PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5525
10.2.09 19:34

jo už zase vím.. :lol:

Radko , moc gratuluju k závoře a průjezdné cestě, to je nádhera mít o trochu víc volnosti, či jak to říct, viď? a držim palce k těm dalším jednáním, určitě už to bude jen ve váš prospěch!!! SIce penízky vydané, ale zas jste o kousek dál… jo a dobrý kup zrcadla… kup nějaký fikaný rám, nebo něco kolem namaluj a bude! :-))… jo a ty bramborové placky, mňam, to bych si dala… děláš pytlikové nebo poctivé? Já už to léta nebaštila a ani nedělala, samozřejmě, a kdysi před hoodně léty jsme to dělali z pytlíku..

Katko , i Tobě gratuluju k parádnímu čísílku domečku, je kráásné :lol:

Barčo , to vepřové jsem sem dávala já, taky nám to chutnalo :-) taky doufám, že se to naučím…:-)

Luci , držím palce, ať vyjde hrneček, když sis ho tak pracně nalezla :wink:
Inge , ať zdravíčko vydrží, teda hlavně ať už je úplné :! :)

Petro , já tomu prd rozumim, jen vim, že to bylo tolik a tolik, tudíž jsem to tak napsala :wink:

dnes asi půjdem spát pozdějc… spal do pěti a dnes dvakrát, tak to jen tak nevidim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
10.2.09 19:38

Tak Samuľko spinka :D :D :D

Hrneček mame objednaný! :D :D :D Zeleny,šak nemusi mať všetko modre :lol: Vyšiel ma na 248,– aj s pošt. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
10.2.09 19:46
Bebuska píše:
Luci , držím palce, ať vyjde hrneček, když sis ho tak pracně nalezla :wink:
Jo pracne :lol: :lol: :lol: za pomoci Petri :D

Radko taky gratulujem k zavore.Snaď už bude len dobre a susedia sa ukľudnia.Teda to zrkadlo dobra kúpa 8O .Adam mi domov vlečie nejake 160×90cm.Neviem kam ho dam.Na chodbe mame a nikam inam sa dať neda :roll:

Jo jak som sa phadala v nedeľu s Adamom,tak mi dnes volal,že odvtedy vykouřil 7cigariet 8O :D .Ty jo za 3 dni,to de :D

Baruš ja sa tu tiež cez deň nedostanem.Iba keď Samik spi.Ak tu som v jeho pritomnosti,tak šaleje od zlosti :roll: Tešim sa na fotku trička :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11337
10.2.09 20:02

Nánožník mám doma ve skříni, už 2 týdny se nikdo neozval, takže ho možná pomalu začnu používat 8).

Ondra asi fakt přechází na jeden spánek denně (spal od 10.30 do 11.45) a teď usnul v 19.15. Doufám, že nevstane před pátou :evil:.

Radko, rovněž gratuluju k přístupové cestě.

Jdu zapnout video, podívat se, jestli Honzík náhodou neusnul a pak dělat něco do práce (manžel je opět v tahu 8)).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4755
10.2.09 21:41

to je fajn Radko, že se to hýbe, dokonce nám o té vaši kauze pravděpodobně povídala paní ze stavebního úřadu :-)

kde je prosím ta zítřejší „akce“?? jestli znáš adresu nebo jen název??

díky a dobrou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
10.2.09 21:59

Ahojky,

takjsem to nějak přelouskala..no hodinu a půl mi to trvalo…
Tak co si pamatuju jen rychle

vysavač , brácha ho mají ten bezsáčkový. A taky by ho už nekoupili. vysává dobře, to jo.Ale když už je smetí víc, tak se zaser..e filtr a vysavač už nepodává takový výkon, jaký by měl a musí ho kompresorem pořádně vyfoukat..(ten filtr) A to ho s.re. :) No chlap no.. :D

Marti , moc hezký díla vytváříš :D

Jak jsem psala v sobotu, Vojta měl teploty. Zřejmě k zubům. V neděli byl ok. A v pondělí nanovo. Má trochu kašel a rýmu. Měli jsme jít tento týdne konečně na očkování a nejspíš zase nepůjdem. Dnes už zase bez teplot..

Jo a na dnešek spal od 20h do 6:30 :D Četla jsem, že i Samik a Lukášek? Tak to asi úplněk,ne?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
10.2.09 22:13
Radka75 píše:

tak máme ode dneška závoru na jedné z těch neprůjezdných komunikací, takže konečně nemusím přes to bahnité pole, ale můžu normální cestou. Hned zítra dojedu do myčky, teď už se mi to i vyplatí. Dokonce stavební i obecní úřad vyvinul nátlak na ty druhé sousedy a věci se daly do pohybu. Dovolili nám odstranit část, to zatím nejde, je to zrmzlé, tak asi půjde vše. Konečně pochopili, že by mohli dostat i pokutu a že je jejich jednání protiprávní. Je to fakt velká výhra, sice nás to stálo spousta peněz a práce a je to k vzteku, protože jsem třeba za to mohla mít skříňky do koupelny a díky tomu si je koupit nemůžu, ale hlavně, že máme kudy jezdit.

Jo a dneska jsem koupila v bauhausu zrcadlo zlěvněné z 1980 Kč na 100 Kč. má dole trochu uražený roh, ale tam něco dám a bude. Je to dočasné než bude na tu skříňku se zrcadlem (tak za 5 let :-), tak to bohatě stačí.

Tak pardon za sebestředný příspěvek, ale mám radost.
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
10.2.09 22:16
Bebuska píše:
telefon…mám už další nokii, jsem spokojená, předtím někdy kdysi samsung vajíčko… nokie jsousice jednoduché, jak pro debílky, ale mi to vyhovuje (i když snad takový debílek nejsem :lol: :lol: )
:lol: :lol: :lol: :lol: No nevím,ale nepřipadáš mi jako debílek.Tak je to snad dobré. :wink: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
10.2.09 22:18
LUCIKU píše:Radko taky gratulujem k zavore.Snaď už bude len dobre a susedia sa ukľudnia.Teda to zrkadlo dobra kúpa 8O .Adam mi domov vlečie nejake 160×90cm.Neviem kam ho dam.Na chodbe mame a nikam inam sa dať neda :roll:

Já nemám.Já bych místo nějak našla. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
10.2.09 22:20

Inge
Raďulka už dlouho spí jen jednou denně.Ale je fakt,že vztává mezi 7 a osmou.Většinou v 7.A spát chodí ......no usíná nejdříve ve 20:30.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
10.2.09 22:22
Lena1 píše:
Ahojky,

takjsem to nějak přelouskala..no hodinu a půl mi to trvalo…
Tak co si pamatuju jen rychle

vysavač , brácha ho mají ten bezsáčkový. A taky by ho už nekoupili. vysává dobře, to jo.Ale když už je smetí víc, tak se zaser..e filtr a vysavač už nepodává takový výkon, jaký by měl a musí ho kompresorem pořádně vyfoukat..(ten filtr) A to ho s.re. :) No chlap no.. :D

Marti , moc hezký díla vytváříš :D

Jak jsem psala v sobotu, Vojta měl teploty. Zřejmě k zubům. V neděli byl ok. A v pondělí nanovo. Má trochu kašel a rýmu. Měli jsme jít tento týdne konečně na očkování a nejspíš zase nepůjdem. Dnes už zase bez teplot..

Jo a na dnešek spal od 20h do 6:30 :D Četla jsem, že i Samik a Lukášek? Tak to asi úplněk,ne?? :)
Tak dúfam,že to uplňkom nebude.Vojtik je taky šikulka,že pekne spinka.K vysavaču:Presne ten isty problem sme mali s filtrom.Lenže mi sme ho nemali kde vyfukať,tak nam v predajni poradili,že ho mame vystriekať vodou. :roll: To nepomahalo :(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
10.2.09 22:28
jirabobes píše:
LUCIKU píše:Radko taky gratulujem k zavore.Snaď už bude len dobre a susedia sa ukľudnia.Teda to zrkadlo dobra kúpa 8O .Adam mi domov vlečie nejake 160×90cm.Neviem kam ho dam.Na chodbe mame a nikam inam sa dať neda :roll:
Já nemám.Já bych místo nějak našla. :wink:
No to čo mame nam tu nechali predchadzajuci majitelia.Je take to dlaždicove.Mne sa strašne pači.Adam ho chcel dať namiesto toho.Ani milion. :P :P :P A miesto na neho tu fakt nieje.Jiřko ja nemam ani poriadny nábytok,len koli tomu aby tu bolo trošku miesta :lol: .A skrine mam len tie šatnikove na chodbe ako byvaju v panelaku..Samikovi sme kupili komodu a malu skrinku :oops: .Čo sa sťažujem,hlavne že mame kde byvať a nebehame po podnajmoch :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
10.2.09 22:31

No toť,hlavní je,že máte kde bydlet. :wink: Já nás tu taky skládám zajímavě,ale ještě to nějak jde. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
10.2.09 22:31

Tak jsem vás konečně dolouskla,jste toho napísákovali.
Jsme konečně doma,pohřeb byl kupodivu smutnej :roll: ,ale měl to moc hezký,já sebou švihla na ledovce před smuteční síní i s kytkou v ruce,moc to nerozdejchala a já se celý rozloučení kroutila jak žížala (žížalka odpustí :wink: ) jak mě bolela kyčel.
Pak jsme naklusaly na zdvořilostní návštěvu :? všichni :cry: a tak jsme se přesunuli ke tchánovcům,dali kafé a vypařili se :twisted:

Omlouvám se za morbidní článeček.

Chtěla jsem reagovat,ale pamatuju se jen na:

Samík je krásnej a šikulka!!!

Telefon mám též Nokii,ale tuším 5300 nebo 5310??? Přesně nevím.

Jdu vybírat mop,mám ten třásničkovej a jsem z něj na palici,chtěla bych ten placatej 8)

Joj a dál mám okno.....už nevím co jsem chtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
10.2.09 22:40

Jiři , děkuju za posouzení :lol: :lol: :wink:

jsem k.o., páč noc byla děsná…
jdu dnes do hajan, krásně pokrafejte a ráno papa
dobrou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit