Poradna duly
Jana Čurdová
Haničko diky za Samika ![]()
Prave som koukala na 112 jak sa stratil v lese ten 3lety chlapček.Až ma to rozrevalo. ![]()
Bebuško dobrou a držime palce aby noc bola lepšia
A Vojtik sa zobudil zdravučky
Jujda koukla jsem na hodiny,jdu taky chrupkat,mop počká do rána.
Tak ráno ahojda
LUCIKU píše:Prave som koukala na 112 jak sa stratil v lese ten 3lety chlapček.Až ma to rozrevalo.
Tak já jsem měla co dělat,abych ustála tu reportáž před tím.
Všem co už jdoiu chrupkat přeju dobrou noc.
Já si zkrášlím nehty a přichystám pokec pro šéfa.
jirabobes píše:Tu som nevidela.Podivam sa zajtra na nete.O čom to bolo?LUCIKU píše:Prave som koukala na 112 jak sa stratil v lese ten 3lety chlapček.Až ma to rozrevalo.Tak já jsem měla co dělat,abych ustála tu reportáž před tím.
kačko - je to:
Sportovně kulturní centrum v Ondřejově, Choceradská 62
251 65 Ondřejov
a objednala jsem si ten mop, vypadá moc dobře, ale cena je fakt šílená. Dám si to k narozeninám. Je to na větší plochy jak 80 m2, tak snad to bude rychlejší. S tím provázkovým je to věčnost.
holky díky díky
tak já jdu chrupkat, musím ještě rozdejchat vyúčtování od firmy, co nám dělala vytápění, konečně jsme to z nich po 2 měsících dostali a možná bylo lepší o něj nežádat
.
Plná pozitivní energie a nálady Vám musím napsat, jak jsem strávila večer.
Byla jsem v Trojce na úžasném semináři Jak zůstat dobrým rodičem, vedený psycholožkou, kterou znám, v okruhu lidí, které znám a bylo to tak parádní, zážitkové. Nebylo to o návodu, jako spíš o společném hledání podrolí pro roli matky, kladení otázek a jejich odpovědí-prostě paráda. Tak jsem se s vámi chtěla o to podělit a půjdu spát, dočtu zítra odpo.Pa.
Tak…papíry pro šéfa hotové…jedna ruka taky…tak ještě druhou. ![]()
Dneska jsem si byla zase zacvičit.Už to stíhám jen v úterky. ![]()
Koukam,že už se tady spinká.Já se zakoukala na receptech MMB
.
Jiři,co jsi si hezkýho udělala na ručičkach?
Radko,já mop kupovala,když ho měli v akci,ale ty ho potřebuješ hned,co?Oni ty nové houby jsou taky pěkně drahý,ale je to pohodlíčko,zachvíli je vytřeno.
Jani,písni nám,co jsi se dozvěděla.Dík za radu s tim telefonem,asi je to o něco lepší. Můj má sluchátko daleko víc nahlas.
Katko,pěkný číslo baráčku.
Luci,at se hrnek líbí a neteče jako u nás
.
To jsem si dneska říkala,že půjdu brzo spát
,no nic,už ale jdu.
Dobrou noc.
Bebuska píše:Petro , já tomu prd rozumim, jen vim, že to bylo tolik a tolik, tudíž jsem to tak napsala
..
já tomu taky prd rozumím, jen jsem si myslela, že na tom hrozně záleží a Roman proštudoval nějakej článek a říkal, že prý ne, rozhoduje něco jiného
DOBRE RÁNKO ![]()
MUsim pochvaliť Samika zas spal celu noc
![]()
Zas utekam lebo tu mam malu otravu čo mi nedovoli byť u PC
![]()
Janičko tan seminar závidim
.Niečo nam tu o tom napíš ak možeš
![]()