
10.2.09 15:39

Jo, Radko, s tím Ecoverem jsem ti to chtěla napsat, koukala jsem na to a mají i dobré ceny.
A 250m to je mazec, my máme 70 a úklid mi bohatě stačí.

Bramburko
To tričko je super nápad, já dělala obtisky do hlíny v půl roce a v roce a to byl tedy rozdíl, to jsem koukala. Školky, pokud já vím, zajištují program i během prázdnin přes rok a měsíc v létě, většinou se slučují. A co vím, tak i v některých školách v Praze funguje o prázdninách přes rok družina, ale je to bohužel výjimka, je to holt vše o penězích, jestli si na to ta škola ušetří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
10.2.09 15:53

co to je Ecover a Frosh?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
10.2.09 15:55
kitty25 píše:
co to je Ecover a Frosh?

ekologické čistící prostředky, Ecover je víc eko než Frosch

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
10.2.09 17:18

filda právě snědl bramborovou placku a děsně mu chutnala. Je samozřejmě smažená na oleji, sice kvalitním, ale je. No nemohla jsem odolat, fakt ječel, že jí chce.

tak máme ode dneška závoru na jedné z těch neprůjezdných komunikací, takže konečně nemusím přes to bahnité pole, ale můžu normální cestou. Hned zítra dojedu do myčky, teď už se mi to i vyplatí. Dokonce stavební i obecní úřad vyvinul nátlak na ty druhé sousedy a věci se daly do pohybu. Dovolili nám odstranit část, to zatím nejde, je to zrmzlé, tak asi půjde vše. Konečně pochopili, že by mohli dostat i pokutu a že je jejich jednání protiprávní. Je to fakt velká výhra, sice nás to stálo spousta peněz a práce a je to k vzteku, protože jsem třeba za to mohla mít skříňky do koupelny a díky tomu si je koupit nemůžu, ale hlavně, že máme kudy jezdit.

Jo a dneska jsem koupila v bauhausu zrcadlo zlěvněné z 1980 Kč na 100 Kč. má dole trochu uražený roh, ale tam něco dám a bude. Je to dočasné než bude na tu skříňku se zrcadlem (tak za 5 let :-), tak to bohatě stačí.

Tak pardon za sebestředný příspěvek, ale mám radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
10.2.09 18:47

Radko já si onehdy koupila velké zrcadlo ve výprodeji za dobrou cenu, a ten roh jsem si urazila při stěhování, takže asi tak. zatím jsem to oblepila izolepou, třeba časem vymyslím něco lepšího :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
10.2.09 19:11

Ahojda,
tak jsme dnes byli u doktorky, Vojta v noci kašlal víc a víc, tak jsem se tam raději vydala… na poslech prý nic, katar cest dýchacích zněl verdikt, a nezdaj se jí mandle, prý je má moc malinké, to se mi nějak nezdá, člověk vždy slýchá opak, ne? … tak mu dělala výtěr a uvidíme… dávám dva sirupy, tak uvidim, kdy nastane zlepšení. A já jsem taky čím dál horší..

celý den jsem neměla noťas, na mobilu to dočíst bylo zvěrstvo, tak jsem to teď doháněla, pak zas na chvíli odešla a stejně už zas nic nevim 8O :D

Jani , ty penízky necháme do herny, pokud to vyjde a kdyžtak pak dám číslo účtu :wink:

telefon…mám už další nokii, jsem spokojená, předtím někdy kdysi samsung vajíčko… nokie jsousice jednoduché, jak pro debílky, ale mi to vyhovuje (i když snad takový debílek nejsem :lol: :lol: )

co se týče učitelek, souhlasím se zde napsané, nemaj to holky jednoduché… a výuka, metoda trestu? Jsem pro, taky frnknu radši facku :lol: :lol:

Jiřko , ty fotky z telefonu jsou krásně jasné, to zírám, já mám 2mpxl (či jak se to píše), ale dnes už maj skoro všechny telefony mnohem víc a rozhodně ty fotečky tak jasné nejsou a to jsem si říkala, že jsou celkem dobré…

Luci , Samko je šikula, že ťape a neboj, to se jen nestihlo reagovat a chválit :lol: :wink: :wink:

a teď fakt už zas nevim a nezitim jste určitě zas už něco napsaly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
10.2.09 19:29

Vlaďko prej ty pixely vůbec nejsou pro focení podstatné…

Inge - pořád se chci zeptat, jak dopadla kauza nánožník???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí